O intrebare : unii jucatori gen Reus , David Silva , Robin van Persie , Aguero , Robben s.a.m.d se vand cu mult peste pretul de buy now . Am vazut cu 100k , 200k peste , De ce ?
O intrebare : unii jucatori gen Reus , David Silva , Robin van Persie , Aguero , Robben s.a.m.d se vand cu mult peste pretul de buy now . Am vazut cu 100k , 200k peste , De ce ?
Doar de la atat ?Pai...sa imi incerc si eu norocul . Mai devreme s-a vandut Aguero cu aproximativ 600k iar la buy now il gasesti la 260k .
ideea e ca cei care fac licitatii de genul asta le fac la ore de varf, cand este cautare si pleaca de la un pret mic de obicei, deci risca sa il vanda cu mult sub buy now..sau cum ai vazut cu mult peste![]()
Da , stiu .
La cate pack-uri am cumpărat in ultima luna nu-i mare pierdere 40-50k in caz ca se vinde mai jos de buy now .
EA login servers experience DDoS attack, Origin offline (update) | Polygon
An online group or person going by the name DERP is currently attacking EA's login servers, taking Origin down and preventing players from accessing the digital distribution's services.
DERP claims on its twitter account that it's "directed the Gaben Laser Beam" at the EA login servers, taking Origin offline. At the time of writing players can't log in to the service, play EA games on various platforms or make purchases through the storefront.
Earlier this week, the group performed DDoS attacks on games and services like Dota 2, League of Legends, Club Penguin and Battle.net as Twitch streamer James "Phantoml0rd" Varga started streaming them on his Twitch channel. Varga believed that he was singled out because he was Twitch's top streamer at the time.
We have reached out to EA for comment and will update this post as more information comes to hand.
Update: The official EA support twitter account issued an update stating that it is "working to resolve connectivity/login issues affecting various platforms/games" and will provide more updates "when available."
---------- Post added 03-01-2014 at 07:59 ----------
EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA 55m
Investigation of the Origin connectivity issues are still on-going. Stay tuned for more info and thanks for your patience.
daca face asta si isi castiga singur licitatia nu are decat de pierdut acei 5% ..nu stiu daca merita efortul
m-am lasat de ultimate team, am aproape 200.000 coins, care nu are mai nimic, ii dau cu cea mai mare placere
PS: poate la fifa15, primesc 10% inapoi![]()
Rar cand scriu ceva care sa ajute comunitatea .....asta e ma scald in penibil.......dar incerc sa ma redresez si o sa incep prin prima mea postare pe acest thread...poate ajuta pe cineva
Imediat dupa ce marcati un gol in FIFA (fie ca e Ultimate team , season sau ori care alt mod de joc) incercati celebrarea asta:
RS(right stick) --> ( dreapta)
Foarte multi o cunosc si mai multi o folosesc . Personal eu o numesc "SSSSSSSSSSSHHHHHHhhhhhhhhhh....."
Ar trebuii sa o incerci si tu !bungabunga! poate te ajuta la ceva![]()
deja am primit 3 cereri de primire coins, bungabunga , ovilix , Alexandru97 , va dau la fiecare cate 70k si lui nomak2008 ii dau pe kompany( ca i-am promis)
nu stiu cum sa vi dau, la prieteni ps3, nu cred ca mai am locuri si nu stiu cat ne sincronizam, deci cred ca cel mai bine sa ne sincronizam pe messenger daca mai aveti asa ceva![]()
Unele discutii s-ar putea sa dispara si asa o sa ramana.
Discutati numai despre fifa, CIVILIZAT!
Sincer .. asa ceva nu am vazut decat la wager matches...unul posteaza un jucator iar cel care provoaca e obligat sa dea "lock in" adica sa oferteze acel jucator cu suma stabilita..de aceea o sa vedeti jucatori de bronz care sunt vanduti cu sute de mii. Daca cel care provoaca pierde meciul oferta va fii acceptata..daca nu se da reject iar card-ul ramane pana la expirarea termenului de cumparare(poate pica ceva). Iar a doua varianta ...buy coins...prin pay pal trimiti suma de bani care o cere vanzatorul iar acesta listeaza un jucator(tu poate doresti sa il cumperi pe Aguero si mai vrei si monezi) la sfarsitul tranzactiei primesti jucatorul in schimbul sumei oferite iar el oferteaza pentru un alt jucator.
Cum spuneam intr-un post disparut, o explicatie rationala este transferul de bani intre conturi, realizat de obicei de cei ce folosesc autobuyere pe mai multe conturi etc.
Chestia cu achizitionarea de coins e valabila si ea cand vezi jucatori de bronze cu sute de mii, dar in nici un caz cand se vinde la bid Aguerro cu 100k peste pretul de BIN din momentul ala. Nu are nici un sens sa cresti suma (incluzandu-l pe Aguerro in combinatie) doar ca sa-ti ia EA 5% comision la o suma mai mare.
E ceva elementar, de 2+2=4...
Bookmarks