Bungabunga joci pe PS3 ? Cat ai la Transfer Profit ?
Match earning vreo 800, transfer profit vreo 7500. Dar n-am idee cum se calculeaza, mai ales avand in vedere jucatorii aia pe care i-am cumparat azi si nu i-am vandut inca etc. Nici nu cred ca reflecta potentialul castig daca as vinde unii jucatori din echipa luati ieftin etc.
Avand in vedere ca majoritatea celor circa 90 de minute consumate cu transferurile au fost pe repunerea in vaznare a mizeriilor primite in bronz pack si in one time gold upgrade offer, eu sunt destul de multumit de cum merge tradingul pe PS3. Si la jucatori mai scumpi e mai usor sa faci bani decat cu amarati de-astia cu care pot face acum.
In tot cazul, ce vroiam eu sa lamuresc e ca povestea cu "incepe cu echipa din starter pack si fa bani cu ea" e o aberatie (sau eventual e utila pentru cei care vor sa se pedepseasca singuri - nu discut aici vreun caz izolat al unui jucator care nimereste un starter pack exceptional ). Exista solutii mult mai elegante si care nu presupun nici pe departe atat tedium.
ce diferit e jocul pe Xbox One... camera e un pic mai ciudata, dinamica, modul in care zburda jucatorii plus ca rigth bumper e foarte dificil de apasat, se aude dita mai click-ul cand il apesi trebuie timp...parca o i-au de la capat cum am luat-o cu fifa 14 pe x360... nu mai pot face posesie, pe flancuri parca nu mai vad nici un jucator e clar ca trebuie timp de obisnuinta din nou...
Pe scurt...Cumperi un jucatori cu 10k , il vinzi cu 14k . Se adauga 4k la transfer profit s.a.m.d...cam asa sta treaba
Probabil ca asa stau lucrurile, dar nu se ia in calcul "profitul virtual". Adica de exemplu daca userul X il cumpara ieftin pe CR n-o sa-i apara in plus la transfer profit nimic pana nu-l vinde, desi diferenta dintre pretul de cumparare si cel la care l-ar putea vinde e destul de mare. Iar daca il pastreaza in echipa proprie n-o sa-i apara nimic la profit si cred ca nici valoarea clubului n-o sa reflecte in mod real ce are el acolo.
Anyway, azi noapte, vazand ca e bairam cu pack-uri de categoria grea, am bagat mana in restul de 2125 de FIFA points iar echipa curenta e acum Benaglio, Trasch, Sokratis, Santana, Schafer, Jones, Herrmann, Jones, Elia, Draxler (engine), Aubameyang si KP Boateng (trecut ST), cu manager Pellegrini (de Bundesliga) si set complet de manageri (50% ). Plus 3100 firfirei cash si inca o groaza de jucatori de vandut, intre care un Isco.
Apropo de pack-uri, din 7 pack-uri de 15000/300fp desfacute, cel mai scump jucator l-am dat cu 13250, cred ca doar 2 pack-uri ar fi iesit clar pe plus daca le luam cu coins nu cu FP-urile alea venite cu jocul. Aviz amatorilor
fratilor vad ca tot mai multi scammeri sunt , vi s-a intamplat sa va jucati in UT si sa primiti un mesaj de la oponent ceva in genul " wanna duplicate ?" sau "wanna trade players ? " mie din ce in ce mai multe ori mi se intampla ...
e plin, dar i-am tras-o unuia anul trecut...l-am speriat ca lucrez pt microsoft, era un copil englez...s-a taiat ca maioneza, ma ruga s anu ii inchid echipa Oricum, si facebook-ul e plin de scammeri, chiar pe pagina de UT, au nume gen utimate, sau ulitimate, cat sa nu iti dai seama. Insa trebuie sa fi prost rau sa crezi in asa ceva
da si eu i-am facut-o unuia ieri , zicea ca "lets trade players " si i-am zis ca daca ma lasa sa castig meciul putem schimba si prostul binenteles ca m-a lasat
Felicitări! Simți cum a meritat toată așteptarea
NU îl vinde; chiar dacă pare o idee bună inițial, nu e.
Bookmarks