Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 65

Thread: Consola pentru toata familia ?!?

  1. #21 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Scuze de off , dar.."mmmm..nu ma pot abtine" ..sunt curios pe ce forum / site primesti peste 20 de raspunsuri in cateva ore pentru o problema de genul celei expuse de Libris..THX CG

  2. #22 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    ai la dispozitie 1500 ron iti recomand urmatoarele:

    Consola Nintendo Wii Blue Limited Edition + Joc Mario & Sonic London 2012 Olympic Games | ALTEX

    600 ron - consola + joc

    Iti raman 900 ron sa cumperi

    Consola Sony PlayStation 3, 12GB + Joc Book of Spells& Wonderbook + 1 x Move Motion Controller + 1 x Webcam | ALTEX

    Cu aceste 2 console copilul si familia vor fi fericiti pentru urmatoarii 2-3 ani. Motivele:

    1. Wii este o consola fantastica pentru un copil - vei dori sa te joci impreuna cu el toate jocurile speciale pentru copii - insa daca invitiati prieteni (presupun ca sunteti un cuplu tanar) veti avea parte de super fun impreuna cu ei in jocurile speciale de Party.

    2. PS3 ul - desi nu are hdd (cei 12 GB sunt la limita inferioara) este o consola mai serioasa (pentru un tata fericit) - cata vreme copilul se joaca pe wii / tu vei descoperi lumi impresionate in Uncharted, Killzone, God of War etc - pretul jocurilor originale este mic (mai ales ca tu ai un backlog foarte mare de jocuri aparute in ultimii 6-7 ani) sa nu uitam avantajele, consola vine impreuna cu un joc special pentru copii si pretul este IMBATABIL.


    Evita pe cate posibil Xbox 360 mai ales cu Kinect - sincer sa fiu eu am fost 100 % dezamagit, pentru a te putea juca in conditii normale ai nevoie de o distanta foarte mare 3m intre senzor si jucator, de asemeni as spune fara sa exagerez ca ai nevoie de cel putin 3-4 metri de jur imprejur, lucru imposibil (sau posibil doar pentru cei care stau la casa, in nici un caz in apartamentele inghesuite de la bloc de 4x5 metrii) unde ai si canapea, si o masuta acolo ceva. Pe langa asta serviciul live COSTA - destul de mult si nu iti ofera nimic in schimb, doar access la jocurile multiplayer.

    Sincer eu nu as cumpara Wii U (probabil de aceea nici un am facut'o) - jocurile aparute pe wii U au aparut si pe alte console inainte, este o consola "next gen" care face insa parte din current gen.

  3. #23 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Aloo.. grasunii aia 2 cu kinect 7 metri in jur. Aici este vorba de un copil de 7 ani. Taticul se va plictisi dupa 2-3 partide de Adventure. Fi-mea are 2 m intre ea si kinect si vreo 2 latime si functioneaza perfect chiar si cand vine, citez, "cea mai buna prietena a ei" si danseaza impreuna.

  4. #24 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    +1 Sugestia lui Rodarkone mi se pare cea mai buna , go for it .

  5. #25 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ce am uitat eu sa mentionez - odata cu achizitia PS3 ului, BR playerul devine redundant si poate fi facut cadou bunicilor - in felul acesta absolut toata familia va fi fericita

  6. #26 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Dar am uitat sa mentionez. PS3 are jocuri mai multe pentru copii. Fi-mea a cam lasat 360-ul si rupe in doua Ratchet and Clank, LBA, EyePet etc. Dar fiind baietel (cocosel), s-ar putea sa nu fie atras de o papusica din sac sau o maimutica. Spunea cineva mai sus. Sa intrebe taticul ce au prietenii ca sa ia ceva la fel pentru multijucatori.

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred ca ar trebui ignorata problema care apare in momentul in care ai 2 console: cheltuieli (aproape) duble la jocuri... In plus, cand incepe "bataia" pe TV... mai apare brusc si investitia in al doilea TV.

  8. #28 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Pai tot are doar ceva Ready for the Hud, deci poate lua si un Full Hud.. Wii pe HD Ready, PS3 pe Full HD.

  9. #29 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Dacă ai putea rearanja și să ai 3,5 pe lateral ai putea să te joci multiplayer ușor pe kinect.

    Nici nu trebuie să ai prea multe jocuri pentru Kinect căci se găsesc atâtea demo-uri încât alături de Kinect Adventures (îl primești gratis), Kinect Sports și un Fruit Ninja sau un arcade este suficient. În plus dacă vin prietenii în vizită veți avea parte de momente foarte amuzante cu Dance Central sau alte jocuri pe dans.

    Dacă nu poți rearanja și rămân doar 2,25 m de la kinect până la canapea atunci trebuie neapărat să-ți iei ce a spus Monky, acele lentile speciale care micșorează distanța necesară (dar am înțeles că este ca la loterie cu ele, unele bune altele nu...)

    Iar abonamentul pentru Xbox Live este necesar doar dacă vrei să te joci Online și nu Local Multiplayer.

