Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 479

Thread: Star Wars Battlefront

1. #301 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Este legit, exact asta s-a intamplat.
    Scenariul Destiny de asemenea, lucratura "fina" a banului Sony. Ce brand recognition au baietii ...
    Asta e lumea in care traim ...

2. #302 SP
    Senior Member Zero's Avatar

3. #303 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

4. #304 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    foarte mic numarul de jucatori pentru pc

5. #305 SP
    Member Kupy's Avatar
    Pai ps4 nu are halo

6. #306 SP
    call of duty, fallout 4, star wars - jocurile astea 3 au vandut mai bine doar pe ps4 decat halo 5 pe xb1 deci nu inteleg ce vrei sa spui

7. #307 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    A citit "PS4" in loc de "PC".

8. #308 SP
    Member Kupy's Avatar
    Nu sunt asa multi online pe Xbox pt ca, pe lângă ce ai enumerat tu mai sus, au și halo și au și mai putini useri în general. Și cei de pe PC sunt prea duri pt jucării cu laser
    Comparația e de rahat în concluzie

9. #309 SP
    nu este nimic de rahat, iei toate lansarile mari, jocuri AAA din acest an si toate au vandut mai bine de 2 sau 3 ori pe PS4 decat pe PC/XBOX, asta inainte si dupa HALO 5, gtav, fallout 4, witcher 3, jocuri mari de pc, au vandut mai mult pe PS4
    si Battlefield 4, nu se joaca gamerii de pc battlefield 4? FPS SIMULATOR? http://bf4central.com/2014/08/battle...layers-ps4-pc/
    pentru ca aici zice ca sunt mai multi playeri pe ps4 ca pe pc, exact ca la star wars

10. #310 SP
    Member Kupy's Avatar
    S-au vândut mai multe console PS decât Xbox, normal o ca o sa aibă vânzări mai bune la jocuri iar cei de pe PC au de unde alege un fps mai bun ca star wars, plus ca sunt și gratis unele. Iar cat despre halo, sunt sigur ca, dacă și noi îl aveam pe PS, îl cumpăram și nu mai erau asa multi useri star wars cat Xbox și PC combined.
    In fine, a sunat mai puțin complicat în capul meu inițial nu am vrut o dezbatere

11. #311 SP
    Member cipvas's Avatar
    ia cautati pe Google textul asta: A long time ago in a galaxy far far away

foarte interesant...

12. #312 SP
    Junior Member Aresus's Avatar
    All aboard the hype train! De abia astept sa iasa The Force Awakens!

13. #313 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    De-ar iesi odata pana nu dezvoltam vreo alergie ...
    Masinaria de marketing Di$ney la turatii maxime odata cu filmul asta ... cand nu e jocul, este filmul, mai nou nicio zi fara SW (in ciuda faptului ca sunt fan SW).

14. #314 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar

Star Wars Batlefront

imi cer scuze daca exista deja un topic dedicat.
    care si-a luat jocul? caut si eu jucatori cu care sa fac survival pe master dificulty (pentru trofee) si multiplayer (just for fun)

15. #315 SP
    Member cipvas's Avatar
    Battle of Jakku e "on" pe Store-ul nostru.

16. #316 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am si season pass, dar nu am acces la Jakku asta. Am inteles ca e doar o chestie de preorder, dar am cumparat jocul in ziua lansarii. M... EA!!

Se poate face rost de un cod de download de undeva?

17. #317 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu îți apare pe store?

18. #318 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ce-i drept eu am avut preorder. Pe Store banuiesc ca apare Unavailable pentru cei fara preorder. O sa fie disponibli de pe 8 parca pentru toti.

19. #319 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Apare, dar e unavailable. Naiba sa-i ia cu termenele lor, mai astept cateva zile.

20. #320 SP
    Member cipvas's Avatar
    As vrea sa-ti zic ca nu e misto harta, dar nu e asa. Am jucat aseara vre-o 2 ore. E foarte deschisa, e paradisul sniperilor, dar cu multiple posibilitati de flancare. Chiar am reusit aseara sa ma strecor in spatele punctelor de respawn a inamicilor, si a iesit ceva sublim. Ii trosneam de nu stiau ce e cu ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast