Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 185 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 161 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1201 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by gl79lui View Post
    A castigat cineva DIV 1 in UT?
    Single player e usor.

Quote Originally Posted by JamiroQuai View Post
    Stiu ce zici, dar nu am cum sa joc din placere. Ca sa fac asta, ar trebui sa preiau stilul asta infect cu pase peste aparare incontinuu si centari, caci asta e singura modalitate prin care poti reusi. Astfel mi-as ruina stilul meu de joc obisnuit pe care il practicam pana sa ma joc UT anul asta si nu vreau. Mai bine astept pana la anul, in speranta ca se va re-schimba in bine.
    Uita-te cum joaca in realitate majoritatea echipelor. Pasa peste aparare e una din cele mai eficiente metode de atac in fotbalul modern. De asemenea sunt multe echipe cu atacanti masivi, al caror joc se bazeaza foarte mult pe centrari.

Din punctul meu de vedere, nerealiste erau schimbarile de directie cvasi-instantanee, in plina viteza. Ala nu era fotbal, era bambilici. Daca te uiti la oricare din fotbalistii de top (din ziua de azi sau chiar din alte epoci ale fotbalului, vezi Maradona sau Pele) nici macar cei maruntei si usori gen Messi nu pot face stanga-imprejur din plina alergare. Nu mai vorbesc de jucatori relativ robusti, gen Levandovski de pilda.

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Asa m-am gandit si eu, sunt foarte multi jucatori supraevaluati la noi, atat ca Maxim merita mai mult, dar pana la urma ei fac rating-urile UT prin Iulie-August, nu incepuse seria de evolutii excelente, in 15 sigur va fi Gold.
    Pai aici e spilul, i-au pus stats excelente pentru un silver rar si in felul asta iti poti face echipa Romaniei de silver only cu un CAM de exceptie.

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Depinde si de post, eu prefer un atacant mai lent dar care sa inscrie destule goluri (ex. Rusescu -> e greu sa gasesti un silver ieftin care sa fie si rapid, si tehnic si golgheter, te-ar costa o avere sa cumperi unul de 74, mai bine cumperi Gold)

Nu stiu cum e pe PS/Xbox dar pe mobile un silver bun se vinde mult mai scump decat un gold de 75-77, chiar daca goldul are stats superioare.

2. #1202 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    @jamiro - si eu aveam acelasi stil, insa trebuie sa te adaptezi...si eu ma enervez pe cei care joaca cu baloane peste...insa daca dau d eunul dinala ma bucur, ca iei un gol, dupaia te cam prinzi cum sta treaba, si joci defensiv... mai greu e cu cei care combina stilurile, cand pase pe jos, cand peste, cand centrari..mie unul asa imi palce sa joc.... insa depinde si cu ce echipa joc... De ex cand joc cu Martinez in atac joc cu centrari.. Cand joc cu Benzema si Cavani joc cu centrari si pase directe. Ca sa joc cu pase peste imi trebuie Aubameyang de ex

3. #1203 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post

Uita-te cum joaca in realitate majoritatea echipelor. Pasa peste aparare e una din cele mai eficiente metode de atac in fotbalul modern. De asemenea sunt multe echipe cu atacanti masivi, al caror joc se bazeaza foarte mult pe centrari.

Din punctul meu de vedere, nerealiste erau schimbarile de directie cvasi-instantanee, in plina viteza. Ala nu era fotbal, era bambilici. Daca te uiti la oricare din fotbalistii de top (din ziua de azi sau chiar din alte epoci ale fotbalului, vezi Maradona sau Pele) nici macar cei maruntei si usori gen Messi nu pot face stanga-imprejur din plina alergare. Nu mai vorbesc de jucatori relativ robusti, gen Levandovski de pilda.

Nu neg ca acest stil se joaca si in realitate. Dar sa fim seriosi, pasa lobata nu iese in 90% dintre cazuri ( destabilizand intreaga aparare ), cum se intampla la Fifa. La fel si in cazul centrarilor. Si eu le folosesc, intrucat fac parte din fotbal, dar anul asta e teroare cu ele. Lumea abuzeaza de ele pentru ca dau peste cap orice aparare. Asta nu e fotbal. Sa dai pase direct de la jumate pe jucatori si sa scapi singur. Asa face toata lumea. Incepe mingea si da lob pass repede sa scape cu gk-ul. Ce D-zeu fotbal mai e asta ?

