Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 185 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1461 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    O intrebare : unii jucatori gen Reus , David Silva , Robin van Persie , Aguero , Robben s.a.m.d se vand cu mult peste pretul de buy now . Am vazut cu 100k , 200k peste , De ce ?

2. #1462 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    O intrebare : unii jucatori gen Reus , David Silva , Robin van Persie , Aguero , Robben s.a.m.d se vand cu mult peste pretul de buy now . Am vazut cu 100k , 200k peste , De ce ?
    Din ambitii la anumite licitatii
    PS: voi inca va mai pierdeti timpul cu ala cu smartfonu' ?

3. #1463 SP
    Doar de la atat ? Pai...sa imi incerc si eu norocul . Mai devreme s-a vandut Aguero cu aproximativ 600k iar la buy now il gasesti la 260k .

4. #1464 SP
    ideea e ca cei care fac licitatii de genul asta le fac la ore de varf, cand este cautare si pleaca de la un pret mic de obicei, deci risca sa il vanda cu mult sub buy now..sau cum ai vazut cu mult peste

5. #1465 SP
    Da , stiu .
    La cate pack-uri am cumpărat in ultima luna nu-i mare pierdere 40-50k in caz ca se vinde mai jos de buy now .

6. #1466 SP
    Member Nestea's Avatar
    EA login servers experience DDoS attack, Origin offline (update) | Polygon
    An online group or person going by the name DERP is currently attacking EA's login servers, taking Origin down and preventing players from accessing the digital distribution's services.

DERP claims on its twitter account that it's "directed the Gaben Laser Beam" at the EA login servers, taking Origin offline. At the time of writing players can't log in to the service, play EA games on various platforms or make purchases through the storefront.

Earlier this week, the group performed DDoS attacks on games and services like Dota 2, League of Legends, Club Penguin and Battle.net as Twitch streamer James "Phantoml0rd" Varga started streaming them on his Twitch channel. Varga believed that he was singled out because he was Twitch's top streamer at the time.

We have reached out to EA for comment and will update this post as more information comes to hand.

Update: The official EA support twitter account issued an update stating that it is "working to resolve connectivity/login issues affecting various platforms/games" and will provide more updates "when available."

---------- Post added 03-01-2014 at 07:59 ----------

EA SPORTS FIFA ‏@EASPORTSFIFA 55m
    Investigation of the Origin connectivity issues are still on-going. Stay tuned for more info and thanks for your patience.

7. #1467 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Eu cred ca liciteaza, de pe un alt cont, aceeasi persoana care a pus jucatorul la vanzare, poate pune careva botul sa dea mai multi bani decat face jucatorul.

8. #1468 SP
    M-am gândit si eu la asta dar nu știu ce sa zic...

9. #1469 SP
    daca face asta si isi castiga singur licitatia nu are decat de pierdut acei 5% ..nu stiu daca merita efortul

10. #1470 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Cu mutatul banilor de pe un cont pe altul sta in picioare varianta cu buy now, nu cu bid.

11. #1471 SP
    Member sollo's Avatar
    m-am lasat de ultimate team, am aproape 200.000 coins, care nu are mai nimic, ii dau cu cea mai mare placere

PS: poate la fifa15, primesc 10% inapoi

12. #1472 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Rar cand scriu ceva care sa ajute comunitatea .....asta e ma scald in penibil.......dar incerc sa ma redresez si o sa incep prin prima mea postare pe acest thread...poate ajuta pe cineva
    Imediat dupa ce marcati un gol in FIFA (fie ca e Ultimate team , season sau ori care alt mod de joc) incercati celebrarea asta:
    RS(right stick) --> ( dreapta)
    Foarte multi o cunosc si mai multi o folosesc . Personal eu o numesc "SSSSSSSSSSSHHHHHHhhhhhhhhhh....."
    Ar trebuii sa o incerci si tu !bungabunga! poate te ajuta la ceva

13. #1473 SP
    Member sollo's Avatar
    deja am primit 3 cereri de primire coins, bungabunga , ovilix , Alexandru97 , va dau la fiecare cate 70k si lui nomak2008 ii dau pe kompany( ca i-am promis)

nu stiu cum sa vi dau, la prieteni ps3, nu cred ca mai am locuri si nu stiu cat ne sincronizam, deci cred ca cel mai bine sa ne sincronizam pe messenger daca mai aveti asa ceva

14. #1474 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Mersi frumos, ti-am dat adineauri mesaj pe mess (22.15 PM)

15. #1475 SP
    Member gl79lui's Avatar
    [/COLOR]
    Quote Originally Posted by sollo View Post
    m-am lasat de ultimate team, am aproape 200.000 coins, care nu are mai nimic, ii dau cu cea mai mare placere

PS: poate la fifa15, primesc 10% inapoi
    in ce div ai ajuns? ma bate gandul sa ma las si eu pagubas,nu trec de div 2 deloc, am cred ca vreo 5 incercari...

16. #1476 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Bun, on topic, este ultimul avertisment.

Urmeaza sa facem si putina curatenie.

17. #1477 SP
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Bun, on topic, este ultimul avertisment.

Urmeaza sa facem si putina curatenie.

O mare rugaminte, poate nu dispare in mormanul de moloz si discutia ontopic despre strikerii din Russian league. Aia saraca era la subiect, chiar daca Khufu a luat-o personal dupa ce a ajuns sa posteze stats false la jucatori samd.

18. #1478 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Unele discutii s-ar putea sa dispara si asa o sa ramana.

Discutati numai despre fifa, CIVILIZAT!

19. #1479 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    Eu cred ca liciteaza, de pe un alt cont, aceeasi persoana care a pus jucatorul la vanzare, poate pune careva botul sa dea mai multi bani decat face jucatorul.
    Sincer .. asa ceva nu am vazut decat la wager matches...unul posteaza un jucator iar cel care provoaca e obligat sa dea "lock in" adica sa oferteze acel jucator cu suma stabilita..de aceea o sa vedeti jucatori de bronz care sunt vanduti cu sute de mii. Daca cel care provoaca pierde meciul oferta va fii acceptata..daca nu se da reject iar card-ul ramane pana la expirarea termenului de cumparare(poate pica ceva). Iar a doua varianta ...buy coins...prin pay pal trimiti suma de bani care o cere vanzatorul iar acesta listeaza un jucator(tu poate doresti sa il cumperi pe Aguero si mai vrei si monezi) la sfarsitul tranzactiei primesti jucatorul in schimbul sumei oferite iar el oferteaza pentru un alt jucator.

20. #1480 SP
    Cum spuneam intr-un post disparut, o explicatie rationala este transferul de bani intre conturi, realizat de obicei de cei ce folosesc autobuyere pe mai multe conturi etc.

Chestia cu achizitionarea de coins e valabila si ea cand vezi jucatori de bronze cu sute de mii, dar in nici un caz cand se vinde la bid Aguerro cu 100k peste pretul de BIN din momentul ala. Nu are nici un sens sa cresti suma (incluzandu-l pe Aguerro in combinatie) doar ca sa-ti ia EA 5% comision la o suma mai mare.

E ceva elementar, de 2+2=4...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 185 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast

Bookmarks