Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 185 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1041 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    eu nu iau packuri, asta e clar, mi se pare waste of money ce recomandati dintre astia 3? i-ati avut?

Compare 82 Eriksen vs 83 Kagawa - FIFA 14 Ultimate Team Player Stats | Futhead

eu tind spre eriksen dar nu e atat de agil si rapid ca ceilalti doi
    Kagawa sau Oscar clar....am intalnit echipe care ii avea pe astia 2 , m-au innebunit de cap ....

2. #1042 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Oscar este nesemnificativ mai agil decat eriksen, ori mergi pe Kagawa ori pe Eriksen. Eu il astept pe Eriksen la carduri negre e un jucator foarte bun

3. #1043 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o sa merg pe eriksen cred si daca nu-mi place, il vand si il iau pe japonez , cea mai mare problema e cu LM ca nu gasesc unul decent si pana la 3000-4000, young e prea scump, cred ca merg pe podolsky

4. #1044 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Jarvis e cel mai bun LM din BPL. I-am incercat eu pe toti ceilalti. Podolski, Young si Schurrle ies din schema daca ii pui LM. Ei trebuie sa joace LW, intrucat sunt jucatori de atac si nu fac faza defensiva deloc. Folosindu-i asa, nu-ti mai joaca nimic nici in atac.

Am cumparat la un momentat dat un silver, Lamah, avea statistici perfecte pt pozitia asta, dar m-a dezamagit crunt. Sigurul pe care nu l-am incercat este Assaidi.

Ai incredere si ia-l pe Jarvis.

5. #1045 SP
    pai il am pe jarvis ! si e foarte bune, dar totusi e de 77 sau cat are si voiam unul care sa ma ajute in atac mai mult ca eu a o formatie 4-2-3-1 si cei 3 mijlocasi joaca foarte mult in atac si de multe ori sunt cu jarvis in pozitie de sut sau in fata portii . oricum nu-l vand ca vreau sa am mereu o dublare pe fiecare post. as fce un share la formatie, dar nu am dat quit la UT din joc si nu pot sa intru pe web app, o sa dau mai tarziu

6. #1046 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Ce parere aveti de echipa asta? Joc de 2 zile EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team

7. #1047 SP
    Eu i-am incercat pe toti astia pe 4-1-2-1-2 si iti spun ca am ramas socat cat de slabi au fost toti, in special Schurrle, despre care am crezut ca va fi un monstru. Nu stiu cat difera LM-ul la formatia asta, presupun ca are aceeasi pozitionare in teren si aceleasi atributii. Totusi, 4-2-3-1 adevarat e ala cu 3 CAM. Nu joc eu pe formatia asta, dar toti jucatorii valorosi pe care ii stiu mi-au confirmat lucrul asta, plus ca mereu am intampinat probleme cand am jucat impotriva celor care o folosesc.

8. #1048 SP
    uite asta este echipa mea dupa 2 zile de joc EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team inca sunt la inceput, dar acum am strans o suma de 8000 de gold si vreau sa iau un CAM si un LM mai bun . oricum de bruyne si remi sunt fenomenali, cei mai buni jucatori ai mei si cu greu pot sa-i inlocuiesc, dar vreau sa am cate 2 jucatori pe fiecare post dar nu stiu ce sa fac la LM :-

9. #1049 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    @AndRewqp, ce psn ai? Poate facem niste tradeuri

10. #1050 SP
    AndRewqp dar nu am destui jucatori inca dar vedem

11. #1051 SP
    Remi e senzational, dadeam gol meci de meci cu el. Si Sturridge la fel. Pe ei doi ii aveam in atac. Pe CAM ti-as sugera sa-l iei pe Nasri, iar pe RM, Valencia. De departe cel mai bun din BPL pe pozitia aia. CDM Javi Garcia si Paulinho ( mai e si Yaya, dar... cmon ), iar CB Koscielny si Kaboul ( pana faci rost de bani pentru Kompany si Luiz ). LB nu este niciunu' grozav, dar Cole parca mai misca ceva. Pe RB ar trebui sa-l pui pe Richards. E tanc. In poarta Cech sau Mignolet.

12. #1052 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Formatia 4-1-2-1-2 este o sabie cu doua taisuri, este mai ofensiva, marchezi mai mult, jucatorii urca mai mult, dar daca nu te aperi perfect iei o caruta de goluri. Jucatorii nu se pozitioneaza in aparare foarte bine, sau mai bine zis, nu prea revin jucatorii in aparare atunci cand esti prins pe contra-atac, e rupta la mijloc in cele mai multe cazuri, exista acel gap mare si cineva cu un mijloc aglomerat si care cunoaste jocul, va profita de asta.

Cine doreste un CAM bun poate sa mearga cu Cazorla sau Nasri, amandoi isi fac treaba foarte bine. Pentru CDM, va recomand Yaya Toure-ul saracilor, si anume Ramires. Este foarte bun. Fellaini nu prea merge, se pierde in atac, revine greu. Evident, daca aveti coins, luati-l pe Yaya. Merita. Cum spunea cineva mai sus, BPL nu prea are LM buni. Young este singurul care merge bine pe LM, pentru ca are si viteza. Merge bine si pe LW, ca si Schurrle, depinde de preferinte. Sunt curios cum s-ar comporta LM Nasri scos acum pe piata. RM- Valencia, daca vreti RW- Jesus Navas/Nani. LB-Clichy mi se pare cel mai bun, RB-Walker (face tranzitie rapida intre faze). GK- Cech sau Lloris, zic eu. Hart e ca in viata reala. Adica o ciubota cand nu te astepti. Cel mai bun striker de Premier League care este cat de cat accesibil este Eto'o. Merita fiecare banut, pace, sut, heading. Daca ii mai bagi si un chemistry style, poti sa joci doar cu el in atac si nu dezamageste.

13. #1053 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu ma impac bn cu Evra=LB , YOUNG=LM . Un Cdm cu care ma impac foarte bn este Sandro , atacantul care merita toti bani pt mn este Jovetic ....

14. #1054 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    uite asta este echipa mea dupa 2 zile de joc EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team inca sunt la inceput, dar acum am strans o suma de 8000 de gold si vreau sa iau un CAM si un LM mai bun . oricum de bruyne si remi sunt fenomenali, cei mai buni jucatori ai mei si cu greu pot sa-i inlocuiesc, dar vreau sa am cate 2 jucatori pe fiecare post dar nu stiu ce sa fac la LM :-
    Vad ca ai jucatori foarte obositi. Foloseste sistemul cu 2 formatii pentru ati odihni jucatorii. Titularii de la Echipa 1 sa fie pe banca in Echipa 2 si viceversa. Si joci odata cu Echipa 1 si odata cu Echipa 2.

15. #1055 SP
    pai asta incerc sa fac, de aceea am zis ca am inceput sa caut inlocuitori pentru echipa mea dar e greu sa fac asta dupa 2 zile ca nu am bani, dar am acoperit deja 75% din titulari, btw Dzeko e praf... si nici kagawa nu-mi place, o sa-l incerc si pe eriksen

16. #1056 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by gl79lui View Post
    4-1-2-1-2 am jucat aseara dupa ce mi.a recomandat Jamiroquai
    Asta joc eu pe Android cu echipa de Bundesliga si sunt in prima divizie cu primele meciuri castigate 4 din 4 si cu trofeu castigat in toate diviziile inferioare, desi controalele alea de touch sunt aproape imposibile de la un nivel incolo. Recomand oricui sistemul asta, evident daca ai si jucatorii care se potrivesc (eu am Reus si Robben ca LM si RM, ca Ribery e prea scump, dar oricum rupe lantul si Reus - iar strikeri sunt contabilul polonez si KPB in forma, sustinuti de Gotze CAM ).

In alta ordine de idei, am o intrebare de total incepator intr-ale consolelor, dar fiind strict legata de FIFA poate ma ajutati voi:

Quote Originally Posted by bungabunga View Post

Am si eu doua intrebari de incepator intr-ale consolelor: din ce-am mai citit inteleg ca pentru a juca Fifa 14 Ultimate Team (online) ai nevoie de PS+. E corect?

Daca da (yuck) inteleg ca noi fiind o tara care deocamdata nu intra prea mult in vederile Sony nu putem cumpara oficial PS+ si deci trebuie facute niste cascadorii cu declararea adresei prin UK si plata prin niste cupoane samd. Poate face o scurta descriere a acestui proces cineva care cunoaste din proprie experienta pasii care trebuiesc urmati? Multumesc mult.

17. #1057 SP
    Member Nestea's Avatar
    Recomnad pe Sakho si Agger pentru inceput.

18. #1058 SP
    pai asta incerc sa fac, de aceea am zis ca am inceput sa caut inlocuitori pentru echipa mea dar e greu sa fac asta dupa 2 zile ca nu am bani, dar am acoperit deja 75% din titulari, btw Dzeko e praf... si nici kagawa nu-mi place, o sa-l incerc si pe eriksen
    Mai strange niste bani si ia-l pe Santi Cazorla, eu am un gol pe meci cu el, are balans bun, sut foarte tehnic.
    In paralel merg cu Gerrard, e tricky..omul, suteaza fenomenal daca prinz culoar bun de sut, dar nu-l complica in dribling-uri sau crossing. am 12 goluri din 47 de partide cu el, owner-ul dinaintea mea a avut 9 goluri din 61 de partide. Pana la urma trebuie sa stii ce sa faci cu jucatorul, foloseste-i la ce-s buni

Cand o sa am suficienti bani o sa-l schimb pe Gerrard cu Yaya, si pe Santi cu L. Suarez (dar pt asta am nevoie de vreo 200k)

19. #1059 SP
    Member bungabunga's Avatar
    200k e acum Suarez pe marketul de PS3? WOW

20. #1060 SP
    nu, e vreo 70k...dar peste 100k este yaya

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 185 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast

Bookmarks