mersi de pont razvan
Daca doriti pietre: sunt o gramada la una din intrarile acelui mall magnific (care momentan arata ca un mare santier cu ceva reclame, oameni diversi care misuna de ici-colo, schele care cred ca vor fi si la deschidere).
Deschiderea (atat pentru Carrefour, cat si pentru majoritatea magazinelor de acolo) ar fi joi, 14 Mai la ora 8:00, daca ne luam dupa reclamele plasate la maxim 500 metri de mall; dar eu nu cred ca va fi totul gata fiindca doar de vreo 1-2 luni au inceput intr-adevar sa traga tare ca sa termine.
On-topic: fiind o "mare" deschidere, asteptati-va la ceva oferte, dar in cantitati limitate la diverse magazine (cum a fost Flanco in Promenada); feriti-va de Carrefour Mega Mall care probabil va fi intesat de batrani samd.
Diseară la Altex
PlayStation 4 Glacier White, 500 GB – 1499 lei
Xbox 360, 500 GB – 599 lei
Foarte OK preturile la console:
PS4 500GB Console Bundle with The Last of US Remastered | eBay
Trimit si in Romania
Vad ca sunt persoane care au cumpărat cu 1400 si vând cu 1550, penibil
Au fost 50 de bucăți disponibile, mai sunt câteva, prețul este valabil până duminică
Bine ca nu le vand cu 1700
Tocmai pentru ca inca mai sunt cu 1400, cine stie, se duce si-si ia de acolo fara probleme.
Oricum, mare lucru ca au avut oferta la un asa produs si au avut si destule bucati disponibile.
Cine își face veacul prin US sau are rude/prieteni? Așa pachet la prețul ăsta? Mai rar!
500GB PlayStation 4 Bundle with The Last of Us Remastered + The Order: 1886 Collectors Edition / $399.99
Pe mine m-ar fi interesat asta, insa deh, US only.
Amazon.com: Nintendo Wii U Deluxe Set: Super Mario 3D World and Nintendo Land Bundle - Black 32 GB: Video Games
Si stiu ca suna ciudat, dar imi place foarte mult cutia![]()
Catalog deschidere magazin 2
Ceva reduceri la Flanco (Mega Mall)
PS4 - 1399
Xbox One +Kinect 1599
+ alte produse
Ce s-a ieftinit si PS4(XboxOne), nu ma asteptam sa ajunga la 1400 lei nou, din magazin. Eu acum 3 ani am dat 1400 lei pe PS3 + mai multe jocuri. In octombrie mi-am luat PS4 nou, cu garantie, la 1400 lei, de la cineva, si in mai putin de 1 an, se gaseste si in magazine la acelasi pret. Astea da preturi de black friday.
Este oferta speciala, nu asta e pretul. Dar o sa vezi mai des astfel de oferte. O sa inceapa si cei de la Orange din nou, tot pe la vreo 300 de euro![]()
Acum la MediaGalaxy din MediaMall mai sunt vreo 25-30 de PS4, iar in Flanco vreo 10. In ambele locatii pretul stiut 1399 ron.
Pe mine ma interesa daca nu cumva au bagat si The Witcher in magazin, dar nimic![]()
Bookmarks