Nasol daca-i asa cu respawnul , bine , eu m-am convins cu jocul asta, pacat de potentialul pe care-l avea![]()
Nasol daca-i asa cu respawnul , bine , eu m-am convins cu jocul asta, pacat de potentialul pe care-l avea![]()
Poate nu am explicat eu cum trebuie. Nu eram chiar in locul de spawn ci la o distanta considerabila, si de acolo faceam treaba cu sniperul sau ce era aia. Si inamicii nu se spawnau multi in acelasi loc ci dispersat. Nu, nu era ca in beta. In orice meci Walker Assault se poate face asta, si pe harta asta noua, fiind camp deschis, e ideala pentru sniping.
Battlefront 3 mi se pare unul dintre cele mai fun shootere din ultimii ani. Sunetul, grafica si gameplayul simplist dar foarte satisfacator il fac un joc care imi aduce mare placere. Un copil intre Plants vs Zombies: GW si Battlefield.
Ce asteptari aveau oamenii difera de la grup la grup (fani SW sau fani BF4 sau etc), cred ca publicul tinta a acestei "noi"francize este destul de multumit. Un nou Battlefield vine la anu, jocul Battlefront e mai mult pentru lumea casual si fanii Star Wars. Daca jocul ar fi fost un reskin de BF4 as fi fost foarte dezamagit, foarte multe mecanici din jocul acela imi displac.
Pacat ca tot internetul e plin de critici, lumea ce are de spus ceva de bine fata de SWBF e prea ocupata cu distractia din joc.
Eu, ca fan Star Wars, nu as cumpara jocul in starea actuala. Lasand de o parte lipsa content-ului (arme, harti), pentru mine cel mai mare minus este ca nu au profitat ca faptul ca ar fi putut face o campanie single player absolut geniala.
haide bre Sergiu, ca e boring dupa 2-3 runde.altfel nu-l vindeam.
daca totusi avea o campanie il pastram sigur, asa am facut si cu hardline care m-a dezamagit pe partea de MP, asta nu pot sa zic ca e nasol pe partea de MP (destul de ok grafic si destul de fluid), doar ca devine plictisitor intr-un timp relativ scurt , cred ca as putea sa adorm jucand acest joc![]()
În ăla făcut de Amy sigur se revanșează.
Azi am împrumutat și eu un pic jocul, e clar, îl cumpăr, am zis ca stau puțin și au trecut vreo 5 ore![]()
daca ai nevoie de un partener....sunt si eu prin joc. ca momentan ma joc cam singur. nu am cu cine din lista mea sa joc
bogdanleica e id meu
Graba strica treaba. Asa impresie aveam si eu la inceput despre R6 Siege. Credeam ca am dat 280lei pe un camping simulator. Petreceam zeci de minute privind cum se usuca vopseaua ca apoi sa fiu omorat in 0.07 secunde. Dar am perseverat, am invatat jocul si acum mi se pare cel mai distractiv lucru, nu e deloc campy ci mai degraba plin de actiune. Daca as fi mers dupa prima impresie jocul deja ar fi cules praf.
Ai rabdare cu jocurile, ajuta desigur sa le si judeci fara prea mari preconceptii.
Daca DICE ar fi facut Doom 4 era o problema ca are prea putine arme si prea putine vehicule?
Pacat ca nu au numit jocul asta Star Wars Troopers sau orice altceva. Prea multe pasiuni legate de Battlefront si Battlefield. Si pacat ca nu au ordonat misiunile Co-Op si Battleurile cronologic, sa fi pus niste filmulete intre ele (macar animatii flash) si sa le zica "Campanie!".
Am inteles toti ca nu-ti place jocul, o mentionezi de vreo 5 ori pe fiecare pagina a threadului. Daca e atat de *****, de unde interesul? Nu te prea descurci in Battlefront, sunt probleme cu kd ratio?
Sunt abonat la cateva publicatii d-astea de stiri si intamplarea a facut sa vad si clipul asta.
Scuzati .
Pai cine a verificat, am jucat maxim 4 ore
nu exista ceva gen bf4 sa poti verifica ?!
vad ca pari foarte interesat si as vrea sa-ti satisfac curiozitatea
p.s. mai bine am vorbi d-astea pe PM , nu de alta dar deja Rasko e deranjat .
Il am de la lansare, nu l-am mai aprins de 1 saptamana deloc. Imi pare rau ca am dat si jumate din banii de lansare pe el. Un joc foarte subtirel ca si content si gameplay din pacate. L-am luat pt ca Star Wars, altfel...eh asta e, frack it!
@Dant3: it's digital, so no can do![]()
Dacă vrei să îl vinzi, aștept un semn
LE Eh, lasă-l acolo, faci 50-50 și la Season Pass iar anul viitor o să ai jocul completȘi mie mi se pare jumătate de joc, dar m-am distrat prea mult când am împrumutat jocul.
Eu tocmai mi l-am comandat pe al meu. Am jucat de la un amic si m-a prins destul de mult. Undeva pe saptamana asta cred ca ma bag pe el![]()
Bookmarks