Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 194

Thread: Dying Light

1. #61 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by nire View Post
    Salut, daca isi cumpara cineva varianta digitala rog sa posteze pareri, impresii
    Dude ce pareri, impresii....

Aseara am jucat o ora-doua varianta digitala. Grafica e foarte impresionanta, apropiata de Far Cry 4, caracterele bine realizate, imi aduce aminte de Dead Island. Poveste interesanta la inceputul jocului. Parkour-ul e ciudat initial, si nu fac misto. Ma gandeam la un Assasin Creed combinat cu Dead Island dar nu e asa, iti trebuie tip de adaptare tinand cont ca sari cu RB nu cu si trebuie neaparat sa te uiti in directia marginii de care vrei sa te agati.

Pe masura ce avansez va tin la curent cu parerile. Nu am intalnit bug-uri momentan, dar as fi dorit sa fi ales alta schema de control pentru Parkour, ca idee nu poti schimba functia butoanelor gamepadului.

2. #62 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ma faceti sa ma manance si pe mine degetele sa-l iau digital , desi il vreau pe disc.

3. #63 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cum se simte jocul pana acum, pare finisat? Se simte bine controlul, gameplay-ul e bun, armele ofera senzatia de impact asupra zombilor, exista varietate la crearea lor?

@poiuyt sunt in asentimentul tau, si eu il astept pe disc si nu stiu daca mai rezist inca o luna

4. #64 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu tot pe disc il iau, prefer sa astept.

5. #65 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    review nu a aparut pe nicaieri?

6. #66 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ba da

Round Up: Dying Light's PS4 Reviews Try Not to Decay - Push Square

ultimi nu prea sunt entuziasmati , dar la ce zic ei acolo..aia astept si eu de la joc

"Parkour. Open world. Zombies. Online co-op. Crafting. Radio towers. Zombies. Collect-a-thons. Zombies. Zombies. Dying Light desperately tries to be all of the videogames in a bid to impress everybody. If only it had tried as hard to be its own thing, we'd have had an amazing horror game on our hands. Instead, we just have another indistinct jack-of-all-trades to throw on top of the ever growing pile."

7. #67 SP
    Foarte interesant review-ul lui Attack of the fanboy. Una peste alta primul lucru care te marcheaza in Dying Light este grafica. Este printre primele jocuri care arata HD next-gen. Apoi restul maruntisurilor care arata ca jocul este muncit bine. Iar ca punct negativ este controlul Parkour-ului dar acest lucru se imbunatateste masiv in momentul deblocarii skilurilor.

8. #68 SP
    pai...nimeni nu se naste invatat

9. #69 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Eu zic ca e destul de lung + mai sunt tone de side quests INTERESANTE si nu prostioare puse acolo doar ca sa fie.

Si nu stiu cum nu am murit aici dar na

Attached Images Attached Images dying-light_20150129162125.jpg

10. #70 SP
    aterizare prin rostogolire. nu asa fac astia sa nu ia Damage?

11. #71 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

12. #72 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cam mica nota , eu i-as da lejer 8/10 .

Sigur , nu este perfect , sunt cateva cliseuri pe ici pe colo dar e pure fun sa te joci mai ales seara. Poate ca multi se asteptau la ceva gen TLOU 2 ceea ce jocul asta nu sa vrut niciodata.

13. #73 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu nu m-as mai lua asa tare dupa reviews de pe anumite siteuri de renume. Sunt de mult timp foarte biased si in mare parte orientate catre profit in loc sa fie orientate catre gameri. Cititi si comentariile review-ului de la GT, de acolo reiese si nota de profesionalism cu care a fost facut.

14. #74 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Am ajuns la 22% din Story dupa ~10 ore de joc. Am fos ocupat cu explorarea lumii, killing zombies si side missions

15. #75 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiChirita View Post
    Am ajuns la 22% din Story dupa ~10 ore de joc. Am fos ocupat cu explorarea lumii, killing zombies si side missions
    te-a prins noaptea pe afara !?
    am jucat si eu cateva ore foarte tare jocul dar noaptea nu am avut curaj sa ies

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    te-a prins noaptea pe afara !?
    am jucat si eu cateva ore foarte tare jocul dar noaptea nu am avut curaj sa ies

M-a prins și noaptea, îmi place fiindcă e mai greu și iti da bonus la lvl.

17. #77 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Bun joc. Nu va luați după review-uri, probabil Techland n-a cotizat destul la asa zișii jurnaliști...... Un quick look pe subreddit-ul de dying light și o sa va convingeți.

18. #78 SP
    Jocul devine din ce in ce mai captivant pe masura ce avansezi si mai ales impreuna cu prietenii. Sentimentul ca nu esti singur alunga o mare parte a senzatiei de supravietuire, moment in care incepi sa vezi si factorul "Fun" al jocului.
    Chiar si dupa 4-5 ore de joc nu te plictisesti, dar daca te tii de explorare + side missions ai sa observi sa progresul in story e incet (personal sunt la 4%).
    Ca si idee de usurare a gameplay-ului pot spune ca m-am dus tinta dupa niste arme speciale (DMG peste 200, undeva spre 300-360, fata de teava sau bata de baseball cu DMG de 50-60)care m-au ajutat sa fac fata la zombie mult mai usor si fara frica de a muri la orice colt sau ca nu imi ajuge stamina. Jocul de altfel e plin de easter eggs, cufere cu arme, etc...
    In coop tot ce gasesti tu, gaseste si celalat, fiind impartit inlcusiv loot-ul in mod egal (aproximativ). Iar curatarea unui safe-house in 3-4 player e floare la ureche. Nu am umblat noaptea pe afara dar cred ca acel moment se apropie.

19. #79 SP
    Am ajuns undeva la 70% Story. Voi pe unde sunteti?

20. #80 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks