Vreau sa mi comand si eu jocul cu season pass, sper ca ajunge pana de Craciun. Sunt oameni online, merita ?
Vreau sa mi comand si eu jocul cu season pass, sper ca ajunge pana de Craciun. Sunt oameni online, merita ?
Sunt multi mereu online, in toate modurile de joc si pe toate hartile. Nu duce lipsa deloc de jucatori.
poti verifica statisticile pentru SW, as zice ca sunt cam moarte serverele, depinde si pe ce platforma joci. Inca gasesti sesiuni relativ repede.
Battlefront Stats
Depinde mult de ziua si de momentul din ea cand joci. Pentru modurile populare precum Walker Assault sau Blast din jocul original gasesti destul de usor sesiuni pe PS4, dar pentru modurile care se joaca pe harti mai mici precum si pentru primele doua DLCuri sunt destule momente din zi cand astepti mai mult sa se stranga lume.
Intr-un fel era de asteptat, a trecut un an si intre timp au aparut multe jocuri interesante(BF1, Overwatch...) si publicul a migrat. In plus, ultimele 2 DLCuri au fost dezamagitoare din punct de vedere al cantitatii(Death Star are 3 moduri de joc, iar Scarif 4 comparativ cu cele 11 din jocul principal), iar ultimul(Scarif) cel putin din punctul meu de vedere e dezamagitor ca si calitate(designul hartilor lasa de dorit si se vede ca s-a incercat sa fie "spoiler free").
La momentul lansarii, Playstastion au oferit bundle consola+joc si asa a atras multi fani SW(inclusiv pe mine care aveam un Xbox360, dar nu eram foarte atras de jucatul pe consola sau de gaming in general). Probabil de aceea PS4 e platforma care cei mai multi jucatori activi.
Am jucat si eu acum 2 zile vreo 2 ore, servere full mereu, seems ok. Tot varianta cheala o am.
Salut! Credeti ca va mai scadea pretul la season pass (sub pretul actual de 90 lei, 59% reducere ) ?
Salut, nu cred. Insa iti recomand sa-l cumperi de la emag, ultimate edition e 139 lei acum (asta daca inca nu ai jocul cumparat)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Multumesc de recomandare, am deja jocul nu stiu ce sa fac daca sa ma intorc la el dupa aceasta oferta la Season pass...
Eu am si jocul si season pass, dar consider ca merita mai mult luat Ultimate Edition decat season pass avand in vedere diferenta de pret. Asa nu te mai complici cu schimbatul discului(daca nu il ai in varianta digitala). Eventual, poti vinde jocul in forma fizica.
Acuma cat inca e populatie pe server, mai ales ca azi s-a lansat noul film din universul SW, nu cred. Probabil in cateva luni e posibil sa mai piarda cativa lei, dar acum mi se pare ok ca investitie.
Eu am dat 220 lei pe Season Pass si sa fiu sincer, ma simt putin furat, fiindca de banii aceia consider ca am primit ceva ce trebuia sa fie in jocul de baza. Daca DLC-urile ar fi avut continut mai mult (minim 2 harti pentru fiecare mod per extensie) atunci ar fi fost ok, dar din pacate asta e politica EA - it's in thegameDLC.
Aici puteti vedea numarul de jucatori online pe fiecare platforma: Battlefront Stats
Dupa cum se vede, platforma PS4 are cei mai multi jucatori. Din experienta mea pe XBOX, in general gaseam jucatori cam in orice moment al zilei, daca selectati zona Auto. Pe Europe, se gasesc mai greu in prima jumatate a zilei. Acum, am schimbat barca, joc pe PS4 si nu am intimpinat probleme cu lipsa jucatorilor.
Eu inca joc foarte des jocul asta, cateva ore in fiecare zi. Daca vreti sa jucam impreuna PSN Id: ParadoxLector.
Bookmarks