Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 65 of 65

Thread: Consola pentru toata familia ?!?

  1. #61 SP
    Junior Member Libris's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Copilul său oricum va începe să se joace, mai târziu sau mai devreme, jocuri video. Contează foarte mult dacă introducerea în această lume minunată este făcută de părinți și dacă aceștia se pot simți bine la rândul lor.
    Exact asa vad si eu situatia ! Din pacate unul din dezavantajele tehnologiei aste ca a permis spatiului INSIDE sa devina mai interesant decat cel OUTSIDE. Apare dilema: realism sau ignoranta ? Acceptam realitatea si ne implicam oferind un cadru sanatos, sau ignoram aspectul si-i explicam ca nu-s de nasul lui ? Sincer, prefer prima varianta.

    In alta ordine de idei, multumesc tuturor pentru recomandarile de jocuri destinate copiilor.
    Doresc inca o lamurire : care sunt dupa parerea voastra cele mai obiective site-uri in ceea ce priveste review-urile respectiv ratingurile acordate jocurilor video ? Sau ce alta metoda folositi pentru a afla informatii despre un joc anume ?

  2. #62 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Recomand Metacritic - Movie Reviews, TV Reviews, Game Reviews, and Music Reviews , ei fac o medie a notelor date de alte site-uri, probabil acolo o sa gasesti cea mai obiectiva parere, dar uneori notele te pot insela. In general te orientezi dupa informatiile date de developer, trailere, gameplay, parerile celor care l-au jucat (aici pe forum), demo-uri, etc...

  3. #63 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sincer nu mai exista neaparat un site obiectiv, in plus conteaza foarte mult gusturile de aceea iti recomand sa incerci demo-ul inainte sau sa privesti niste videouri cu gameplay, insa cea mai sigura solutie, cel putin asa a functionat pentru mine, urmareste threadul jocului care te intereseaza de pe forum si vezi ce parere au baietii si astfel iti vei face si tu o impresie. sa stii ca toate informatiile despre un joc apar la timp pe forum, ori sub forma de stire, ori un link in threadul respectiv si accesand un singur site aflii tot ce se poate din mai multe surse .

    dar daca vrei uite cateva siteuri de notorietate: IGN, Gamespot, Gametrailes, Destructoid, MetaCritic, Kotaku si mai sunt cateva, dar astea sunt cele mai importante

  4. #64 SP
    Junior Member Libris's Avatar
    OK, m-am prins . Dar unde saracia ati pus butonul pentru "Thank You's from..." ca eu unul nu-l gasesc ?!?

  5. #65 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ai nevoie de cel putin 10 posturi pentru a da "thanks", conditie pe care ai indeplinit-o cu postul de deasupra . butonul il gasesti sub avatarul membrului, fix sub join date

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Blu Ray Disk 3D Originale/Pentru toata lumea... By expiratul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 25 Last Post: 24-03-2012, 21:14
  2. Replies: 3 Last Post: 13-06-2009, 20:39

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts