Cât se poate de corect. Mi-a scăpat în totalitate ce scria la sfârșit.
Hai ca asta e tare... sa imbunatatesti grafica doar daca iei DLC-ul acela... WTH?!? Astia nu mai stiu cum sa faca bani?!?
MonkY, eu sunt de parere ca este un pas urias. Gandeste-te ca nu esti obligat sa dai 60$ pe acelasi joc, cu o grafica mai buna ci probabil vor cere 10-12$ pe lucruri noi, in-game + o grafica mai buna. Imi place ca nu renunta la el si continua sa ofere lucruri noi in joc.
Asta-mi da sperante. Daca scot The Division cu grafica pe care au aratat-o la E3, imi da sperante ca in 1-2 ani, vom ajunge la grafica de la E3-ul initial. + multe lucruri noi. Si in loc de The Division 2 si 3, in 3 ani vom avea acelasi joc (care sper sa ne placa) cu level din ce in ce mai mare, cu lucruri noi de facut in acea harta imensa (daca o sa iasa exact asa cum au promis), asa ca pentru 10-12$ pe an (luat doar ce vrem, nu orice ne baga ei pe gat), consider ca merita investitia.
DA, puteau sa faca precum Rockstar si sa ofere toate lucrurile astea gratuit, ca sa fie toata lumea la fel, dar deh, nu e o lume perfecta si trebuie sa ne multumim cu cate putin.
Eu cred că ești prea optimist cu prețul având în vedere că cer intre 2 și 4 euro pe mașini individuale și cam jumătate din prețul jocului original pe Season Pass. Eu mă aștept să fie cât un Season Pass.
Man, daca pe tine te incanta ca se poate imbunatati grafica prin DLC-uri... cand chestia asta ar trebui sa fie free (si alti developeri o fac in mod gratuit)... e alegerea ta. Eu si-asa consider ca sunt scumpe jocurile... sa mai ajung sa platesc si "patch-urile lor"? No frickin' way!
Pe un topic de pe secțiunea The Crew a reddit, moderatorul a zis (printre altele):
"The graphical overhaul will come for everyone, but everything else will only be for people who have the expansion (drift spec etc...)". Rămâne de văzut...
De acum incolo trebuie sa ne obisnuim ca vechile console sa fie date uitarii de dezvoltatori..
Nu neaparat. Cred ca te referi la control, nu ?
Nu de alta, dar ca gameplay, Driver e mai pe actiune si curse prin oras. Aici sunt doar diferite tipuri de curse, dar la control, difera. E putin greu la inceput, dar odata ce te-ai obisnuit cu schema de control, este foarte buna (cat timp nu joci alt joc in acelasi timp). Harta este imensa si ai tone de chestii de facut.
Dar nu e asa fun cand joci singur. Eu am "avut onoarea" de a termina campania cu un prieten si a fost foarte misto, mai ales spre sfarsit. Dar si partea de explorare e mult mai ok in 2-3-4.
Nu vreau sa fiu eu cel ce aduce lumina in thread,dar update-ul la grafici si hud o sa fie gratis!Wild run complet o sa coaste.
Exact. S-a zis asta cu cateva pagini in urma. Eu astept upgrade-ul la grafica si daca merita, o sa-mi iau si DLC-ul. Jocul nu l-am vandut ca e fun. Sper sa mai gasesc cu cine sa ma joc pe Xbox One, ca nu mai am pe nimeni in lista cu jocu asta...
M-as juca eu cu tine,dar nu am live deocamdata
---------- Post added 11-08-2015 at 17:16 ----------
Oricum,aș fi vrut sa văd măcar un Audi în The crew.Că am auzit de EA și treaba cu Porsche
Dupa ce am vazut parerile celor ce au jucat NFS, am zis sa iau in calcul optiunea de a lua The Crew+ Wild Run care vine. Numai ca nu stiu cum ar trebui sa procedez. Am vazut ca jocul are deja Season Pass. Ce pierd daca nu iau Season Pass-ul actual?
Multumesc.
Ia-ti intai jocul de baza. Il gasesti pe la 100 ron (am dat eu 120 ron pe editia "limited" in ianuarie, sigilat) si asteapta noul update, care va veni cu modificare pe partea de grafica.
Joaca-te asa putin, sa te obisnuiesti cu controlul si dupa aia vezi daca merita sau nu investitia in DLC-uri.
Si expansion-ul cu ce vine ? Iar contentul din season pass, va fi inclus in Expansion ?
N-are treaba cu season pass. Cel mai important la DLC, pe langa grafica si vreme, e faptul ca adauga motoare (pentru mine), ca restu chiar nu ma intereseaza.
Expansionul plătit adaugă motoare (cu clasele aferente - performance, circuit prezente în beta și dirt sau raid văzute prin trailere), clasa de drift, Monstertruck și drag pentru mașini. În plus pe partea de moduri de joc vine The Sumit (o chestie care nu mi-e foarte clară, chiar dacă am jucat beta).
Season Pass doar îți aduce mai multe mașini, pe care le poți vedea și testa la dealeri chiar dacă nu le-ai cumpărat, așa ca să îți faci o idee despre ele.
Și eu îți recomand mai întâi să îți iei jocul simplu și să aștepți update-ul gratis la grafică din noiembrie. Pe urmă, dacă ți-a plăcut ce ai încercat poți să cumperi și expansionul și pe urmă eventual și season pass (sau poți cumpăra individual doar mașinile din el, care te atrag).
A reusit cineva sa joaca The Crew (nu vorbesc de Wild Run) cu un volan pe PS4? Eu am Thrustmaster T300RS dar nu merge de nicio culoara, desi la orice alt joc (F1 2015, Driveclub, Project Cars) nu am vreo problema de acest gen. Nu este recunoscut calumea si volanul o ia razna dar nici nu raspunde la vreo comanda.
Bookmarks