Ce erori aveti? Nu am intampinat nici o problema deocamdata..
in transfer market daca dau mai multe criterii de cautare tot timpul te trezesti cu o erori
in alta ordine de idee, dupa o serie de cateva victorii aseara am ajuns si eu in diviza 3 dupa ce am castigat titlul in div 4, iar in div 3 deja am gasit echipe ce il au pe ronaldo, ibra sau messi in echipa, incredibil...
La 4 filtre nu a avut probleme. La 5 filtre a stat putin sa gandeasca, dar nu au fost probleme. Mai vedem si maine...
LE: browser firefox
eu intampin des probleme chiar si la 2 sau 3 filtre...in fine, poate doar la unii se intamplabrowser chrome si ie
Baieti, aveti idee pe unde as putea gasi Fifa 14? Pe la magazine preturile sunt stupide, iar pe forum nu gasesc. M-am saturat de 13 si vreau upgrade.
Am cumpărat azi , de dimineață , 2 pack-uri la 35k iar 1 la 7500...am zis ca poate am noroc dar n-a fost sa fie![]()
Marinake ai cautat si pe ebay ? e greu sa gasesti fifa 14 sh si pentri xbox 360doar sigilat, lumea nu-l vinde inca
ai noroc cu cei care il vand fiindca au trecut la varianta de ps4/ONE...in rest n-ai de ce sa-l vinzi![]()
PS Store? Nici nu mai freci unitatea optica...
In plus, mai ieftin de atat oricum nu-l gasesti nici SH.
Daca ai o suma consistenta, mai bine cumperi direct un jucator TOTY. Daca nu, asta e, poti incerca si loz in plic, desi mai castigat ai fi daca ai vinde coins aia pe ebay sau i-ai da la prieteni sa-si ia jucatori (daca ai prieteni care sa merite)
Eu daca aveam 800k mi-l luam pe Neuer si stateam in rest foarte linistit tot restul saptamanii toty
Oricum, dupa parerea mea (verificata experimental pe platforma mobile, dupa cum am mai povestit) sansele ca de 500.000 bagati in pack-uri sa prinzi mai mult de un jucator IF (in saptamana asta a se citi TOTY) sunt practic nule.
Il avem pe rusescu IF saptamana aceasta. Sa vedem caat va costa... prea mult nu cred pt ca nu are viteza sau forta..
---------- Post added 15-01-2014 at 17:59 ----------
Ti l as vinde eu..dar nu stiu cum se activeaza daca am facut migrare pe xbox one... plus ca e editia aia cu 81 de euro cu pack-uri premium gold..
---------- Post added 15-01-2014 at 18:03 ----------
Buga...daca aveam coins procedam ca sez trecut..luam multi toty...insa nu am decat 100k...de caca
Baieti, merita sa iau vreo 50 jucatori gen Lavezzi, Balotelli etc si sa ii dau dupa market crash? Am auzit ca preturile cresc dupa.
daca ai bani merita, vor creste mai incolorecomand siteul: Ultimate Team Trading - Live *** 14 player and consumable price database pentru a evalua si monitoriza in timp real pretul jucatorilor
TOTY nu-mi plac decat Ronaldo si Ibra, si nu o sa am niciodata coins pt asa ceva. Obiectivul meu in FIFA 14 este sa il cumpar pe Ronaldo normal.
Bookmarks