Citește toată postările mele. Îmi mențin părerea, e un joc care mi-a plăcut dar ca end game, zero. Dacă scriam o recenzie în primele zile primea un 9, acum după ce m-am liniștit, doar un 8. Îl recomand si acum la un preț bun, 100 de lei. Eu m-am distrat 50-60 de ore dar cam atât. Aveam alte așteptări de la el după primele ore. În concluzie, dpmdv jocul este o surpriză plăcută și pot spune fără să exagerez, cel mai bun joc Ubisoft din ultimii 5 ani.
PS Mi-am dorit foarte mult să fie peste Destiny, am crezut că este, de fapt chiar este la anumite chestii, dar mai e mult până departe. Pe cât am fost de entuziasmat la început pe atât de dezamăgit sunt acum.

si se duc pe reddit sa se planga ca sunt omorati de chestia aia din dz cica numita de ei "pvp". Iar Incursion ala trebuia sa fie day one sau macar sa il lanseze la maxim 2 saptamani dupa, whatever sunt ferm convins ca multi dintre noi va zice un PA mare la jocul asta, daca nu incepeti sa craftati vreo 2 galbene dupa patch sa vedeti cum se scurg materialele si apoi urmeaza un true " end game" pe OLX 

Bookmarks