Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 65 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1284

Thread: The Division

1. #601 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    Care doriti sa ma adaugati ID de PSN ( MadRogue007), pentru un team up in The Division. Sper sa fac rost de el day one( 08.03.2016). Am participat la ambele beta cu peste 30-40 ore si jocul arata si se misca foarte bine.
    Voi incepe prin a face campania pina la level 10+ ( chiar si in camapanie se poate juca in grup ), pentru a accesa DarkZone. Armele bune se gasesc de la lvl 8 in sus. Personal cred ca fara nivelul minim 8-10 la campanie nu ai ce cauta in DarkZone.
    The dark , cold nights are coming...)

2. #602 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pentru cei cu PS4, am zis să nu umplem topicul aici
    http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=97941

3. #603 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Deja l-am văzut prin magazine, oricum nu ai ce face cu el până marți
    Ne poti zice si unde?

4. #604 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #605 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    S-a umplut deja olx-ul de anunturi. Inca sunt in dubiu daca merita banii.

6. #606 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Așteaptă câteva recenzii, săptămâna viitoare apar cele mai multe. Cred ca se putea face un efort să avem recenzii day one dar deh... se anulau precomenzi

7. #607 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie mi se pare super ok ca un joc facut doar pentru Online, sa fie revizuit abia dupa ce e populat si serverele sunt folosite la capacitate maxima. Asa vedem si ce probleme apar cu serverele, in caz ca apar si multe altele.

Ca altfel puteau aloca cateva servere pt reviews, sa se asigure ca nu pica niciodata in perioada aia si sa ia super note, dar poate dupa lansare, vor pica in draci.

Cat de pretul de pe olx/forum aici, consider ca inca nu merita. Se cere 300 pe Gold Edition si 200 pe aia normala (desi am vazut si la 170) dar in 1-2-3 sapt le luam si cu 120 pe alea normale.

Totodata, iar vad aceiasi discrepanta oribila. 99% sunt de PC si PS4 si abia daca gasesti o bucata de Xbox One...

Oricum, trebuie sa recunosc ca am fost uimit de cat de bine s-au tinut serverele in toate beta-urile la care am participat.
    Mai ales comparativ cu alte jocuri (vezi Uncharted 4 Stress Test care a fost o esec total, dpmdv).

8. #608 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mie mi se pare super ok ca un joc facut doar pentru Online, sa fie revizuit abia dupa ce e populat si serverele sunt folosite la capacitate maxima. Asa vedem si ce probleme apar cu serverele, in caz ca apar si multe altele.
    Se putea face o chestie gen Preview sau măcar câteva impresii, cum a fost când s-a lansat Destiny. Eu nu ma grăbesc, văd ca jocul e 180 pe la băieții veseli. Peste vreo două săptămâni îl prind la 140

9. #609 SP
    Se pare ca vom avea si un day one patch cu cateva modificari bine-venite
    APPEARANCE MENU HAS BEEN UPDATED:

Now displays as a grid making it much easier to browse items
    "Outfit Sets" option added to quickly equip all the items in a set
    "Inspect" feature added

VISUAL IMPROVEMENTS:

Fixed several lights that did not cast global illumination
    Fixed missing volumetric lights on traffic lights
    Illuminated signs now cast actual light
    Improved atmospheric haze in several time and weather combinations
    Improved night time lighting and contrast
    Adjusted exaggerated rim light shader on characters
    Improved car window reflections
    Improved Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) to be more pronounced

MEGA MAP AND OPEN WORLD UPDATES:

New "Mission Overview" has been added to the Mega Map
    Contaminated zones will now display the required filter level on the Mega Map
    Field data with audio will automatically play when you pick them up
    If you start listening to field data with audio from the menu, you can keep listening outside the menu
    Subtitles added for all Field Data that play audio
    Mission entrance menu usability has been improved
    Significantly increased the number of crafting materials obtained from loot crates
    The icon for landmarks in the Dark Zone has been changed and now indicates if non-player enemies are present or not

GAMEPLAY IMPROVEMENTS:

New "Help" menu is now available in the Settings menu. It stores all the loading screen and context sensitive tips
    New tutorials added for certain gameplay features and mechanics (these can be switched off in the Options menu)
    Added information to the in-game loot pickup UI that displays why an item can't be picked up
    The deployable turret no longer targets non-rogue players and doesn't damage neutral players caught in the line of fire
    Skill modifiers have been added directly to gear (previously only available on gear mods)

FIXES AND GENERAL IMPROVEMENTS:

Fixed glitches that could be exploited by players to gain an unfair advantage in the game (such as invisibility, shooting through walls, etc).
    Extended server-side checks to detect any illegal actions from the game client, limit their impact in the game and track down the perpetrators.
    Fixed an issue on character select screen that resulted in getting stuck with a specific combination of inputs
    Fixed a progression blocking issue caused by accepting a group invite at a specific moment during the Base of Operations unlock sequence
    Players will no longer return all the way back to start screen after creating or logging in to their Ubisoft Club account
    Fixed remaining bugs that prevented log-in attempts when non-essential services were offline
    Overall stability increased
    Further backend improvements and optimizations
    Localization adjustments and bug fixes
    Additional minor bug fixes and polish

10. #610 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Bai cum de e asa ieftin pe OLX, vazusem si la Far Cry Primal acelasi pret la lansare. E cu teapa sau fara ?

11. #611 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Sunt baieti care lucreaza la ubi cei care vand, deci e fara teapa.

12. #612 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #613 SP
    Junior Member nems's Avatar
    pacat ca nu mai exista copii gold edition ci numai cele normale pe net , daca cineva stie de vreo copie gold edition ps4 pm me today , ca de maine caut prin magazine

14. #614 SP
    Il gasesti la 300 ron la baieti. Dar eu zic sa nu te grabesti. In 1-2 sapt o sa ajunga jocu la 120 si gasesti Gold Edition la 200 ron. Eu prefer sa astept. Chiar daca nu iau Gold, macar iau jocu normal mai ieftin si iau season pass separat.

LE: mda...nu mai gasesc. Era un tip aici si unu pe olx, dar nu mai gasesc. S-au dat ca painea calda...

15. #615 SP
    da-mi un link ceva te rog ca eu nu gasesc. aici intervine problema ca in 2 sapt nu o sa mai apuc sa il incerc decat abia prin octombrie. am 9 zile fara ziua de astazi in care mai pot juca dupa aceea pauza pana in octombrie

16. #616 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Zilele astea cererea este mare, toti il vor day one si platesc destul de mult pentru asta. Dar daca este genul de joc care se vrea a fi (another Destiny), se poate ca astia sa tina de pret mai mult decat o saptamana-doua. Se creeaza un hype daca lumea este multumita de el si cererea va creste.

Fiti cu ochii in patru, oferte pe net apar, dar dispar repede.

17. #617 SP
    prin magazine o fi deja de vanzare? stiu ca au mai fost situatii in care s-au vandut jocuri inainte de data lansarii

18. #618 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Oscilez intre a-l lua de la baieti, sau sa-l las si sa astept Uncharted inca cateva luni...sa vedem review-uri. Daca merita, I'll go for it, daca nu asteptam pe Nathan

19. #619 SP
    au amanat din nou uncharted? eu de aceea vreau macar division sa prind ca uncharted stiam ca iese peste o luna si nu o sa apuc sa il incerc

20. #620 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    10 mai. Poti sa-l iei. Mai e ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 65 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast