Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 86 of 185 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1701 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    PS3

2. #1702 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Cineva un meci pe Xbox? Gamertag: sLiiMyyy

3. #1703 SP
    Un RM bun din BPL ? Navas IF merita 220k ?

4. #1704 SP
    Alta alternativa nu prea ai ...

5. #1705 SP
    Junior Member FreakDani's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Un RM bun din BPL ? Navas IF merita 220k ?
    Nu prea cred ca merita 220k , mai bine ti-l luai pe Aguero ...
    Oricum , daca vrei un RM iati-l pe Nani sau Navas ( normal )

6. #1706 SP
    Ca tot ai adus discutia de Aguero, 14 meciuri jucate 17 goluri 5 assist-uri.

7. #1707 SP
    Quote Originally Posted by FreakDani View Post
    Nu prea cred ca merita 220k , mai bine ti-l luai pe Aguero ...
    Oricum , daca vrei un RM iati-l pe Nani sau Navas ( normal )
    Il am pe Aguero .
    L-am luat pe Nani si se descurca bine deocamdată . O sa pun maine un link cu noua echipa .

Am cumparat pack de 100k iar cel mai bun a fost Suarez dar totusi e bine ca mi-am scos banii pe el .
    Suarez , barry IF , tevez , david luiz , gundogan iar restul jucatori intre 1000-3000 .

8. #1708 SP
    Ce formatie ai ?

9. #1709 SP
    4-1-2-1-2 se apara mai bine echipa .
    Am jucat 4-3-3 (4) si luam mereu gol pe contraatac

10. #1710 SP
    Ok, e bine 4-1-2-1-2 cu Aguero. De preferat ar fi ca celalalt atacant sa fie unul cu strength. Acum depinde si ce stil de joc ai.

11. #1711 SP
    Il am pe Suarez dar parcă mai bine joaca Sturridge . In curand cred ca o sa ii ia locul pe banca lui sturridge .

12. #1712 SP

Fifa 14

Eu ii am pe Aguero, Sturridge si Benteke si rareori il pun pe Sturridge in teren

LE: Oare de ce nu exista 4-2-4 si in UT?

13. #1713 SP
    In cele doua meciuri jucate Suarez nu s-a văzut pe teren .
    Cu sturridge am 3 meciuri , 4 goluri & 1 asist iar Suarez 2 meciuri , 0 goluri , 0 asisturi .

14. #1714 SP

Fifa 14

Eu cand il aveam pe Suarez avea cu cca 20 de goluri peste numarul de meciuri , e un jucator excelent atat in joc cat si in realitate dar parerile sunt impartite.

15. #1715 SP
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    Eu cand il aveam pe Suarez avea cu cca 20 de goluri peste numarul de meciuri , e un jucator excelent atat in joc cat si in realitate dar parerile sunt impartite.
    Exact !
    Stilul de joc , formatia s.a.m.d...

16. #1716 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Am o mare problema. Doua din trei meciuri de Ultimate Team se incheie printr-o eroare. Joc meciul bine merci, si la sfarsit imi da eroare si nu mi se salveaza bani, nimic si in plus imi apare meciul ca infrangere. WTF?! Am vazut pe net ca au mai multi problema asta dar nu am gasit solutia pana acum... Ma poate ajuta cineva?

17. #1717 SP
    Member nomak2008's Avatar
    E o problema la serverele lor....azi dupa ce am desfacut un pachet de 15k...Fellaini aflat in squad s-a transformat in jucator de bronz cu ovr de 0. Am dat un mail cu poza la ei si mi-au raspuns sa am rabdare .... ce sa inteleg ....habar nu am...

18. #1718 SP

Fifa 14

Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Am o mare problema. Doua din trei meciuri de Ultimate Team se incheie printr-o eroare. Joc meciul bine merci, si la sfarsit imi da eroare si nu mi se salveaza bani, nimic si in plus imi apare meciul ca infrangere. WTF?! Am vazut pe net ca au mai multi problema asta dar nu am gasit solutia pana acum... Ma poate ajuta cineva?
    Si mie mi s-a intamplat, o data pierdeam si o data castigam dar nu am primit nici victorie nici infrangere.

LE: Chiar nimeni nu vrea un meci pe Xbox? Add: sLiiMyyy

19. #1719 SP
    Member Sopi's Avatar
    Ce ST brasilian imi recomandati?il am pe Pato si imi mai trebuie 1...Lima e bun?

20. #1720 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cat era kompany inainte de market crash? acum e in jur de 25.000

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 185 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast

Bookmarks