Da, pe PS4 l-am jucat.
Guns, Guns, Guns:
- 1891/59 Carbine | Link
- 586 Magnum | Link
- 686 Magnum | Link
- 821SMG | Link
- ACR Link
- ACR-E | Link
- AK 47 | Link
- AK 47M(or AKM?) | Link
- AK 47U | Link
- AK 5C | Link
- AUG A3P | Link
- Converted SMG-9 | Link
- Double Barrel | Link
- Double Barrel sawn off | Link
- FAL | Link
- G36 | Link
- Glock 30 | Link
- HK21 | Link
- L85 | Link
- L86 A2 | Link
- L86 LSW | Link
- LFP586 | Link
- LVOA-S | Link
- M&P 45 | Link
- M110 | Link
- M14 | Link
- M1911 | Link
- M1A | Link
- M240B | Link
- M249 | Link
- M4 | Link
- M44 | Link
- M45A1 | Link
- M60E4 | Link
- M60E6 | Link
- M870 MCS | Link
- M9 | Link
- MP5 | Link
- MP7 | Link
- Mk 20 SSR | Link
- MK46 | Link
- P416 | Link
- PDW 8 | Link
- PF45? (could be fp-45 or p45)
- PSL | Link
- Px4 Storm | Link
- RPK-74 | Link
- SA-58 | Link
- SASG-12 | Link
- SCAR-H Mk 17 | Link
- SCAR-L Mk 16 | Link
- SR-16 | Link
- SRS A1 | Link
- Super 90 | Link
- T821 | Link
- Tec-9 | Link
- UMP | Link
- Vector 45 ACP | Link
Tom Clancy’s The Division Meta-Novel - New York Collapse Survival Guide
Within the margins of this real survival guide, written before the collapse, lies a mystery— the story of a woman struggling to survive and to discover why New York City fell. Retrace her steps through the city in mid-crisis and solve her clues to reveal the key secrets at the heart of Tom Clancy’s The Division.
Exclusive Skin for The Division, Just sign it and it will auto-redeem.
The Division 1 Million Facebook Likes | Ubisoft
__________THANK YOU FOR SIGNING UP!
YOUR EXCLUSIVE WEAPON SKIN WILL BE AVAILABLE IN TOM CLANCY'S THE DIVISION AFTER MARCH 15, 2016
The Division Won't Have Microtransactions, Ubisoft Says
http://www.gamespot.com/articles/the.../1100-6435139/
A facut vreunul dintre voi precomanda la Gold Edition pentru PS4? Daca da, de unde recomandati?
Am vazut un deal foarte bun pe amazon.co.uk la 60 lire.
Preorder de jocu digital sau fizic ? Ca e bun pretu. Eu astept de la baietii de la Ubi, dar tare-mi e ca ei nu-l primesc decat pe ala standard... dar chiar si asa, daca-l prind la 120 ron, merita sa iau si season pass si ma incadrez in bugetu alocat
LE: Pune plz un link, daca ai, ca nu gasesc...
LE2: am gasit. dar 60 lire = ~350 ron, deci nu e super combinatie. Cred ca mai bine e sa iau jocu simplu, de la baietii de la Ubi si sa iau season pass separat.
Cand l-am precomandat de pe Gamerland era precomanda cu joc + tricou + sapca + poster la 277 ron cu tot cu livrare. Intr-e timp tricoul si sapca si-au luat zborul din oferta, se pare. Pretul a ramas acelasi...
Mosteaca , ai primit al doilea mail de confirmare a comenzii sau un telefon ? primul mail de confirmare se pare ca e generat automat de calculator. Am comandat si eu de la ei si mi-e sa nu ramanem in aer . Am citit in regulamentul lor , cica asa ar fii procedura.
Nu am primit un al doilea mail, cred ca daca nu il primesc pana pe 06.03 sau eventual 07.03. dau cancel si il iau de la Emag sau Altex..
Așa arată pe PS4? Ce naiba, am fost beat când am jucat BetaArată surprinzător de bine, cred ca ura pt Ubi m-a orbit
![]()
Si eu am fost de aceeasi parere. Dupa ce am jucat mai mult, a inceput sa imi placa atentia producatorilor pentru detalii. Sa vezi ce frumos zboara obiectele de pe o masa in timpul unui schimb de focuri. Sau cum faci pana la orice masina cu un glont
Da Dane, exact asa arata si pe PS4 si pe Xbox OneCand va ziceam de grafica, mi-ati sarit cu totii in cap
![]()
Cred ca am un PS4 mai slab sau un TV foarte prost, nu vreau să cred ca am îmbătrânit și nu mai văd![]()
Bookmarks