Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 185 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1501 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    nu stiu de ce a dat eroare ... mai incercam odata
    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...sLbmFnKIpc:ps3
    Ti-as recomanda sa-l inlocuiesti pe Essien cu Fellaini. Este mai rapid si mai agresiv pe aparare, ais a faci interceptii mai bune cu Fellaini.
    Essien are si sut destul de bun insa au cel putin 4 oameni in echipa care pot finaliza de la distanta asa ca nu ai mai avea nevoie si de un Essien.
    Plus ca Fellaini sta foarte bine si pe cap, cad de spre Essien nu m-as baza.

Daca iti plac fazele fixe, mai ales loviturile de colt, eu l-as inlocui pe Vertonghen cu Vidic, care este fenomenal pe cap! In aparare este ceva mai lent insa Fellaini l-ar ajuta mult.

Ai o formatie destul de ofensiva, asa ca locul lui Hernandez nu este tocmai potrivit. el este atacant la origine iar punandu-l ca mijlocas o sa faca ofensiva buna insa la defensiva si mai ales interceptii este praf...daca tot il ai pe Essien ii aplici un card de CDM>CM si il bagi acolo. Ori mai ai variante ca: Paulinho sau Fernandinho, sunt jucatori relativ ieftini. Dar nu uita de Fellaini pe CDM

2. #1502 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Ti-as recomanda sa-l inlocuiesti pe Essien cu Fellaini. Este mai rapid si mai agresiv pe aparare, ais a faci interceptii mai bune cu Fellaini.
    Essien are si sut destul de bun insa au cel putin 4 oameni in echipa care pot finaliza de la distanta asa ca nu ai mai avea nevoie si de un Essien.
    Plus ca Fellaini sta foarte bine si pe cap, cad de spre Essien nu m-as baza.

Daca iti plac fazele fixe, mai ales loviturile de colt, eu l-as inlocui pe Vertonghen cu Vidic, care este fenomenal pe cap! In aparare este ceva mai lent insa Fellaini l-ar ajuta mult.

Ai o formatie destul de ofensiva, asa ca locul lui Hernandez nu este tocmai potrivit. el este atacant la origine iar punandu-l ca mijlocas o sa faca ofensiva buna insa la defensiva si mai ales interceptii este praf...daca tot il ai pe Essien ii aplici un card de CDM>CM si il bagi acolo. Ori mai ai variante ca: Paulinho sau Fernandinho, sunt jucatori relativ ieftini. Dar nu uita de Fellaini pe CDM
    asa ceva?
    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...0GGwlnKIC6:ps3

3. #1503 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cand ai bani pt ei, da! mie mi se pare mai buna echipa in formatiunea asta.

4. #1504 SP
    Cum cand am bani pt ei ? Aia e echipa mea

5. #1505 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    l-as recomanda pe Cazorla , mi se pare ca e mai bun ca Nasri , + ca are 5* weak foot

6. #1506 SP
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    l-as recomanda pe Cazorla , mi se pare ca e mai bun ca Nasri , + ca are 5* weak foot
    am modificat si l-am cumparat pe Ozil... Nasri e printre cei mai buni CM din BPL ... si cam cel mai eficient...ar mai fii o varianta sa il cumpar iar pe Rooney CAM si sa scap de un cm

7. #1507 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu-mi place deloc de cazorla nu recomand ! de bruyne il bate oricand, acum o sa incerc si eu cu nasri

8. #1508 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Imi puteti explica cum va cumparati jucatori de peste 30k? Eu nu am putut sa cumpar de mai mult de 20k...

9. #1509 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Cei carora le merge mintea fac bani din din trading, restul din bagat rl$ in pack-uri sau din adunat cu taraita din meciuri jucate.

In alta ordine de idei tocmai am promovat si eu in 6 la multiplayer in UT, mai e careva pe-acolo?

10. #1510 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Are cineva sa ma imprumute cu 50k? Vorbim pe privat de metoda de returnare.

11. #1511 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

12. #1512 SP
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    ce echipa de "2 lei" ai cat te-a dus totul?

13. #1513 SP
    In jur de 800k-900k .

14. #1514 SP
    Junior Member FreakDani's Avatar
    Cine ma ajuta si pe mine cu trofeele : Best Friends Forever ( Finish a season in Online Friendlies )
    Bros Gonna Bros ( Start a Co-op Season with a friend ) ?

P.S : Only PS3

15. #1515 SP

Frumusica echipa, in ce divizie esti?

Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Deocamdata asta imi este squadul de gold. Am iesit cu el pe la ~600k si tot mai am de lucru. Ureaza Lloris in poarta, Maicon pe dreapta iar pe stanga chiar nu stiu daca exista jucator mai bun decat Clichy. Poate Cole dar nu stiu ce sa zic de el. In atac l-as vrea pe Van Persie TOTS dar nu sunt sigur ca-l gasesc. Ca mijlocasi, cam asta este maximul in Barclays si mi se pare foarte eficient, dar imi pare foarte rau ca sunt oarecum fortat sa il tin pe Gerrard pe banca chiar daca da o gramada de goluri, dar nu are sanse in fata lui Mata sau a lui Silva.

BPL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
    IF Bale cand l-ai luat si cu ce bani?

16. #1516 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Ce teapa si-a luat asta de l-a vandut pe Messi.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1388940268730.jpg

17. #1517 SP
    E dat la trade offer . Un jucator la schimb + o anumita suma de bani .
    @bungabunga : am retrogradat aseara in div5 .

18. #1518 SP
    E dat la trade offer . Un jucator la schimb + o anumita suma de bani .
    @bungabunga : am retrogradat aseara in div5 .

Poate ne vedem pe-acolo daca reusesc sa promovez in timp util

Quote Originally Posted by Marinake View Post
    L-am luat de la un prieten la schimb. I-am dat un Bale simplu si un De Gea IF dar imi era dator cu 100k asa ca a scapat de datorie si eu am jucator.
    Combinatii complexe Ca idee, cat de tare s-a dus in jos piata dupa ce a iesit 14?

Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    Ce teapa si-a luat asta de l-a vandut pe Messi.
    Pare neplauzibil sa fie cineva atat de fraier, l-o fi trecut careva de pe un cont pe altul (desi e f riscant din cauza autobuyerelor)

19. #1519 SP
    2 meciuri jucate impotriva lui Cristian2191 ....jucator bun , echipa buna si norocul de partea mea gg

20. #1520 SP
    Macar un cartonaș galben merita Hart la faza aia cand am scăpat cu Hazard pe contraatac

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 185 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast

Bookmarks