Daca are careva drum la un Altex/Media Galaxy din bucuresti, verificati plz daca au vreun PS4 pe stoc, ca as vrea sa iau unu dar nu se poate decat cu livrare si eu vreau sa-l iau diseara din magazin, daca gasesc.
Daca are careva drum la un Altex/Media Galaxy din bucuresti, verificati plz daca au vreun PS4 pe stoc, ca as vrea sa iau unu dar nu se poate decat cu livrare si eu vreau sa-l iau diseara din magazin, daca gasesc.
Am incercat, dar cand dau pe rezerva in magazin, nu se populeaza lista si ma duce cu gandul la "poate nu-l au deloc in magazine". D-aia ziceam, poate are cineva drum si poate verifica.
Am fost eu azi dimineata in MediaGalaxy, Mures, si nu aveau pe stoc la acel pret. S-au mirat angajatii ca ar fi la pretul ala. Deci cred ca e numai online. Or fi avand un stoc de care vor sa scape. Cine stie.
Buuun. Pentru cine e interesat de PS4, 1500 ron e doar pentru comenzile online, unde se poate achita si in rate cu dobanda zero. Nu exista niciunu in magazine.
Eu l-am luat acum. Astept sa ajunga maine![]()
Nu stii ca ei au oferte bune la jocuri si console doar atunci cand nu e nicio perioada de promo-uri, noaptea devoratorilor de preturi sau mai stiu eu ce black friday?De-aia si stam si vanam preturi bune si le punem pe CG...
PlayStation TV | ALTEX
CRED CA E UN PRET BUN ....am editat
Aaa... ****, vroiam sa iau si eu in 12 rate cu cardul o Vita, dar nu pot decat in 6 cu Mastercard de la BT. 100 de lei pe luna e prea mult pt mine![]()
Intre timp s-a schimbat pretul la PS Vita la Altex:
Consola SONY PlayStation Vita Wi-Fi + Heroes Mega Pack + 8GB Memory Card | ALTEX - 649,90 lei
Pai, voi cat credeati ca tine? O zi... si gata! De-asta urmaresc threadul asta ca pe vremurile vechi, cand stateam cu ochii pe butelie, sa n-o ia vecinu'![]()
Xbox One + Kinect la Auchan Pallady, 1600 lei. Este una dintre editiile de lansare, cea cu kinect integrat si Fifa, insa codul de la Fifa sigur a expirat, am cumparat aceeasi editie (aproape de lansare) si codul era valabil trei luni. Am vazut doua bucati, sigilate.
Playstation 4 1600 lei in acelasi loc, am vazut o singura bucata (sigilata).
Editiile de lansare sunt cele cu gamepad-ul Day One Edition (care e o caruta de bani - desi eu il stressez din acelasi day 1). Daca este intr-adevar acea editie, merita cu siguranta.
Bookmarks