Joaca cineva pe PC? Poate facem niste wagger matches...
O mica schimbare la echipa : http://www.easports.com/fifa/footbal...8NRcjnKNRF:ps3 .
Eu am mai zis-o, aveti rabdare pana ii tuna unuia de la EA mintea ca se pot introduce optiuni gen "deleaga-l pe Deaconu-bricheta", "fa rost de numarul lui Corpodean" samd, platibile desigur cu rl money aka FIFA points. Cred ca e doar o chestie de timp, la cum merge treaba in materie de microtranzactii in gaming.
Iar au introdus pack-uri jumbo la happy hour "blocaj renal" pe market! cine are bani de cumparat jucatori e un moment bun, cine ii are la vanzare mai asteptati 2-3 zile daca vreti sa va recuperati banii pe ei![]()
Baieti aveti idee unde se mai gaseste FIFA 14 pentru PS4? La Altex am comanda facuta din data de 28.01 si nici pana acum nu am primit un semn de la ei. Multam'
mukiki mai bine i-ai suna , eu am facut precomanda la joc din 22 si astazi am primit jocul , dupa ce i-am sunat sa imi confirm comanda.
Sunt probleme mari in joc in schimb. Am licitat pentru Mourinho si am mai dat "target" pe altul (m-am gandit ca daca nu imi convine celalalt, licitez aici). Am castigat licitatia primului si cand am intrat la Transfers > Transfer Targets mi-au aparut amandoi dar se aprindeau cand verde, cand galben, dupa care mi-au disparut amandoi si am ramas si fara vreo 2000 si ceva de coinsi, banii care ar fi costat ei impreuna . A mai patit cineva asa ceva ?
da eu acum o ora am patit=o cu Navas, am ramas fara 22.000 ...exact asa facea si la mine cand galben cand verde...pana s-a dus cu tot cu bani
am facut o sesizare la EA..probabil au primit deja mii de sesizari, sigur e vreo buba de moment..asa ca om vedea banii cand ne-om vedea ceafa![]()
am intrat si eu azi dupa vreo sapt pe fifa si am vazut ca se vinde pack special,cum aveam cativa bani am cumparat 1 si a picat neymar si alaba,sa vedem daca ii cumpara cineva
---------- Post added 01-02-2014 at 18:03 ----------
se pare ca sa si dat neymar cu 295k ,acum sa caut pret bun ptr aguero
---------- Post added 01-02-2014 at 18:52 ----------
gata eu renunt l-am cumparat pe aguero cu 260k(tranzactiile au fost facute pe telefon) si cand am intrat pe consola sa il bag in echipa ial de unde nui ,nam reusit sa il mai gasesc si banii sau dus
surpriza, mi-a disparut un jucator din transfer list...si uite asa mi s-au dus azi 50.000 coins pe neant
LE: se pare ca apare si dispare cand vrea el..e clar ca au probleme grave
Bookmarks