Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 171

Thread: Wolfenstein: The New Order

1. #121 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pai daca l-ai jucat expuneti aici parerea, eu sunt undeva pe la dvd3 si daca nu ai o ambitie sporita..renunti destul de repede la joc ori eu asa vad lucrurile.

Cred ca si un joc pe tableta este mai reusit la capitolul gameplay, iar inamicii mor asa, parca-s de plastic.
    Cred ca ai avut prea mari asteptari de la el, avand in vedere ca ai jucat si joci intensiv Battlefield 4 posibil sa faci o comparatie in mod indirect dintre cele doua shootare, esti deja obisnuit cu un tip de grafica si ai ridicat stafeta, te astepti la ceva pe masura lui BF4, am patit des si eu asa ceva.

2. #122 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Scuze ca intreb dar tu la ce gameplay sofisticat te astepti de la un shooter first person.E adevarat, ca nu are nici un sistem de upgrade a armelor sau alte cele.Mie mi se pare un joc destul de reusit daca ignori problemele legate de grafica.La inceput am zis ca il las balta dupa ce am vazut texturile.Dar povestea m-a facut sa continui jocul.

3. #123 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Frenchie View Post
    Dar povestea m-a facut sa continui jocul.
    exact despre asta e vorba, si e pacat, ca e un joc pana la urma..nu o nuvela

4. #124 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Pentru mine,povestea conteaza cel mai mult la un joc.

5. #125 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    De la wolfenstein 3D astia nu au mai scos nimic bun .
    Eu am jucat Wolfenstein pe Xbox 360 si mi s-a parut super fun. Si creativ. Si original. Sigur, daca ar fi avut niveluri ceva mai deschise si ar fi avut ceva mai multa fluiditate, ar fi fost fara indoiala mai bun,

On topic: joc Wolfenstein New Order pe PS4. E important ca-i pe noua generatie, din cate inteleg e la fel de bun pe One daca nu chiar si mai reusit d.p.d.v. tehnic. Prima impresie este ca e SEN-ZA-TIO-NAL!!! (si nici n-aveti idee ce pain in the arse este sa scrii de pe tableta cu caps locked dar sa introduci si cratime).

Ba da, exista upgrade-uri, doar ca sunt sub forma de perk-uri, de tipul "nimereste x headshot-uri si primesti silencer pentru pistol". Story-ul este complet absurd, ceea a ce este minunat pentru un astfel de joc. Faptul ca ruleaza cu 60 fps il face incredibil de fluid si de fun, iar spaltter-ul e la el acasa, asta vis-a-vis de reactia inamicilor la proiectile. Ba chiar cateodata am vazut inamici zburand prin aer ceva cam prea sus pentru ce le serveam .

Imi pare rau ca pe vechea generatie lucrurile stau mult mai rau, insa va asigur ca versiunea "next-gen" arata ca o versiune de xbox 360 cu muchii netede (AA sau rezolutie probabil) si fluiditate sporita, altfel si aici multe suprafete sunt cartoonish, ba chiar si unele texturi se incarca o idee mai tarziu. Evident ca mi-ar fi placut sa nu vad asa ceva, insa in termeni de experienta de joc sunt mai incantat decat am fost de Killzone (unde eram cu ochii mai mai sa-mi iasa din orbite pentru ca "muaaaaamaaaa, joc un joc pe playstation 4, uaaaaaaau" si am observat acolo cel mai realistic ulei metalic prezentat sub forma de apa curgatoare).

Cat despre poveste, personajele iau decizii si actioneaza atat de absurd si in your face, ca-i imposibil sa mu razi cu lacrimi! Duke Nukem Forever cred ca plezneste de ciuda chiar acum.

Per total, nu m-am mai simtit asa jucand un shooter de la Medal of Honour (primul), la care se adauga multiplier x10 pentu fun factor. Doar prima impresie.

6. #126 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Serios?

Inca mai exista restrictii din astea? Ce prostie.

7. #127 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Frenchie View Post
    Scuze ca intreb dar tu la ce gameplay sofisticat te astepti de la un shooter first person.
    +1

Eu m-am abtinut sa comentez ca iar sareau astia ca de obicei cand am o alta parere. Inca nu l-am jucat, astept sa mai scada un pic pretul, oricum nu prea am timp sa ma joc (din pacate), dar sigur va fi achizitionat, jucat si pus la colectie. Din ce am vazut in filmulete e fix ce trebuie, mindless shooter, un pic exagerat pt Wolfenstein, trage mai mult spre Serious Sam.

Astia ca urla de gameplay chiar nu stiu ce asteapta, e un shooter oameni buni. E ca si cum te-ai duce la un film de actiune si te-ai plange ca scenariul e un "cliseu expirat" si ca tu vroiai o drama cu dialoguri inteligente.

8. #128 SP

9. #129 SP
    Member dtancu's Avatar
    Joci un evreu american care omoara nazisti. Ce poți sa îți doresti mai mult?? Inglourious Basterds ftw.

10. #130 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Ce poti sa iti doresti mai mult? Sincer, nu m-ar deranja sa pot juca si cu nazistii macar o data, si sa omor americani

11. #131 SP
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Joci un evreu american care omoara nazisti. Ce poți sa îți doresti mai mult??

asta imi doresc mai mult.

12. #132 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu cred.
    si eu im doream Commandos. si apoi cand am vazut ce au facut din el cand l-au facut FPS(FFS) am plans

13. #133 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Ce poti sa iti doresti mai mult? Sincer, nu m-ar deranja sa pot juca si cu nazistii macar o data, si sa omor americani
    +1!Sieg Heil!

14. #134 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Si s-a terminat..Slava domnului..

15. #135 SP
    Member deepjinx's Avatar

16. #136 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    iTunes?
    Attached Images Attached Images got-time.gif

17. #137 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Über awesome jocul! Nu am mai jucat un fps atat de captivant de pe vremea lui doom3.
    Eu personal ma bucur ca nu e o combinatie de fps cu elemente de rpg si alte balarii.

18. #138 SP
    Wolfenstein's digital version on PC is a monstrous 43GB download. If you thought that was an inconvenience for people using Steam's servers, spare a thought (or a laugh) for those trying to illegally download the game

19. #139 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    M-a incaruntit Strasse pe a treia dificultate, mare pain in the ass finalul. Reincepem pe uber cu fergus timeline.

20. #140 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Über awesome jocul! Nu am mai jucat un fps atat de captivant de pe vremea lui doom3.
    Eu personal ma bucur ca nu e o combinatie de fps cu elemente de rpg si alte balarii.
    +1

Desi e FPS clasic mi-a adus aminte de multe alte jocuri (si filme), amintesc doar cateva: Killzone 2, Max Payne, Rage, Terminator. Locatii diverse, armele bine realizate, chiar si ceva story. Inceputul nu mi-a placut, dar apoi m-a captivat total. Sfarsitul e cam ciudat, nu vreau sa dau spoilere, dar mai puteau lucra acolo.

Astept urmatorul Wolfenstein, pana acum toate au fost excelente.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast