si fifa revine la panarama care era...3 infrangeri din 3 meciuri, total nemeritate, 9 puncte pierdute din cauza SF-ului
fault la fundas, da penalty pentru adversar, fault iar la fundas, nu se da nimic si imi iau gol, ratez enorm, posesie peste 55%, faze de faze, si la prima faza a adversarului imi iau gol, cred ca urmatoarele meciuri joc la panarama, si joc ca o petarda, poate asa bat
am retrogradat in 2,1-1-5, din nervi am dat in plans, din plans in ras, am zis ca renunt la ultimate, dar incerc echipa de brazilieni
cum e posibil sa iti dea adverarul mingia, si cu poarta goala sa dau pe langa? sau sa fac faze, sa scap si de portar, si singur cu poarta goala, dau pe langa, 7 sanse de genul asta am ratat in ziua de azi
azi am desfacut un pachet de 100k , singurul de altfel pe care te lasa sa il desfaci....mai aveam 45k si m-am gandit eu ca ar fii o idee geniala daca l-as vinde pe Rooney cu 55k ca sa desfac pachetul. Zis si facut ...il vand pe Rooney si desfac....Surprizaaaaaa cel mai bun jucator in pachet .....Isco...va imaginati ce cuvinte de lauda am avut la adresa EA. Sfatul meu din aceasta povestioara ....nu incercati asa ceva pachetele de 100k ar trebuii desfacute decat daca nu ai echipa si esti printr-o divizie inferioara. Lectie invatata!
il doream foarte mult pe Aguero sau Suarez ...in rest am cam tot ce mai bun in BPL ....si binenteles ca zgarcenia si subconstientul meu au actionat cum trebuie : "La ce sa il vinzi pe Rooney ca sa il iei pe Suarez , cand poti foarte bine sa il vinzi pe Rooney , sa cumperi pacheptul de 100k (ca doar e un singur pachet oferit de EA la inceput de ansi sigur o sa iti dea ceva bun!) sa vezi ce gasesti in el ...sigur iti da ceva bun din BPL , daca nu iti da ceva din BPL iti da sigur ceva bun din alta liga sau un IF! Cumparaaaaaaallllll , cuuuuummmmppppaaarrrraaalll! " Si uite asa am aruncat la gunoi 100k.....asta e ...mai strangem acum bani pentru alt ST din Anglia..
Din 3 packuri asta a fost cel mai bun: Rooney si Soldado IF.
Acum nu stiu cu cat se poate vinde Soldado IF. Vad ca au aparut preturi aberante. Am pus cativa la urmarit sa vad la ce preturi se vand.
Daca vand Rooney cu 55k(il am deja in echipa, este dublura) si vand Soldado IF cu 150k(am deja varianta simpla) am bani de inca 2 packuri(pe conturile de HongKong si Bulgaria). Oare...
Va mananca rau de tot Barem aia cu vandut jucatori din echipa ca sa tragi pack-uri este epica.
Pack-urile sunt pentru platnici si atat. In nici un caz un jucator care incepe de jos nu trebuie sa dea coins pe pack-uri, e cea mai proasta alegere cu putinta.
Eu eram deja promovat in 7 si mai aveam un singur meci ca sa castig trofeul in 8 (imi trebuia victorie). Prind un adversar destul de accesibil si ma pun pe ratat din toate pozitiile, vreo 5 singur cu portarul trase in portar sau peste/pe langa, 2 bare si alte cateva monumentale. In min 87 scap cu Aubameyang singur, o iau la fuga si pe langa portar si din 4-5 metri cu poarta goala dau pe langa. In min 89 imi da ala gol la singurul corner pe care l-a avut (nu conta, cum spuneam imi trebuia victoria pentru trofeu, dar mi-a stricat rush-ul de adrenalina din ultimele minute )
Morala: cand dam goluri senzationale e maiestria noastra, cand ratam penibil e scriptul naspa
Oricum, macar am mai inceput sa ma obisnuiesc cu controllerul, parca nu mai e chiar asa nasol. Usor-usor se invata si asta.
[QUOTE=bungabunga;1079140]Va mananca rau de tot Barem aia cu vandut jucatori din echipa ca sa tragi pack-uri este epica.
Pack-urile sunt pentru platnici si atat. In nici un caz un jucator care incepe de jos nu trebuie sa dea coins pe pack-uri, e cea mai proasta alegere cu putinta.[/QUOTE
Tocmai aia e...momentan eu sunt in div.1 , dar cu capul plin de bautura dupa revelion si incurajat (chiar frenetic as putea spune) de cativa prieteni aflati in vizita, plus toate videoclipurile de pe Youtube in care vedeam pe altii ca desfac pachetele si primesc numai "informuri" ,"Ronalzi" ,"Neymari","Messeri" etc.,etc.,etc., ajutat si de cativa sfatuitori de pe Tweeter , sansele in capul meu erau de 98%-99% in favoarea mea (stau prost de tot cu matematica) si uite asa am ajuns sa arunc 100k la gunoi. In caz ca nu stiti cine sunt , fondatorul EA Sports si creatorii FIFA 14 sunt ruda cu TATA !!! De aia imi permit eu sa arunc pe Isco 100k. Daca nu v-ati prins inca sunt foaaaaaarteeeee revoltat pe cei de la EA ! Iar pentru o razbunare de prima mana ....stiti ce o sa fac? In septembrie anul asta o sa imi cumpar iar FIFA pentru ca alt joc de genul ....de unde? si iar o sa ne magareasca in ultimul hal si noi iar o sa zicem: "Cat de tare e FIFA de anul asta ...nu se compara cu ala de anul trecut!" si iar o sa o luam de la cap (apropo de goluri senzationale si scripturi) . La finalul zilei trebuie sa acceptam si sa recunoastem : EA ....suntem sclavii vostrii indiferent ce am face sau zice
Pfff...am tot spus ca pun punct cu pack-uri si tot cumpar pack-uri .
Am cumparat in jur de 15 premium gold pack si nimic , nimic , nimic...da chiar nimic bun nu a picat . Cel mai scump jucator a fost in jur de 1k . Deci...gata . o pierdere de coins pack-urile astea .
Salut,
De 3 zile nu reusesc sa joc online in Seasons imi da mereu eroare dupa "Opponent found =>" ca am pierdut conexiunea. Mai joaca cineva fifa zilele astea ati mai intalnit problema asta?
am intrat si eu intr-o pasa proasta azi numai infrangeri mai mult
Am si e o intrebare ,de vreo 2-3 ori a cazut netu in timpul meciului la ultimate si cand intru imi spune ca imi da bani mai putini asta e permanent sau 1 sezon?
Eu recunosc sunt dependent de gaming si mai ales de CoD si Fifa ! Daca nu am facut streak-ul la CoD in primele k/d rounds imi sare mustarul rau de tot si devin foarte iritat , pericolul de lovire sau aruncare catre perete, podea sau catre cineva cu ceva sau chiar cu controllerul creste vrtiginous catre 80 %, la fel schema functioneaza si la fifa : daca nu conduc cu 1-2 goluri la pauza aproape ca am vederea intunecata de atatia nervi si draci si mai tragic este momentul cand pierd in minutul 90 pui mingea la centru si a fluierat arbitru finalul meciului , ooommggg that hurts so much !!!!!
The moment when you dominate the match and conceed 2 goals in the 90th minute.
I love Fufa.
Iti scade "DNF Modifier" si implicit primesti bani mai putini. Revine la valoarea initiala(1,25) pe masura ce acumulezi meciuri finalizate.
Vezi aici calculul castigurilor pe meci:
FIFA 13 Ultimate Team Coins Calculator*| FIFA Ultimate Team
FIFA 14 Ultimate Team Match Profit Calculator
Bookmarks