Vis-a-vis de oferta emag de ps4 la 999 lei, sunt curios nu numai daca a prins cineva ci daca cumva s-a lovit de aceeasi chestiune si anume, eu am intrat pe site-ul emag la ora 7:00 si fix la ps4 m-am oprit sa constat ca la 7:01 era stocul epuizat...deci daca s-a mai lovit cineva de intamplarea asta pentru ca nu e prima data cand se intampla, anul trecut am patit la fel dar la o tableta.
Vezi pe thread-ul de black friday. Cineva a prins de aici. Chiar mai multi, daca nu ma insel.
+ de asta, la 6-6 fara ceva s-a dat drumu. Cand te-ai uitat tu, la 7, deja se dadusera sute de mii de produse.
La 6:53 au dat drumul la emag. Normal ca in 30 de secunde, maxim 1 minut era stoc epuizat. Si la PS4 si la i5s de 15 mil. Eu aveam deja intr-un tab separat un produs si cand au dat drumu la site si am intrat pe acel tab, mi-a dat ca e stoc epuizat.
Dintre cei care au apucat sa ia PS Vita azi noapte de la Diverta, a mai primit cineva email ca nu va fi onorata comanda din lipsa de stoc?Chiar neseriosi si astia...
Da eu am comandat si varianta wi fi si cea 3g pe la 1 noaptea. Azi am primit email...bataie de joc
Salut care poate sa imi zica ce preturi sunt la ps4 la altex acum si daca merita sa iau de la flanco drive club bundle la 1850 lei ?
E 1700 PS4 cu Driveclub si 1750 cu GTA5 la Altex. La Flanco si a luat un prieten PS4 cu GTA5 la 1750 acum 3-4 zile.
Nu mai au la flanco decat asta si infamos 20 mil amsunat acum , deci mai bn iau din altex.Ms.
Pret bunut la : Casti audio gaming SONY PULSE Wireless Stereo Headset - 299.90 la Altex
Casti audio gaming SONY PULSE Wireless Stereo Headset, PS3 | ALTEX
In acest moment este activa o promotie la FIFA 15 PS3 si Xbox 360 in mai multi retaileri.
La flanco Xbox One + Asassins creed unity 2.299 Lei, l-am vazut in magazin azi ( nu stiu daca e chiar un pret bun, dar il mai aveau pe stoc)
Wii Classic Controller Pro (auriu) aprox. 28€ transport inclus @ TGC
Il am si eu acasa, arate bine, nu e glossy:
![]()
PS4 1299 lei, plata ramburs, de ce nu?
http://www.likeit.ro/console/sony/co...ps4500gbbk.pr/
Bookmarks