    La 7 ani cred că s-ar bucura de orice alegi să cumperi, dar te-aș sfătui să mergi într-un magazin unde există un Xbox cu Kinect și să vezi cum reacționează.

  10. #30 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poate reusesti sa ajungi intr-un magazin unde au expuse consolele si sa le incerci pe cont propriu, banuiesc ca nu te-ai mai jucat pana acum pe una dintre ele este foarte important sa le incerci inainte pentru ca fiecare suntem diferiti si avem alte gusturi. eu de exemplu am avut sansa sa incerc toate consolele inainte sa-mi cumpar una si am ajuns la concluzia ca Wii este fun 2 ore, dupa care te plictisesti si obosesti, imi amintesc si acum cat mai dadeam din maini la wii sports si imi era imposibil de exemplu sa joc Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 de pe canapea, trebuia mereu sa ma ridic ca sa dau din maini pentru un kamehameha, este foarte interesant, doar pentru inceput. insa cred cu adevart ca baiatului tau i-ar placea o astfel de jucarie, sa joci un mario kart, un zelda sau un Super Smash Bros. Brawl mai ales cu prietenii va fi foarte fun pentru ei am niste verisori care si la 20 de ani se distreaza ca niste copii la super smash bros

    mi-a placut foarte mult la xbox, interfata, simplitatea, controllerul si jocurile, asta la inceput, intre timp balanta s-a inclinat spre PS3. singurul dezavantaj este ca trebuie sa platesti pentru muliplayer anual, dar pentru jocuri ca Halo sau Gears of War merita orice ! PS3 este consola mea preferata, nu vreau sa ma ascund, pentru ca am gasit pe aceasta consola jocurile care m-au atras cel mai mult si care mi s-au potrivit, vorbesc despre heavy rain, uncharted, god of war, metal gear solider si bineinteles killzone. in schimb nu mi-a placut deloc controllerul de la ps3 si interfata pe alocuri. insa iti voi da un sfat, intre ps3 si xbos 360 alege consola care are jocurile pe care le-ai juca tu, acum depinde si ce fel de gamer esti. poti sa ne intrebi orice si o sa incercam sa-ti dam niste raspunsuri cat mai obiective si informative.

    PS: recunosc ca acest post a fost mai subiectiv, dar am vrut sa-ti spun si parerea mea despre aceste console si sa-ti ofer si niste sfaturi intr-o astfel de alegere, care nu este una usoara. oricum la cat de ieftine au devenit intr-un an doi le poti achizitiona pe toate 3, mai greu o sa fie cu jocurile

  11. #31 SP
    Junior Member Libris's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Ce am uitat eu sa mentionez - odata cu achizitia PS3 ului, BR playerul devine redundant si poate fi facut cadou bunicilor - in felul acesta absolut toata familia va fi fericita
    Bunicii nu cred ca o sa pupe nimic. BR playerul vechi este in realitate un Home Theatre Blu-ray Disc Sony cumparat cu greu anul trecut, dar care are un sunet 5.1 de milioane pentru filme si muzica (am premeditat putin achizitia lui tocmai ca sa trec prin el si audio-ul de la consola )

    ---------- Post added 15-05-2013 at 01:13 AM ----------

    Va multumesc din suflet tuturor pentru informatiile date. Stiu sigur ca fiecare m-a sfatuit asa cum crede mai bine. Nici nu visam sa primesc in asa putin timp atat de multe raspunsuri; sunteti o comunitate excelenta si ma bucur ca v-am descoperit .
    Acum, chiar daca tot nu sunt hotarat (in schimb sunt toba de teorie ), am sa fac ce mi s-a sugerat pe buna dreptate: voi merge in magazine si voi face proba practica a consolelelor.

  12. #32 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    BDV-E380 este un sistem exceptional, iar hdmi hub-ul este ciresica

  13. #33 SP
    Junior Member obycu's Avatar
    Libris, te-ai decis frate? Si eu stau in cumpana. Am avut PS3 cu move acum 2 ani (l-am dat ca e criza) si nu m-am jucat cine stie ce cu move. statea in sertar. acuma fetele au 7 ani si 3 ani si ma batea gandul la kinectul pt xbox ca m-au speriat filmele de pe youtube cu TVuri sparte...

  14. #34 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Ca si prima consola iti recomand Nintendo Wii. Este mult mai ieftin decat celalalte console atat nou cat si second(second gasesti la 450 ron unul in stare foarte buna, in jur de 100e in orice caz).

    Wii are motion "integrat", ca sa spun asa. La Xbox si la PS3 trebuie sa dai bani in plus pentru Kinect si Move, pe langa pretul oricum mai mare al consolei.

    Wii are mai multe jocuri kids si familly friendly. A fost proiectat de la inceput cu motion-controls, deci o sa vezi astfel de controls integrate in toate jocurile(am vazut ca te intereseaza asta in mod special).