Preluarile - de cate ori l-ai vazut tu pe Messi sa preia gresit o minge in realitate ? Cred ca se pot numara pe degete situatiile. In joc, de nenumarate ori. Ii sare mingea din picior ca din tun. Zici ca a jucat fotbal numai pe maidan. Si nu poti face nimic in privinta asta.

Schimbarile de directie intre rucatorii rapizi, cel putin, mi se par foarte reale. Exemplu : jucatorii Barcei. In joc daca iti iei Barcelona, toti preiau greu, paseaza greu si dau drumul la minge greu. Se duce naibii faza.

Lewandowski - Intr-adevar, nu e cel mai rapid jucator din lume, dar in joc este o epava. Am castigat de doua ori divizia 1 la Seasons cu Borussia, jucand fara el, deoarece nu pune piciorul pe minge. La ultimate team la fel.

In concluzie, parerea mea este ca jocul nu e nici pe departe aproape de realitate. Cum am mai spus, sa te duci incontinuu, incontinuu in banda pentru centrare sau sa abuzezi de pasa lobata de la jumatatea terenului, nu ai sa vezi in fotbalul real. Pentru ca trebuie gandite inainte de a fi utilizate si ies foarte rar. Nu oricine poate da o centrare sau o pasa lobata de calitate in viata reala, pe cand in Fifa nu se tine cont de acest aspect. Aici nu ai cum sa le combati. Crede-ma ca stiu sa ma apar si le-am putut contracara pana sa apara F I_I T 14. De-aici s-a rupt totul. Se joaca bambilici pe teren, nu fotbal. In stilul asta, daca o tinem tot asa, o sa devina un sport aerian, nu terestru.

4. #1204 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    A cumpărat cineva premium gold pack ? In 2 zile am cumpărat 12 premium gold pack-uri și nimic bun...

5. #1205 SP
    In concluzie, parerea mea este ca jocul nu e nici pe departe aproape de realitate. Cum am mai spus, sa te duci incontinuu, incontinuu in banda pentru centrare sau sa abuzezi de pasa lobata de la jumatatea terenului, nu ai sa vezi in fotbalul real.
    Da un search pe youtube dupa Inzaghi, o sa vezi acolo goluri date dupa pase primite de pe la mijlocul terenului de-o sa te saturi

Problema cred ca se pune in felul urmator: EA observase ca anumite procedee foarte raspandite in fotablul real erau complet ineficiente in FIFA (centrarile de pilda). Asa ca le-au dat un boost si acum lumea abuzeaza de ele, vazand ca, in sfarsit, functioneaza. Parerea mea e ca dupa ce va trece socul initial jucatorii se vor adapta, vor vedea ca mai sunt si alte chestii care merg etc etc.

Intre noi fie vorba, si in 14 e cam greu sa dai cu capul de langa Sergio Ramos.

P.S. In varianta mobile Levandovski nu e epava, sunt chiar curios sa-l incerc si pe PS3 (am cumparat acum jocul in varianta digitala la oferta de sarbatori, renuntand momentan la PS4)

6. #1206 SP
    Da, sa inteleg ca ei fac Fifa dupa cum era fotbalul inainte, pe vremea cand juca Inzaghi.

Am mai zis asta o data, nu vreau sa le scoata de tot, doar sa nu mai fie la indemana oricui, pentru ca si in realitate la fel se intampla. Da, sunt cazuri unde functiona sau inca functioneaza des, deoarece echipa era facuta pe un asemenea calapod si asa ii invata antrenorul ( sau pur si simplu au jucatorii calitatea asta ).

Sunt constient ca este un joc si trebuie tratat ca atare, dar totusi, daca este dedicat fotbalului, hai sa-l facem precum fotbalul si sa nu stricam placerea jocului.

