Tu ai tot PS4 ? Sau xbox ?
l am primit si eu ,cu toate ca nu sunt fan al jocurilor racing si in lipsa de altceva ,ii dau o sansa.
Si eu am primit key-ul, acum este la download
Cine are echipa pe PS4, vreau si eu add: Duni92
Au aparut codurile pe mail pentru cine intreba iar cei ce au jucat beta-ul trecut primesc 3 coduri in plus pentru prieteni. Deci daca aveti coduri puteti sa le dati pentru cei ce nu au avut sansa.
este cineva care a folosit codu de pe playstationlifestyle ieri si a primit deja codu? btw eu ieri cand a folosit codu am primit mesaju asta
We will send your access code along with download instructions by email right when the beta period begins.
Am primit si eu cod azi pe la ora 10 parca. Am jucat si beta pe PC, acum l-am luat pe PS4. Controlul mi se pare oribil... si m-am cam chinuit sa intru pe server...
sper sa primesc pana la 7 daca nu atunci daca are cineva in plus si ma poate ajuta cu un cod? daca cumva o sa primesc zilele urmatoare atunci preau codu meu la cine nu are inca
Am apucat doar prologul sa joc și îmi place pana acum. Doar ca te cam izbești de toți pereții
Eh, toate site-urile au zis ca e nevoie de acomodare pentru control. So...mai da-i cateva ore
Am jucat 15 minute pana acum, parerea mea: controlul masinii este execrabil! Masina se simte ca o barca pe apa, ca o balena esuata. Senzatia de viteza este inexistenta. Cand te lovesti lateral de o alta masina ori nu se intampla nimic, ori sari precum din prastie izbindu-te de parapetul opus. Grafica nu ma impresioneaza, sa zic ca se asemana cu GTA 5 pe PS3, iar asta nu este suficient pentru un joc cu pretentii de "next gen", amanat de 2 ori (daca nu ma insel) si o data de lansare prin 2015.
Bookmarks