Ce ziceti de ne next gen
..?Daca se vrea cu adevarat se poate nu..parafrazand putin mesajul dintr-o reclama celebra cu ceva ani in urma..
Ce ziceti de ne next gen
..?Daca se vrea cu adevarat se poate nu..parafrazand putin mesajul dintr-o reclama celebra cu ceva ani in urma..
nu am cumparat niciodata pes, cat o sa coste pe ps3??? sunt fan fifa, o sa iau fifa14, si vreau sa iau si pes14...
Oare o vom vedea pe Steaua in PES 2014?
---------- Post added 28-08-2013 at 14:55 ----------
Se pare ca azi a aparut demo-ul pentru PS3: PES 2014 demo appears on PS3 ahead of intended release – report | VG247
Se pare ca au sters demo-ul, nu mai este. Sunt sigur ca Steaua va fi in PES, doar s-a calificat in UCL.
Este mai bun decat de editiile trecute . Jucatorii se misca mai bine ,stiu cateva scheme in plus ,golurile se dau mult mai greu iar spectatorii fac coregrafii .singurul lucru care nu mi-a placut este ca se misca un pic sacadat . dar cred ca asta se intampla doar in demo .
Ma surprinde cat de putina lume pare interesata de acest joc in comparatie cu celalalt... am jucat amandoua demo-urile iar PES 2014 mi se pare net superior, animatiile mi se par foarte fluide iar coliziunile fizice m-au impresionat, e o senzatie foarte interesanta cand il joci. Ma mananca degetele sa ii dau un pre order, sper sa reintroduca anul acesta modul online 2 vs 2 in lobby.
Ai vazut cum se baga alunecarile? Ti se par reale? Mie mi se pare ca parca jucatorii se dau pe tobogan cand baga alunecari.
Bookmarks