Asta e, pana la urma, daca asa au decis, cum ai spus mai sus, sa il optimizeze pentru cei care nu stiu fotbal si care joaca bambilici, sa le fie de bine. Eu ma retrag ( din UT, pentru inceput ) si las locul altora. E foarte bine ca joaca lumea, le doresc meciuri cat mai usoare si fara stres. Eu nu mai am nici rabdarea necesara, nici placerea de a mai juca si sunt si cu nervii la pamant din cauza lui. Pana la urma, e un joc nenorocit. Sunt lucruri mai importante in viata pe care merita sa iti versi nervii.

P.S. 2 Pe Lewandowski l-am caracterizat astfel deoarece mie nu mi-a jucat nimic si nici nu mi-a pus nimeni probleme cu el in teren. Poate sunt totusi si jucatori care stiu sa il foloseasca. Oricum, nu e pentru toata lumea, asta-i clar.

7. #1207 SP
    Il accept (cu multe multumiri) pe Levandowski drept donatie daca e asa de slab

Tocmai am cumparat si eu azi jocul pe PS3 la oferta asta (era de nerefuzat in conditiile in care toate sursele de PS4 mai apropiate de Romania fie au dat chix fie faceau o bisnita indecenta) si a inceput distractia. In sensul ca, nemaijucand pana acum FIFA pe controller, am avut in primul moment impulsul clar de a-l juca in picioare
    Evident, in start team nu am primit nimic care sa ma intereseze, dar avand alea 2200 de FIFA points am luat repede oferta aia cu 75 de puncte pentru o echipa gold, am pus la vanzare jucatorii aia si am inceput sa-mi cul;eg cu 350 de banuti ba un Benaglio, ba un Ya Konan, ma rog, chestii de inceput cu care sa-mi fac treaba pana pun ban pe ban
    Acum astept sa bage astia niste pack-uri mai bune la oferta ca sa convertesc FIFA points alea venite cu jocul in banuti si pe urma incepe distractia.

Intre timp incerc sa nu arunc controllerul pe geam in timp ce ma antrenez cu el

8. #1208 SP
    E altceva cand joci cu controllerul. Pana la Fifa 09, primul joc al meu pe consola, pe toate celelalte, de la fifa 99 incoace, le jucasem doar pe tastatura.

Marturisesc ca imi luam bataie dupa bataie la inceput, dar cu timpul am inceput sa ma acomodez. Alergatul cu mingea la picior, pasele, suturile... Absolut totul se poate realiza mai usor cu ajutorul controllerului.

Sa-l stapanesti sanatos si nervi cat mai de otel !

9. #1209 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    cred ca Legends este doar pt xbox. (asa citisem undeva)

legat de clipul de mai sus, mi se pare mie sau negrul ala tine in mana un controller ds4?
    Nu cred , n-ai mai auzit de KSI pana acum? e de xbox one..

10. #1210 SP
    Member Sopi's Avatar
    KSI=cel mai posedat jucator de FIFA 14!

11. #1211 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Mai baiete, inainte sa te faci ingrozitor de ras cu asemenea acuzatii DESCHIDE OCHII si citeste pe ce platforma joc eu Am scris clar, de la inceput. Si pe urma am mai mentionat de cateva ori.

Jeez, copiii astia din ziua de azi...

Deci da, ar trebui dat un ban, pentru atac la persoana, postare de informatii false si alte cateva minuni savarsite de tine intr-un singur post. Report sent.
    e console club ca topic generalist si in acest topic este si subtopicul fifa
    nu ma intereseaza de fifa pe pc sau telefon

12. #1212 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Eu eram in divizia 2 si am retrogradat in 3. Am tot suportat, am suportat, pana cand mi-a sarit tandara. La ultimate team-ul de anul asta castiga cine centreaza cel mai bine, nu cine creeaza faze si se apara mai bine. De-asta mi-am dat coins-urile unui prieten si am renuntat, pentru ca riscam sa arunc xbox-ul pe geam. Ma enervasem atat de tare incat nu ma mai recunosteam. De obicei ma motivez la fiecare mod din Fifa care contine sezoane pana cand castig titlul macar o data.

Ceea ce se intampla anul asta in UT e prea mult pentru mine. Ii las pe cei care au nervii mai tari sa-si bata capul cu jocul asta anost si sa incerce sa castige prima divizie.
    am inceput sa joc seasons , mi s,a cam luat si mie de UT, sunt iar in div 4, mai sus de 3 nu am urcat...si anul asta nu cred ca sunt sanse ptr div 2 macar....

13. #1213 SP
    Sa-l stapanesti sanatos si nervi cat mai de otel !
    Mersi

Daja am inceput sa creionez o echipa in web app (CAM Draxler la 800 de firfirei, CDM Jones la 400, RM Hermann la 700 si in rest toata apararea si varfurile la 350 bucata), iar pe consola ma chinui cu skill games . Sa vedem la cat impusc un Elia

Quote Originally Posted by nina View Post
    e console club ca topic generalist si in acest topic este si subtopicul fifa
    nu ma intereseaza de fifa pe pc sau telefon
    Baiete, partea de trading a jocului este EXACT la fel pe toate platformele, iar discutia respectiva despre asta era. Nu mai pierde ocazia sa taci si data viitoare.

14. #1214 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am jucat Fifa14 pe PS4 in aceasta seara, pfff...total diferit fata de PS3, nu ma refer la grafica, ci la gameplay.

15. #1215 SP
    Member Merdiso's Avatar
    O fi, dar cu pasa peste aparare tot n-au rezolvat, sa nu mai zic de ce faze de bambilici ies, cu devieri tampite si multe animatii reciclate, plus grafica CG upscaled si upressed cu tribune 3D, tot ca un carton animat arata. Nu spun ca nu-i un pas inainte fata de CG, dar nu e nici NG, ci doar lansat pe o platforma NG. Sunt curios ce vor adauga in WC 2014, mizez pe un nou engine grafic sa ia fata jucatorilor.

16. #1216 SP
    Mda, asta a fost aspectul care m-a facut si pe mine sa renunt la vanatoarea de PS4. Pur si simplu diferenta dintre cum arata jocul pe PS4 fata de cum arata pe PS3 nu prea justifica bataia de cap/asteptarea.

17. #1217 SP
    Nu cred ca vor fi mari modificari nici in WC 2014, intrucat, probabil, se va lansa ca un add-on pentru Fifa 14. Altceva este cand se lanseaza ca un joc retail. Euro 2012 a aratat precum Fifa 12 dpdv grafic, asa ca nu stiu ce sa zic.

Oricum, jocurile astea facute dupa turneele finale nu au asa vanzare mare precum cele care apar anual. De-asta cred ca nu vor rupe gura targului nici de data asta. Sau poate o vor face, odata cu lansarea consolelor next-gen, desi, mai degraba, as zice ca Fifa 15 va fi jocul care sa scoata in evidenta adevarata potenta a consolelor next-gen.

18. #1218 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    un KG bun pentru anglia? cech sau lloris? am inteles ca lloris in ciudat statusurilor este cam slab in joc. iar un cdm sub 15000? ma gandeam la un ramires sau oscar e mai bun vidic decat vertonghen?

19. #1219 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    un KG bun pentru anglia? cech sau lloris? am inteles ca lloris in ciudat statusurilor este cam slab in joc. iar un cdm sub 15000? ma gandeam la un ramires sau oscar e mai bun vidic decat vertonghen?
    Cech , Fellaini CDM ( mult mai bun decat Ramires parerea mea, pe Oscar nici sa nu-l iei in considerare pt CDM) si Vertonghen + Vermaelen / Sakho . Sper ca ti-am fost de ajutor.

20. #1220 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Fifa 14

Tot pentru Cech si Fellaini as opta si eu, insa daca vrei ceva mai ieftin decat Fellaini poti sa il incerci pe Javi Garcia.

L.E: Ca tot veni vorba de BPL, il recomand pe Diakite proabil cel mai bun CB din joc, cel putin este mult peste David Luiz/Kompany.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 185 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 161 ... LastLast

Bookmarks