si ca sa inchei aici pe acest topic, rezonez![]()
Cam bate campii Joe la review ăsta. Nu zic, pune și niște semne de întrebare bune, dar la multe faze, ce zice el, nu are nici o treabă cu ce se întâmplă în joc.
slab sau nu... pe mine grafica, sunetul si gameplay-ul, asa cum e el, m-au tinut in joc peste 20h pana acum.
si in ultimul timp chiar e un record personal, pentru ca ma plictisesc foarte repede![]()
poiuyt, devii enervant, vrei sa caut chestii despre BF4?!
Cum a zis si Rasko, am inteles, nu iti place jocul, treci la alt subiect.
Am mai spus-o si ma repet, nu este cel mai competitiv joc ca fps dar e fun , cam de asta duc lipsa jocurile in ultima vreme,
Nu mai bagati in seama toti trolii, enjoy the game.
In jur de ora 22 cine vrea sa facem party? Add sherekhan1904
Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk
cred ca o sa mai cumpar si eu jocul asta , iar , insa mai intr-un an asa cand o sa aibe tot contentule din cauza filmului , deci sa nu va aud !
Battlefront ăsta nu o să aibă deloc content din film, este anunțat de mult. Probabil o sa se axexe pe Clone Wars în dlc-uri.
am luat jocul la repezeala de pe raft impresionat de un scurt trailer ce l-am vazut pe youtube, fara sa stiu ca nu are single player, un story line, ceva?
nu am atata timp la dispozitie sa o fredonez in multiplayer, in general ma bazez pe single player, pe povestea jocului care imi poate transmite anumite stari, insa multiplayer personal pe mine nu ma atrage, mi se pare plictisitor, in cel mai fericit caz multiplayer e ok cand joci cu prietenii. Asa ca mi-am cam luat teapa cu star wars.![]()
vinde-l mai departe sa-ti mai scoti din paguba.
Mie imi place la multiplayer ca nu dureaza mult o runda, asa ca e usor de abordat cand nu prea ai timp.
Pe mine ma enerveaza ca nu pot intra pe servere goale, asa cum o pot face in BF4, sa ma pot plimba in voie pe harti si sa le pot admira cu adevarat. Cel putin harta aia cu padurea este superba.
Cand mai faceti party-uri in timpul saptamanii, pe seara, ma bag si eu
PSN ID: alexnestian
@poiuyt
Urmatorul SW Battlefront va avea content din "trilogia noua" (acesta nu).
Nu prea am timp sa scriu acum, dar in principiu Di$ney incearca sa/se delimiteze cumva viziunea George Lucas (pastrandu-si totodata fanii vechi dar atragand cat mai mult si din "generatia tanara").
Nu vom mai auzi mare lucru legat de Ep. I, II si III, si se va lega atat cat este nevoie (sau aduce bani) de IV, V, VI.
Tot ceea ce insemna produse (inclusiv jocuri) cu marketingul aferent (ce aduc bani cu sacii, da doar d-aia s-au cumparat drepturile de autor), vor veni in principal de pe urma acestor filme noi (ce fac trecerea de la o generatie la alta, de la o viziune la alta -- o viziune "personala" initial, la una bazata pe profit).
Oricum o dau in off-topic, si vorbesc mai mult despre film decat despre joc.
Dezvoltarea pentru acest Battlefront a inceput acum cativa ani, nici nu aveau datele / universul necesar dezvoltarii unui joc pe baza unui film ce avea sa se lanseze 2-3 ani mai tarziu.
Cum a spus si OEE, vom primi cel mult niste DLC-uri cu ceva content "vechi".
@broco
Iti impartaesc parerea, in schimb eu am apucat sa ma joc in beta (iar decizia de a nu cumpara jocul a fost facuta inca de atunci).
Il poti pune la vanzare totusi, sunt multi fani / doritori de a-l juca.
Bookmarks