Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 24 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 479

Thread: Star Wars Battlefront

1. #341 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    si ca sa inchei aici pe acest topic, rezonez

2. #342 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cam bate campii Joe la review ăsta. Nu zic, pune și niște semne de întrebare bune, dar la multe faze, ce zice el, nu are nici o treabă cu ce se întâmplă în joc.

3. #343 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    slab sau nu... pe mine grafica, sunetul si gameplay-ul, asa cum e el, m-au tinut in joc peste 20h pana acum.
    si in ultimul timp chiar e un record personal, pentru ca ma plictisesc foarte repede

4. #344 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    poiuyt, devii enervant, vrei sa caut chestii despre BF4?!

Cum a zis si Rasko, am inteles, nu iti place jocul, treci la alt subiect.

5. #345 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Am mai spus-o si ma repet, nu este cel mai competitiv joc ca fps dar e fun , cam de asta duc lipsa jocurile in ultima vreme,
    Nu mai bagati in seama toti trolii, enjoy the game.

6. #346 SP
    Junior Member Florin_vexx's Avatar

7. #347 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    In jur de ora 22 cine vrea sa facem party? Add sherekhan1904

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

8. #348 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dă un inv când ești on. Trădătorul de Rasko o presta?

9. #349 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cred ca o sa mai cumpar si eu jocul asta , iar , insa mai intr-un an asa cand o sa aibe tot contentul e din cauza filmului , deci sa nu va aud !

10. #350 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Battlefront ăsta nu o să aibă deloc content din film, este anunțat de mult. Probabil o sa se axexe pe Clone Wars în dlc-uri.

11. #351 SP
    Member broco's Avatar
    am luat jocul la repezeala de pe raft impresionat de un scurt trailer ce l-am vazut pe youtube, fara sa stiu ca nu are single player, un story line, ceva?

nu am atata timp la dispozitie sa o fredonez in multiplayer, in general ma bazez pe single player, pe povestea jocului care imi poate transmite anumite stari, insa multiplayer personal pe mine nu ma atrage, mi se pare plictisitor, in cel mai fericit caz multiplayer e ok cand joci cu prietenii. Asa ca mi-am cam luat teapa cu star wars.

12. #352 SP
    Member marv's Avatar
    vinde-l mai departe sa-ti mai scoti din paguba.

Mie imi place la multiplayer ca nu dureaza mult o runda, asa ca e usor de abordat cand nu prea ai timp.

13. #353 SP
    Member cipvas's Avatar
    Pe mine ma enerveaza ca nu pot intra pe servere goale, asa cum o pot face in BF4, sa ma pot plimba in voie pe harti si sa le pot admira cu adevarat. Cel putin harta aia cu padurea este superba.

14. #354 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In alta ordine de idei, va astept la un party.

15. #355 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Dupa 22 vin

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

16. #356 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Las asta aici...

17. #357 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Damn traitor!

18. #358 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cand mai faceti party-uri in timpul saptamanii, pe seara, ma bag si eu

PSN ID: alexnestian

19. #359 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @poiuyt
    Urmatorul SW Battlefront va avea content din "trilogia noua" (acesta nu).

Nu prea am timp sa scriu acum, dar in principiu Di$ney incearca sa/se delimiteze cumva viziunea George Lucas (pastrandu-si totodata fanii vechi dar atragand cat mai mult si din "generatia tanara").
    Nu vom mai auzi mare lucru legat de Ep. I, II si III, si se va lega atat cat este nevoie (sau aduce bani) de IV, V, VI.
    Tot ceea ce insemna produse (inclusiv jocuri) cu marketingul aferent (ce aduc bani cu sacii, da doar d-aia s-au cumparat drepturile de autor), vor veni in principal de pe urma acestor filme noi (ce fac trecerea de la o generatie la alta, de la o viziune la alta -- o viziune "personala" initial, la una bazata pe profit).
    Oricum o dau in off-topic, si vorbesc mai mult despre film decat despre joc.

Dezvoltarea pentru acest Battlefront a inceput acum cativa ani, nici nu aveau datele / universul necesar dezvoltarii unui joc pe baza unui film ce avea sa se lanseze 2-3 ani mai tarziu.
    Cum a spus si OEE, vom primi cel mult niste DLC-uri cu ceva content "vechi".

@broco
    Iti impartaesc parerea, in schimb eu am apucat sa ma joc in beta (iar decizia de a nu cumpara jocul a fost facuta inca de atunci).
    Il poti pune la vanzare totusi, sunt multi fani / doritori de a-l juca.

20. #360 SP
    Member Hitman's Avatar
    Si eu ma bag seara la un party :

PSN ID HitmanDMC

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 24 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast