IF Raul Garcia ala nu prea seamana cu CR nici macar la freza . Si nici pe Aguerro nu-l prea vad acolo ]
Oricum, bun si ala, macar pe pack-ul respectiv tot ai castigat cateva mii. Asta daca e tras din pack, evident.
prins tare de euforie uitasem sa dau create share URL la link si imi apare o echipa mai veche acolo.
http://www.easports.com/fifa/footbal...bP26pnKDgp:ps3 , poate te convingi nenea bunga macar cu Aguero pe care il mai am inca, ptr ca CR7 s.a vandut , am luat 3mil si ceva de galbeni pe el, nu am rezistat sa nu.l vand. O sa vad ce fac cu galbenii, o parte din ei ii vand sigur sa scot profit la investitia de 20 euro bani reali nu?, cu ce imi ramane ii iau IF pe Benzema, Isco, poate si Neymar si o mai vedea eu..
succes la packuri baieti.....
Eu la 13 am facut cam 10000 de coins in interval de o ora. Am cumparat cativa David Luiz si Ramires si i-am vandut cu 1000 mai scump. Se fac usor. Finally...
Da, exact asa ma gandeam si eu, ca intre timp s-a vandut si n-ai apucat sa dai link cu o echipa care-l continea
Sper ca n-ai cumparat un Aguerro numai ca sa postezi linkul asta, ar fi destul de trist. Ma rog, sa prinzi odata la un pack luat aiurea un jucator de 88 nu e ceva nemaiauzit, problema a fost ca te-ai aruncat pe urma la fantezii cu IF Ronaldo Pe care, fie vorba intre noi, nu l-ar fi vandut niciodata cineva care are echipa de BBVA. (la faza asta era clar ca te dai de gol)
ce ai mai omule cu el ? esti invidios ca i-a picat lui si nu tie ? tocmai ti-a explicat de ce l-a vandut + ca ti-a aratat si screen cu el ...
si daca e pana acolo , de ce ar minti aici ? cu ce l-ar ajuta ?
Da, mor de invidie pe fanteziile lui
Ideea e ca indivizi ca asta, care mint penibil, ii fac pe oameni sa bage bani cu ghiotura in microtranzactii, cu speranta ca "daca aluia i-a picat, mie de ce nu".
Explicatia lui e absolut aberanta si cata vreme n-a putut sa arate un amarat de link cu CR in echipa, lucrurile cat se poate de clare.
P.S. Dar daca tu vrei, n-ai decat sa crezi ca l-a vandut repede-repede, inainte sa puna aici un link E o tara libera, poti sa crezi si in Mos Craciun daca asta te face sa te simti bine.
si banuiesc ca daca ti-ar arata un link cu "galbenii" nici asa nu l-ai crede nu ? pentru ca binenteles acum el o sa bage bani in joc numai ca sa iti arate tie ca are 3mil+ in cont nu ?
sa fim seriosi...din link putem vedea ca are numai jucatori de valoare...de ce sa il vinzi pe ronaldo (mai ales negru)? sa cumperi ce? adica sa nu il ai si tu acolo cateva zile...cateva meciuri?
LE: iti vine la pack si cu chemistry style?
Din ce vad eu linkul de share team de la EA nu-ti arata cati bani ai in cont, despre ce discutam?
De altfel nu prea inteleg de ce te dai de ceasul mortii sa-i "reperezi onoarea" (traiasca nemuritorul nenea Iancu ) . Cand cineva ii cere linkul iar el posteaza intai un link fara Aguerro si fara CR, pe urma un link in care apare doar Aguerro si, in general vorbind, posteaza orice in afara chestiei care ar fi inchis subiectul in 2 secunde, treaba-i clara pentru cam toata lumea.
P.S. Mi se pare clar ca unul care a bagat bani in FIFA points nu s-ar da inapoi sa cumpere coins de pe diversele site-uri care se ocupa cu asa ceva.
Treaba e prea clara, baiatul a zis si el sa se dea mare cu "norocul" lui si n-a stiut cand sa se opreasca. Oricine isi da seama de chestia asta, nu inteleg de ce se mai obosesc amicii sa incerce sa-l "spele"
nu-i iau partea, dar si eu probabil ca as fi facut la fel pentru ca ceva asemanator mi s-a intamplat si mie in FIFA 13 cand mi-a iesit intr-un pack TOTS(albastru) Cavani si intr-altul Courtois si nu i-am incercat pe nici unul dintre el , binenteles nu se compara la pret but still...
deci e super tare fifa 14 pe ps4 si e imbuntatit fata de ps3 ,maine ma apuc si eu la ***
Si pe urma ai cazut din pat si te-ai trezit
Oricum, de dragul discutiei, una e sa-ti pice un black sau un blue de top dintr-un alt campionat, cand tu ai deja echipa pricopsita ( e destul de firesc sa-l vinzi) si cu totul alta e sa-ti pice cel mai util jucator fix din campionatul in care joci. (e aberant sa-l vinzi).
La pack-urile din vise asa e
ma rog screen , in acel screen in care apare si IF Ronaldo ii apare cati bani are .
Nu e vorba ca vreau sa-l scot , nu-l cunosc deloc , dar cum am spus mai sus mi se pare ridicol si lipsit de sens sa minti pe un site ca ti-a venit IF CR
---------- Post added 19-12-2013 at 03:04 ----------
da , se intampla cand vine si cu chemistry style
Sunt o gramada de oameni care fac chestii lipsite de sens. Dupa logica ta si Ramaru era nevinovat...
Dureaza vreo 2 minute ca sa editezi un screenshot incat sa apara ca ai milioane de coins.
Ma rog, ce s-o mai lungim, purceaua e moarta in cotet si tu zici ca da din aripi si zboara
Vezi ca intreba Gepetto de tine
Ronaldo nu a fost IF nici sapt asta nici saptamana trecuta, probabil posta mult mai devreme print-ul respectiv daca era cum zicea el... Si oricum..daca il vinzi pe Ronaldo IF...sa zicem... ii iei pe Messi si Ronaldo normali, mai ales ca joci in spania...nu joci cu Costa si Benzema... sa fim seriosi.. Se bucura si el ca a descoperit photoshop-ul probabil...
---------- Post added 19-12-2013 at 09:04 ----------
propo de pack-urile de 15k... cel mai bun care mi-a picat a fost Gerrard...
Cam asa stau lucrurile, probabil aveai nevoie sa le explici cumva cunoscutilor de unde ti-au aparut niste coins. Si ca sa nu rada de tine ca, dupa ce ai bagat bani in fifa points, acum ai bagat bani si pe site-urile cu coins, te-ai gandit sa postezi gogoasa asta cu IF CR tras din pack de 15k.
Dar ce sa vezi, s-au gasit niste oameni rai sa observe ba ca n-ai postat link la team, ba ca jucatorii nu vin in pack direct cu chemistry style, ba ca saptamana asta n-a fost CR in TOTW
Stai jos, nota 1.
Bookmarks