PS3 exclusive: Bleach: Soul Resurreccion
PlayStation 3:
- 3D Dot Game Heroes
- Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel
- Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk
- Atelier Meruru: The Apprentice of Arland
- Atelier Rorona: The Alchemist of Arland
- Carnival Island
- DanceStar Party
- Disgaea 3: Absence of Justice
- Dust 514
- EyePet & Friends
- Genji: Days of the Blade
- Haze
- Hyperdimension Neptunia
- Hyperdimension Neptunia mk2
- Hyperdimension Neptunia Victory
- Kung Fu Rider
- Last Rebellion
- Medieval Moves: Deadmund's Quest
- Mugen Souls
- Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
- One Piece: Pirate Warriors
- PlayStation Move Ape Escape
- PlayStation Move Fitness
- PlayStation Move Heroes
- Ridge Racer 7
- SingStar Dance
- Sorcery
- Sports Champions
- Sports Champions 2
- Start the Party!
- Start the Party! Save the World
- SuperCar Challenge
- The Fight: Lights Out
- The Shoot
- Time Crisis: Razing Storm
- Trinity Universe
- Trinity: Souls of Zill O'll
- TV Superstars
- Untold Legends: Dark Kingdom
- Wonderbook: Book of Spells
- Yakuza: Dead Souls
PlayStation 4:
- DriveClub
- inFAMOUS: Second Son
- Killzone: Shadow Fall
- Knack
Cred ca mai multe lume detine un PC decat un Vita. Prin urmare, cred ca oricine a fost gamer pe PC se gandeste inainte de a lua consola "ce jocuri exclusive o sa ma joc (pe care nu le pot juca pe pc) ?"
Cam toate jocurile astea gen Playstation All Stars sau Sly, jocuri cartoonish sau de jucat cu prietenii vor aparea atat pe Vita cat si pe Ps3 deci lista jocurile exclusive pe ps3 ar fi limitata serios din cauza faptului ca acele jocuri apar si pe o consola handled detinuta de 46 de romani.
WiiU
Wii
- Bayonetta 2 (chiar daca nu s-a lansat se stie de el ca exclusivitate)
- Lego City Undercover
- ZombiU
- Sing Party
- New Super Mario Bros. U
- Pikmin 3 (la fel ca la Bayonetta 2)
- Pokémon Scramble U
- Rabbids Land
X360
- The Legend of Zelda: Skyward Sword
- Xenoblade Chronicles
- The Last Story
- Disney Epic Mickey
- De Blob
- Donkey Kong Country Returns
- Sonic Colors
- Wii Sports Resort
- Soulcalibur Legends
- Deadly Creatures
- Marble Saga: Kororinpa
- Mario Kart Wii
- Dead or Alive Xtreme 2
- Project Sylpheed
- Ridge Racer 6
- NINJA GAIDEN 2
- DEAD OR ALIVE 4
- BulletWitch
Mbon... hai ca am mai updatat lista (si facut totul mai mic, ca sa intre mai multe). Am pus la Xbox 360 si jocurile de Kinect, iar la PS3 jocurile de Move. Asta este, ca ne place sau nu, multi cumpara consola pentru asa ceva.
Next step: sa includem colectiile HD exclusive...
Vezi ca nu ai pus toate jocurile din lista de mai sus cu exclusivitati PS3.
Pe langa alea mai trebuie adaugat SOCOM: Confrontation. Si daca sunt permise si jocurile care apar si pe PS Vita, trebuie trecut si Ratchet & Clank: Q-Force
Pentru PS3:
- God of War Collection
- God of War: Origins Collection
- The Ico & Shadow of the Colossus Collection
- Jak and Daxter Collection
- Killzone HD
- Okami HD
- Ratchet & Clank Collection
- The Sly Collection
Iar pentru Xbox 360 eu stiu doar de Halo: Combat Evolved Anniversary ca si remake HD exclusiv.
Scoate de la Xbox 360: BulletWitch (e trecut de 2 ori), Kung Fu Panda 2, Michael Jackson: The Experience, Scene It? Lights, Camera, Action.
Cred ca poate fi scos Deep Down de la PlayStation 4. Ma indoiesc ca este exclusiv.
ReNeGaDe124: voi adauga - merci (acum sunt pe drum) insa trebuie retinut faptul ca nu vrem sa facem lista cu TOATE jocurile exclusive (asta puteti gasi si pe Wikipedia & Co). Ci sa facem o lista cu jocurile exclusive care fac consola respectiva interesanta. Cum am si specificat in primul post, jocurile "de care n-a auzit nimeni" nu au ce cauta in lista. Am facut cateva exceptii la jocuri de Kinect si Move pentru ca deh, cum am mai zis, sunt oameni pentru care conteaza acele titluri (in special cei cu copiii). Valabil si la titluri precum SingStar, Dance Central, Lips & Co.
CrysMM: la fel si la Wii... listam doar ceea ce considerati voi ca fiind titluri super interesante si exclusive. Altfel facem o lista cu cateva mii de porcarioare pe care nu le joaca nimeni.
Colectii HD exclusive PS3:
Splinter Cell
Prince of Persia
Tomb Raider
God of War
God of War Origins
ICO & Shadow of the Colossus
Restul sunt multiplatform. Ah si Final Fantasy Versus XIII e pe lista dar nu prea are ce cauta ca nu are release date.
dragon ball kinect si power rangers kinect. Astea sunt bazapoti chiar sa stergi toate jocurile celelalte de la x360 daca le pui pe astea doua
Salut . Final Fantasy XIII din cate am vazut se gaseste acum si pe X-box ... same goes for XIII-2
360:
DeathSmiles IIX
Espgaluda II
Dodonpachi Dai Ou Jou Black Label Extra
Onenchanbara: Bikini Samurai Squad
Dream Club
Warhammer: Battle March
Far Cry Instincts Predator
Race Pro
[trololo] Halo,Gears si Fable..in rest canci...nici nu stiu de ce si-ar lua cineva Xbox..la PS3 pot spune cel putin 10 exclusivitati AAA fara sa ma gandesc prea mult
3 4 Life !
[/trololo]
Bookmarks