Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 16 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 310

Thread: The Crew

1. #201 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Poti sa mergi in toata tara, drumurile nu sunt blocate.

2. #202 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am terminat prologul, dar nu pot sa ies din workshop...se instaleaza ceva si consola a inceput sa faca de zici ca e un aspirator. Ce am stricat?

3. #203 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am terminat prologul, dar nu pot sa ies din workshop...se instaleaza ceva si consola a inceput sa faca de zici ca e un aspirator. Ce am stricat?
    face download o sa dureze o vreme

4. #204 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Nu ai stricat nimic. La instalare iti descarca doar partea cu prologul. Dupa ce il termini descarca si restul jocului. La mine a stat vreo 2-3 ore, cand incercam sa ies din workshop imi arata in procente cat s-a descarcat.

5. #205 SP
    Wtf ? La mine pe Xbox One nu a facut asa ceva. Am trecut de la una la alta fara probleme.

6. #206 SP
    Am descoperit ceva frumos la jocul asta. Sa te duci din Detroit pana in Los Angeles cu playeri pe care nu-i cunosti, in first person. Drivingul e foarte arcade, imi place.

Orasele sunt insa lipsite de viata, exceptie facand doar Las Vegas, unde noaptea, luminile iti fura ochii. Peisajele offroad si padurile luminate dimineata la rasarit de soare sunt foarte frumoase.

Foarte multe deconectari de la servere, bug-uri si lag.

Am intrat in joc, si pana sa apuc sa ma joc intra un trailer. Zic, hai sa ma uit, sa vedem ce promitea. In primul rand, grafica aratata in trailer e ceva de vis pe langa ce vedem in beta si nu, scuza cum ca e beta, nu se aplica la capitolul grafica, unde in jocul final vei vedea mici schimbari (vezi Destiny). Oglinzile in trailer se vad clar, in joc e ca un carton peste oglinda. De asemenea damage-ul masinii in trailer arata "wow" in joc e "part". Actiunea epica din urmariri nu am regasit-o in joc, avand in vedere ca am fost urmarit si la 5 stele pe sosea.

Plus multe alte defecte ca masini stationare pe podul catre NY etc.
    Avand in vedere ca a fost amanat, ma astept sa iasa ceva bun din alfa-ul asta, poate ne mai ofera un beta cu o saptamana inainte de lansare.

7. #207 SP
    Member piratu360's Avatar
    Un cod de beta pt ps4 mai are cineva de dat? Multumesc

8. #208 SP
    Member DiablQ's Avatar
    In caz daca nu la folosit cineva..TGP-EGN7-WDTN-MMMA-EXGA.

9. #209 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    bun ,deci eram sigur ca nu cumpar jocul , acum nu mai sunt

10. #210 SP
    Cum adica acum nu mai esti ? Ca din ce ai pus, nu se intelege nimic pozitiv sau negativ.

Mi se paruse o idee excelenta, faza cu linia de ghidare pe sus, dar cand joci din masina nu prea o vezi si e chiar deranjant.

Sunt anumite lucruri pe care alte studiouri in jocurilor lor nu le-au facut si tind sa cred ca nu le-au facut cu un scop, nu pentru ca nu i-a dus capu. Asta e unu din ele.

@FishyBon3, tu compari CG trailer-u de prezentare de la E3 cu jocul ? era imposibil sa arate asa. compara doar cu gameplay videos care ne-au fost prezentate.

11. #211 SP
    adica o sa-l cumpar si eu , dar nu day one.

---------- Post added 09-11-2014 at 17:23 ----------

inca una si ma duc

12. #212 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am incercat si eu...penal joc cu grafica penala, control penal si sunet penal, or maybe I'm penal I don know, I just know Driveclub e lux pe langa asta
    Au luat motorul grafic de la vechile AC-uri de pe old generation si l-au folosit pt un open world racing game pe "new generation"...lol, mai lipsea sa vad pe unu sarind intr-o capita de fan si era pefect

13. #213 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    L-am jucat si eu. Grafica nu e asa de proasta pe cat ma asteptam. Ce nu mi-a placut a fost controlul care la mine (PS4) avea un lag destul de pronuntat. Cel putin cu a doua masina (prima era pickup truck) controlul era foarte naspa. Intre comanda mea si cand vira masina era o distanta de cateva milisecunde. La urmatoarea masina nubera la fel de pronuntat acest lag insa tot nu era cum ar trebui.
    Cand expira beta-ul? Asta daca nu a expirat.

14. #214 SP
    Ma nush, mie mi-a placut. N-am apucat sa joc "cu altii" si nici azi nu mai am timp, dar e destul de fun, harta mare, plimbarea e plimbare, ai ce sa explorezi si controlu mi se pare chiar ok, cand il joci din masina.

Intr-adevar, grafic este foarte praf, cum am mai zis si in mod clar nu merita luat la lansare, dar pare genu de joc pe care-l vom gasi dupa 3-4 luni la 100-150 ron iar asta este un pret bun pentru un joc cu atat de mult content.

Pot sa spun sincer, ca am jucat app 10h zilele astea si nu mi-a displacut. Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult si cred ca d-aia. E vorba de asteptari

15. #215 SP
    Da man, eu compar cu ne arata din trailer. Nu vreau sa fie exact, dar macar o intentie de reprezentare la ce ne-au aratat

16. #216 SP
    Eee, nu e chiar ok. Niciun joc nu arata ca in CGI trailer. Daca ar fi sa o luam asa, nici The Witcher 3 nu ar trebui cumparat, pentru ca nu arata ca in trailerul CGI.

17. #217 SP
    Daca o mai zic de multe ori ma faceti fanatic
    Uite-te la gta v ng...

18. #218 SP
    Eee, nu e vb de fanatic, e vorba de capabilitatile lor. GTA V nu a avut niciun trailer cinematic. Totul a fost in-game, din prima zi.

Nu ma intelege gresit, consider ca The Crew este praf dpdv grafic, mult sub tot ce exista acum pe piata din ultimii 3-4 ani, daca nu chiar mai mult, dar jocul este (parerea mea) fun, mare si diversificat si merita jucat.

19. #219 SP
    este destul de misto , poti sa faci si misiunile de story in Crew , misiunile cand trebuie sa-l busesti pe unu pe campuri pana il distrugi sunt foarte amuzante in crew, adica alergi 4 bucati dupa unu si te busesti cu colegii, amuzant

---------- Post added 11-11-2014 at 11:20 ----------

e misto si cand gasesti toate piesele la un hotroad

20. #220 SP
    Member legokid220's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 16 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast

Bookmarks