Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 310

Thread: The Crew

  1. #221 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Degeaba va inregistrati. Au anuntat ca o sa fie open beta inainte de lansare. Deci pentru toata lumea.

  2. #222 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

  3. #223 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  4. #224 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    dat A.I tho' , 10/10 GOTY

  5. #225 SP
    Banned asperas's Avatar
    Merita luat jocul..impresii careva? Multumesc.

  6. #226 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incredibil. Credeam ca au rezolvat si ei lipsa reflexiilor in oglinzi, din beta, dar se pare ca nu s-au sinchisit.

    Pana acum, in app 2h de joc, pot spune ca au lucrat ceva la control, din beta si este mult mai ok, mai ales ca avem de ales intre 3 moduri.

    Grafic este la fel de praf, dar cand ma gandesc la imensa lume, e ok. Sper sa ma tina ocupat si sa-si merite investitia.

  7. #227 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daca pe xbox one e asa, imi este frica sa ma gandesc cum se prezinta pe 360...

  8. #228 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dupa app 8-10h de joc, pot spune ca este chiar bun.

    Ca minusuri:
    - trebuie sa mentionez traficul, care este absolut infernal si care, ca in primele nefeseuri, odata lovite, se lipesc de masina si de cele mai multe ori trebe sa dai reset on track pentru a putea continua.
    - un alt minus absolut oribil este controlul oricarei masini (de Dirt) pe dirt/iarba. Trebuie sa dai fffff usor de maneta stanga cand schimb directia si daca ai dat putiiiiin mai mult, fuge instant si trebe sa dai restart ca ai pierdut absolut orice sansa de a recupera.
    - tot la minusuri o sa pun si faptul ca nu toate masinile pot fi customizate pentru toate tipurile de teren si mi-am luat teapa cu 2 masini bune cu care nu am putut sa fac decat un anumit tip de curse, destul de limitate. Si nu inteleg de ce naiba un Mustang poate fi customizat pe toate suprafetele de teren, iar un Shelby doar pentru street races. I just don't get it...
    - nu stiu daca mi se pare doar mie, dar lista masinilor disponibile este incredibil de mica, nu cred ca trece de 20, dintre care marea majoritate sunt jeep-uri si muscle cars-uri, pe care nu le poti controla prea bine.
    - si nu inteleg frate care-i faza cu oglinzile !!! Daca joc cu masina 3rd person (sa o vad din spate) se reflecta absolut tot in masina, in elementele cromate si in oglinzi. Chiar am urmarit atent si se reflecta real time. Dar cand intru in masina (1st person), oglinzile alea sunt absolut oribile, mate si strica orice fel de imersiune, desi daca stai in masina si te uiti in stanga/dreapta, iar masina are elemente cromate pe usi, acolo se reflecta tot. E foarte dubios...

    La plusuri:
    - pot pune chiar si grafica, care este ceva intre Watch Dogs si Far Cry 4. In orase arata destul de dubios, lipsit de viata si monoton, dar cum iesi din orase, ramai absolut uimit de cat de mare este lumea, cat de detaliata si frumos luminata este pe munti, dealuri, printre copaci si iarba.
    - harta este absolut imensa, cu foarte multe locuri de vizitat si foarte multe lucruri de facut.
    - cel mai mare plus este faptul ca jocul este incredibil de fun (cand nu este frustrant si trebuie sa repeti o cursa de 50 de ori din cauza controlului ) si odata ce pun mana pe el, mi-e foarte greu sa nu zic incontinuu - mai joc o cursa si-l inchid.
    - tot ca plus o sa pun si faptul ca unele curse sunt mai grele si trebuie sa dai restart de vreo 10-15 ori (nu din cauza controlului, cat a erorilor mele) si sunt nevoit sa invat traseele si scurtaturile pentru a le putea castiga pe primul loc, ceea ce mi se pare chiar challenging

    Nu stiu, sunt foarte multe lucruri care nu-mi vin acum in cap. Overall, jocul este chiar bun si merita mai multe atentie decat a primit. Intr-adevar, nu au livrat ce au promis initial, dar luat ca un simplu joc cu masini (in mare parte SP), jocul este chiar foarte bun, comparativ cu ce exista acum pe piata pe partea asta (ceva intre arcade si simulare).

    Daca aveti vreo intrebare, raspund cu drag

  9. #229 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Specuri noi adaugă cu timpul (deja au adăugat vre'o 10 pentru mașinile existente, în 2 tranșe) și e destul de ușor de văzut ce specuri disponibile are o mașină încă de dinainte de a o cumpăra. Pe de altă parte pun pariu că au interdicții de la producători în legătură cu anumite mașini și specuri la fel cum se întâmplă cu customizatul. De ex. la Maserati nu poți schimba nimic în afară de vopsea (și la aia ai doar câteva opțiuni).
    Cu oglinzile au zis că sunt în lucru, dar ca și altele la ei, probabil că o să dureze mult și le vor implementa prost. :-)
    Sunt 40 de mașini la dealeri exceptând contentul DLC și mașinile pe care le descoperi prin hartă bucată cu bucată.

  10. #230 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @razvanrazy: este in continuare always online?

  11. #231 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, jocul cere conexiune de internet constanta, chiar daca se poate juca fara probleme si doar singur, iar cei din crew, in cazul in care ai cu cine sa joci asa ceva, nu te ajuta direct, doar concureaza cu tine si in cazul in care nu iesi tu pe 1 si iese cineva din crew, castigi cursa. Cel putin pana unde am ajuns eu, doar atat a contat.

  12. #232 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au facut si cei de la GameTrailers un review, ce-l consider a fi foarte accurate:

    The Crew Review | GameTrailers

    Intre timp, eu am ajuns la 35h in joc si pot spune ca e bun si merita, desi e plin de bug-uri si de minusuri, mult mai multe ca plusurile si inca nu stiu ce ma face sa-l continui

    Dar jocul e fun si daca treci cu vederea unele neajunsuri si nu ai asteptari prea mari de la el, te poate uimi uneori si asta e foarte bine.

  13. #233 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Same here. Neajunsurile sunt palpabile, dar jocul pentru mine e mai mult decât OK și tocmai ce am trecut de 100 ore de jucat.

  14. #234 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Au facut si cei de la GameTrailers un review, ce-l consider a fi foarte accurate
    Nota 6.2... grrr... Pacat!

  15. #235 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, nu te lua neaparat dupa review. Da, jocul are bug-urile spuse de ei si cele spuse de mine + o fizica cel putin ciudata, dar daca-ti plac jocurile cu masini, este 1000 de clase peste orice nefeseu si odata ce te obisnuiesti cu controlul (cam greu, dar tot o faci), devine chiar bun si foarte fun, mai ales cu inca cel putin 1 prieten in crew.

  16. #236 SP
    Admin MonkY's Avatar
    The Crew – Raid Live Update Trailer


  17. #237 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca au facut (vor face) cu The Crew, ceva ce n-au mai facut niciodata (din cate stiu) cu niciun joc, Ubi.
    Si anume, in loc sa astepte lansarea jocului cu nr 2 pentru imbunatatiri grafice, vor face acest lucru in jocurl original, printr-un DLC.

    Uitati-va putin la iluminarea din trailer-ul de mai sus si vedeti cum arata in cel de mai jos. Deja zici ca-i alt joc.



    Sunt curios cat o costa acest DLC, ca daca nu-i scump, poate-l iau pentru grafica (sper sa fi umblat putin si la control), daca tot n-am vandut jocul.

  18. #238 SP
    Member seven1994's Avatar
    Sincer sa fiu am incercat crew atunci cand a fost gratis,nu prea mi-a placut dpdv al graficii(poate sunt eu prea diferit) dar la cum arata dlc-ul asta,cel putin pe ''foaie'' imi aduce aminte de nostalgia primelor Fast and Furious,nu stiu de ce.Sper sa iasa ceva frumos sa ma faca sa cumpar si jocul si dlc-ul

  19. #239 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Nu știu ce să zic în legătură cu schimbările la nivelul graficii. Dacă ar exista, ma gândesc că cei de la Ubi și Ivory le-ar trâmbița în sus și în jos, dar parcă nu ai zis nimic de asta (inclusiv în postul de pe blogul lor). Oricum sunt entuziasmat că vom avea clase noi și motociclete. Să vedem cât o să coste...

  20. #240 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ba tocmai ca au zis peste tot. Inclusiv la sfarsitul trailer-ului. Si se vede foarte clar ca au schimbat, cel putin iluminarea, dar sunt sigur ca mai sunt si alte lucruri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts