Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 18 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 348

Thread: Call of Duty: Ghosts

1. #161 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe UK am inteles ca dupa ora 11pm, 1 la noi, încearcă peste o ora si jumătate

2. #162 SP
    Member Ramon's Avatar
    O sa incerc, mersi!

---------- Post added 04-11-2013 at 01:36 ----------

Si da, e on, se downloadeaza. Are 11.3gb parca si deja e la 20%.

3. #163 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Maine la cat se lanseaza?

4. #164 SP
    Member Ramon's Avatar
    La 12:00am UK time, adica 2 noaptea la noi. Eu deja mi-am luat liber pentru maine.

Uite si sursa oficiala: http://blog.eu.playstation.com/2013/...end-announced/

5. #165 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Megan

6. #166 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Pe undeva , se aseamana foarte mult cu MW2 ,sau ma insel?. Deja au aparut walkthroughs pe youtube , [entru cine e interesat , la campania singleplayer sta foarte bine .

7. #167 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Toate COD-urile arata lafel... il cumpar si eu an de an dar asta este adevarul.

8. #168 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Eu unu, la asta spun pas .. nu ma lasa bugetu , mai ales acum si cu black friday in curand si cu sarbatorile aproape , logic si cu gt6 foarte aproape.

---------- Post added 05-11-2013 at 00:12 ----------

Pentru mine , cel putin , COD e un moft de un weekend , doar atat, sa nu mi-o luati in nume de rau.Poate am ocazia sa il joc la cineva fie pe consola fie pe pc.

9. #169 SP
    Member Ramon's Avatar
    Pentru mine COD e pe locul doi dupa GTA, ca preferinte. Cand a aparut MW2, mi l-am luat atat pe PS3, cat si Xbox-ul MW2 edition cu carcasa custom si jocul inclus. Ce-i drept, pe vremea aia aveam mai multi bani de spart.

---------- Post added 05-11-2013 at 04:26 ----------

Am incercat Multiplayer si Extinction pana acum. Extinction nu e deblocat din prima apropo, in caz ca-l cautati imediat cum intrati in joc. La mine s-a deblocat dupa ce am jucat cateva meciuri de multiplayer normal.

Iar tema care vine cu versiunea digitala a jocului e ft nice.

10. #170 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    L-am cumpărat și eu de pe PS Store. Aveam nevoie de un multiplayer time-waster și oricum am sărit câteva din ultimele jocuri din serie. Pt început o sa joc campania SP, dar spre sfârșitul săptămânii cred ca o sa îmi fac apariția și prin MP, dacă o sa am timp. Soon oricum..

Feel free to add me (PSN id in semnatura), doar sa specificați ca sunteți de pe aici.. De asemenea, puteți recomanda niște casti+mic OK și nu prea scumpe?

11. #171 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

12. #172 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    [/COLOR]"– Maps too large" Asta e tare [COLOR="Silver"]

E foarte posibil..eu am jucat doar 2 jocuri din serie pe partea de mp: mw2 si bo2 si era diferenta ca de la cer la pamant in ceea ce priveste hartile...la mw2(iw) erau exagerat de mari iar la bo2(treyarch) erau mult mai potrivite ptr un fast paced shooter

13. #173 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    De asemenea, puteți recomanda niște casti+mic OK și nu prea scumpe?
    Casti Gaming Turtle Beach Ear Force P11 Black pentru PC si PlayStation 3 - PC Garage

Sunt foarte bune. Eu le am de mai bine de 2 ani si sunt multumit de ele.

14. #174 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Polygon 6.5

"Staunchly unambitious, and the weakest effort in the series since MW2."

Totodata, reviewurile gametrailers si eurogamer mi se par extrem de pertinente de data aceasta. Au refuzat sa mai fie platiti de Activision?
    Attached Images Attached Images cod.jpg

15. #175 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Comparatie grafica intre current-gen si next-gen:

16. #176 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Probabil. Cam astea sunt notele ce reflecta nivelul jocului, se laudau ei in conferinta Microsoft ca n-au vrut sa aleaga calea "safe", dar Ghosts tocmai asta mi se pare, dupa cum zicea si reviewer-ul de pe GT, le-a fost teama sa schimbe ceva, acest nou COD nefiind, defapt, tocmai nou.
    ReNeGaDe124: asta spune tot despre cat de Next-Gen e jocul si cat de mult efort au depus pentru versiunea NG, practic e acelasi joc retexturat cu mici ajustari ale paletei de culori, alte diferente nu exista.

17. #177 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    din cate am inteles nu mai au nici misiunile co-op spec ops..iar extinction e praf in ochi..e doar o singura harta disponibila..partea buna e ca se mai triaza din comunitatea BF ...30-40% din oamenii cu care am jucat era jucatori de COD..

18. #178 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Din cate am inteles piratii pe pc isi cam dau cu barda-n o0 ca nu le merge jocul decat daca ai 6 gb ram si win pe 64 bit. )

19. #179 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Plang pe celalalt forum, astia de numesc consola - conserva. cry more now )

20. #180 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Sa joace atunci pe RIG-urile lor de 4000 lei + portari puturoase de conserva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 18 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Bookmarks