O curiozitate: multiplayer battles pot fi jucate offline, cu boti? Sau doar acele missions? Multumesc.
O curiozitate: multiplayer battles pot fi jucate offline, cu boti? Sau doar acele missions? Multumesc.
Eu inca ma gandesc cu nostalgie la Bad Company 2, mi s-a parut cel mai distractiv shooter multi.
De pe US store l-am luat.
@AlanPoe Nu exista bots, ca single player ai doar doua optiuni: Battles (Fight against a friend or the AI) si Survival (Single or Cooperative action, mai multe detalii nu stiu sa iti spun, ca nu le-am jucat.
Vezi ca e deja în magazinele Altex/MG din București. Dacă ai precomandă online, mâine sau cel târziu joi o să te bucuri de ea. E superbă, păcat de controller și joc
Pe cat de simplu si arcadeish este, in acelasi timp e OBSCEN de fun. Nu imi pot sterge ranjetul de pe fata in timp ce joc si nici macar nu sunt fan al universului Star Wars. Arata absolut incredibil si se misca la fel de bine. Un meci de TDM mai jos, jur ca exista un robotel undeva in serverele DICE care tot timpul ma pune in compania "celor mai buni" jucatori.
Oricum, jocul este exceptional, recomand pentru terapie de relaxare.
Star Wars fans that haven't got a clue how to pvp Aseara practic se inghesuiau sa fie cat mai multi in preajma grenazilor aruncate de mine si de renegade
Salut .. quick question ... cam cat timp stai sa joci Cu Darth Vader pana se instaleaza.... nu vad un progres bar .... or smth ... si deja are un 15 minute ....
LE : needs restart
@Zero
Multumesc de link.
Pfew ce bine am facut ca am asteptat sa fie lansat (ma refer la pachetul consola editie limitata).
Glossy finish atat pe controller cat si pe consola :/
Daca initial ezitam, acum pot spune cu siguranta, m-au pierdut de client.
Mi-am schimbat prima versiune "glossy" cu una mata tocmai pentru ca imi displace aspectul lucios (nu neaparat ca ar avea mici imbunatatiri).
On topic, spor la butonat celor care aparent se distreaza cu el.
Pentru mine jocul este meh si-atat.
Sony’s Star Wars: Battlefront PS4 Marketing Deal Might Have Forced Microsoft to Hide its Trailer | DualShockers
Nu stiu cat de legit e stirea, dar mi s a parut amuzant
Pai știam de luni bune ca SW o să fie promovat cu PS4, vezi și edițiile limitate. Au făcut o afacere bună, la sfârșitul anului anunță 30 de milioane de PS4 vândute, în doi ani, o nebunie.
Bookmarks