    Eu spun ca este investitia mai safe ca si prima consola. Apoi dupa ce ai ceva experienta cu consolele,sari direct pe Ps4 sau de ce nu Wii U,daca o sa-ti placa ce are de oferit Nintendo. Ai ce sa joci pe Wii un an-2 fara probleme.

  15. #35 SP
    Junior Member Libris's Avatar
    GATA FRATILOR, M-AM DECIS !!!
    Conform sfaturilor voastre, ieri toata ziua am scotocit magazinele locale unde am retrait o experienta pierduta de ceva vreme: JOCUL
    Da…, da…, m-am jucat la inceput de nevoie (trebuia sa testez produsele), pentru ca in scurt timp sa constat ca ma jucam de placere ! Primul reply pe care l-am primit dupa ca am deschis acest thread, a fost al lui Krusht: “Sa inceapa nebunia!”. Sec, dar abia acum inteleg ce a vrut sa spuna. Odata cumparata si adusa in casa, o consola seamana foarte bine cu cutia Pandorei , dar nu cred ca trebuie sa va descriu senzatia.

    Am testat fizic toate cele trei sisteme principale si am studiat oferta de jocuri existente pe rafturi. Concluzia mea finala, filtrata prin prisma unei familii cu un copil de 7 ani, este ca intr-adevar cea mai potrivita alegere o reprezinta Xbox 360 Kinect , dupa cum multi dintre voi m-au sfatuit.

    Am putut sa ma joc cu felurite animalute, am imbratisat personaje Disney, ba chiar am zburat ca Peter Pan, lucruri care fac deliciul unui copil, dar cel mai important a fost ca am testat defapt senzorul Kinect. Raspunde binisor la comenzi, iar distanta minima intre el si jucator este cam 1,8 m (lucru care m-a bucurat deoarece noi nu dispunem decat de 2,25 m). Spun minima, pentru ca la alte jocuri sau daca joaca simultan mai mule persoane, e nevoie de o distanta mai mare.
    Nu fiti dezamagiti: am testat bineinteles si controller-ul wireless cu care nu m-am putut abtine sa nu trag rafale , sa arunc grenade, sa tai cu sabia si sa umplu tot ecranul cu sange . Merge super si are niste vibratii de feed-back excelente.

    Deci sunt hotarat sa cumpar Xbox 360 Kinect, iar ca oferta am gasit potrivita aceasta: Consola Microsoft Xbox 360 Slim 250GB

    Intrebari:
    -cu ce ajuta un HDD mare la o consola ?
    -merita cumparat separat un al doilea controller ?
    -2-3 idei de jocuri Kinect pentru copii considerate bune de catre voi ?

    Multumesc mult !

  16. #36 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Pe un HDD poti sa instalezi jocurile astfel incat lentila dvd sa nu mai fie utilizata

    Merita daca ai ce jocuri sa te joci in 2.

    Kinectimals, Kinect adventures/sport Harry potter Kinect.

    ps. Esti cumva ruda cu Florin Piersic?

  17. #37 SP
    Member Smara's Avatar
    Felicitari pentru decizia luata . Sunt convins ca nu vei regreta alegerea facuta.
    La intrebari ti-a raspuns deja tray ...as ma adauga poate la jocuri - Kinect Disneyland Adventures...

  18. #38 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Trebuie neaparat sa iti iei si Kinect Sports 1( poate si 2), si Fruit Ninja Kinect. Dupa parerea mea sunt cele mai bune.

    Tray a sintetizat foarte bine, esti voarte volubil in posturi, pe gustul meu cu siguranta.

  19. #39 SP
    Junior Member Libris's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    ps. Esti cumva ruda cu Florin Piersic?
    Oops ! E chiar asa de evident ?
    ... precis am scapat vreun "ciocoflender" din greseala...

  20. #40 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din pacate foarte rar mai vezi in ziua de astazi oameni ca tine, atat de entuziasmati si care au descoperit cu adevarat placerea pe care ti-o poate oferi o consola, pe scurt: jocurile ! cei mai multi dintre noi, si recunosc ca o perioada am fost si eu asa, mai mult ne intereseaza puterea, specificatiile hw, cati nuclei are procesorul, de ce memorie ram dispune, designul consolei, controllerul etc si multi uitam de fapt scopul unei astfel de gadget. cu ocazia posturilor tale mi-am adus aminte cum eram si eu cand am vazut pentru prima oara un ps1, ps2 sau un xbox... eram fascinat pur si simplu de experientele pe care ti le ofereau (tekken, pes, tony hawk, driver, halo, black si multe altele). acum avem din nou aceasta posibilitate cu noua generatie de console, ps4 si noul xbox, sa retraim acea senzatir de-a avea o consola noua la noi in sufragerie la care am visat din momentul in care s-a anuntat si a aparut pe rafturi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Blu Ray Disk 3D Originale/Pentru toata lumea... By expiratul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 25 Last Post: 24-03-2012, 21:14
  2. Replies: 3 Last Post: 13-06-2009, 20:39

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts