A primit cineva invite la beta-u care incepe maine ?
eu am primit de pe playstation lifestyle un key l-am folosit si au zis ca imi trimit mail in ziua in care incepe beta-u asta ar fi maine cred
Asta am facut toti da key sa bagi sa descarci jocu a primit cineva?eu am primit de pe playstation lifestyle un key l-am folosit si au zis ca imi trimit mail in ziua in care incepe beta-u asta ar fi maine cred
Poi si daca nu ti-au dat codu atunci cu ce te-au aburit?Hm, eu am primit de la Ubisoft mail, dar inca nu mi-au trimis key-ul.
Cu asta. Pana maine ar cam fi cazul sa-l primesc.
LE: de-abia acum am citit ultimul rand, deci maine il primesc
Is incredibili astia sa mor io m-am inscris chiar cand au anuntat ca o sa fie o noua perioada de beta..m-am inscris acuma cu codurile astea nush cu cate email-uri
Ce drac tre sa fac sa primesc si eu un key?
Da ca cineva sigur si ne da noua share play cand perioada beta are doar 4 zileStai linistit nu esti singururl. Poate incercam si noi putin prin Shere Play.
Ce jegosi...incredibil. Cum sa te astepti sa-ti cumpere lumea produsul daca nu il pot incerca, mai ales dupa criticile de la primul beta si o amanare...bull**** complet.
Eu tot sper ca trimit mail-urile la ora Ameririi si sper ca asta sa insemne app ora 2-3-4 ora noastra. Sper...
inca nu am primit beta key-u dar e inca e prea devreme ... sper sa primesc as vrea sa incerc macar un joc cu masini pe consola si daca driveclub nu e disponibil macar asta sa vad cum e
Ambii pe PS4 ? Oare pentru xbox trimit mai tarziu ?
E cineva aici care a primit pentru Xbox One ?
hai ma ca daca merge va dau eu shere play psn: alexlegokid
Sa spuneti ca sunteti de pe CG . dar sunt disponibil putin mai tarziu.
Mai nou cu functia "friends who probably know" sau ceva de genu ... am 40 de cereri si asta numa de la straini.
Bookmarks