Mie imi place mult! TIE fighter, X Wing battles. AT-AT damn cool! Are atmosfera asa ca stiu ce-o sa fac la iarna, pe Hoth ma voi razboii. O intrebare, cum sa-mi activez la 3-lea slot pentru card?
Mie imi place mult! TIE fighter, X Wing battles. AT-AT damn cool! Are atmosfera asa ca stiu ce-o sa fac la iarna, pe Hoth ma voi razboii. O intrebare, cum sa-mi activez la 3-lea slot pentru card?
EA has announced a $50 season pass for Star Wars Battlefront and details relating to the game's Hero Hunt mode.
Buying the season pass will net you access to four expansion packs, advanced two week access to each expansion, an exclusive "shoot first" emote, and more, details of which will be revealed in the coming weeks.
really? 50 de bistari? Jocul chiar acuma e in beta si deja astia anunta season pass? Ce dor imi este de vremurile alea cand ai dat banii pe un joc si ai primit un joc full. Acuma dai banii aia de 2 ori.
Mi-am pus la trait sharpshooter-ul dar eu vorbesc de al 3-lea slot de card care se activeaza cu butonulNu-mi apar sloturi decat 2-a unde!
Nu joc drope zone, nu am jucat la pod-uri, mi se pare plictisitor. Ma refer la card-ul ce ar trebui pus pe slotul din mijloc ce se actioneaza cu triunghiul verde de pe controler!
Dupa care trebuie sa iti cumperi shot-uri adiacente sau sa le iei de pe harta. Acestea sunt consumabile si nu se regenereaza cu timpul.
Nici 60![]()
jocurile astea au ajuns mult prea scumpe , dupa mine cam orice joc (software) pe care te joci 1-2 saptamani nu valoreaza mai mult de 30-40$
Am inteles, probabil mie nu-mi arata ca si slot liber fiindca vroiam sa imi las pe primele 2-a sloturi grenada si cycler rifle-ul si pe mijloc sa pun jet pack-ul dar probabil pe mijloc pot sa-mi pun doar shield-ul sau ION shots
---------- Post added 13-10-2015 at 19:07 ----------
Da, intradevar sunt scumpe. Multa lumea castiga 1000 de ron pe luna din care se chinuie si sa traiasca. Mai sunt si cei care zic, hai ma.......ai avut 1300-1500 ron sa-ti iei o consola si nu ai bani sa-ti iei jocuri? Consola aia o iei si te tine 10 ani dar majoritatea jocurilor nu prezinta replay value si intr-o saptamana maximum ai dat gata un joc de 250ron.
Si mai nou jocurile nu mai sunt 60$, mai platesti DLC-uri sau seasson pass-uri pt experienta completa si ajungi la 100$+
Industria gaming-ului te jecmaneste in ultimul timp. E caraghios sa-ti ceara bani si pe skin-uri, arme, extra life, etc. Mai caraghios este ca sunt care cumpara si asa ceva.
Un eemplu, nu demult a postat cineva pe aria PS4 cum ca jocul Frozen Free Fall ar fi gratis pe Store, un joc gen Candy Crush.
Free? Da e free de downloadat, dar de jucat? Pai e free si de jucat pana la momentu cand esti super fortat sa-ti mai cumperi abilitati si vieti sa poti sa-ti cureti tabla si sa treci la alt level.
Asa mulgere pe fata nu am mai vazut ca si in jocul ala "free"!!
deci doar 4 harti pentru Walker Assault (5 cu harta aia ce apare mai tarziu) ... bummer![]()
Bookmarks