Boti?
Pai eu asa vad in gameplay, ca sunt niste boti sa para mai multi, ca in titanfall. Adversari controlati de cpu.
Adica cum altfel sa joci misiunile alea coop? Ne batem cu boti nu?
Mi se pare logic.
dupa cum o zic astia , pare misto
Battlefront's Walker Assault Mode Was Surprisingly Fun - E3 2015 - GameSpot
Din pacate universul Star Wars a fost prea putin exploatat in materie de gaming(Lego Star Wars?Common!). Battlefront arata bine dar imi pare nespus de rau ca nu i-au facut si o campanie serioasa.
Imi aduc aminte acum ani buni de zile, pe vremea generatilor vechi de console cum salivam la trailer-ul de la Star Wars 1313, joc a carei productie a fost anulata, din ce motive nu stiu.
Vechiul trailer la 1313 :
De ce? Nu s-a apucat nimeni sa are terenuri. Asa nu pricep de ce e jignire sa numesti taran pe cineva.
deci o sa aibe si un fel de air superiority , cah
incepe sa nu mai fie chiar asa de palpitant
Star Wars Battlefront: Light vs. Dark Trailer - Gamescom 2015
Star Wars Battlefront's Epic Space Combat Gameplay - Gamescom 2015
Ronan, daca te rog, poti sa pastrezi videourile cu acel...personaj infect, pe threadul "Mandatory update" ?
Nu de alta, dar e plin internetul de oligofreni care si dau cu parerea, si nu cred ca e cazul sa il pui pe fiecare thread posibil. Multumesc
Un nene de la EA (Peter Moore), am citit pe net ca declara ceva de genul vizavi de lipsa campaniei singleplayer: "sunt putini interesati de modul singleplayer..." si da exemplul lui Battlefield unde cei interesati cumpara jocul mai mult pt multiplayer. Nu stiu de ce cumpara lumea Battlefield, dar o campanie single in universul Star Wars s-ar fi jucat in draci, hai sa fim seriosi.
Dar lenea e cucoana mare, este ? De ce sa te mai chinui cu o poveste in single ca tot vei face vanzari.
Sunt ofticat pe ei, ce as mai fi jucat o campanie unde sa ma bat cu Lord Vader la un moment dat. Asa, intr-o lupta epica.
Bookmarks