Si eu am avut day one patch ala instalat, dar merge absolut mizerabil. Poate am luat eu jocul fakeAm sa-l reinstalez.
Si eu am avut day one patch ala instalat, dar merge absolut mizerabil. Poate am luat eu jocul fakeAm sa-l reinstalez.
Pai tocmai pentru ca 95% din jocuri le critic pe partea grafica, ar trebui sa ma creada lumea cand zic de alea 3 jocuri pe an care-mi plac![]()
Sunetul si grafica sunt misto, pe mine gameplay-ul nu m-a convins inca. Nu vad nimic special la el.Si ma enerveaza ca tb sa sar cu
si sa ma bag in cover cu
. E total pe dos fata de toate celelalte jocuri god damit!
![]()
Da' imaginile de pe net cu jucatorii care stau la coada blazati sa le vina randul sa vorbeasca cu un NPC sau cu alti jucatori care blocheaza accesul unor iesiri, pt. ca nu exista pass through, sunt pe bune?
Probleme tehnice grave nu pre am avut pana acum, un singur disconnect de cand ma joc. Alta problema a avut aseara Grey cand eram cu el prin party, a picat prin harta.![]()
Am picat, dar mi-am revenit
Jocul e fun, cateva buguri, probleme cu servere, dar merita jucat. Daca nu acum, macar mai tarziu.
Deci, dupa parerea mea, evitati anuntul ala de pe olx cu gold edition la 250 de lei.
Am intrebat daca trimite in tara si sa va arat raspunsul: "Frumos cind le trimit dar si urit cind dai de bulangi care nau ce face si te pune aiurea sa le rtimiti".
Daca mergeti sa il luati, sa nu va duceti singuri.
am jucat si eu cateva ore aseara fara crash-uri disconnects etc (X1). In cele 4 ore am facut acelasi lucru: du-te in locatia X si omoara tot sau du-te in locatia X, apasa un buton apoi omoara tot, fara pic de context.
Crafting-ul pare interesant in schimb, cu materialele adunate pe drumul spre Observation Facility (sau cum se numeste Hub-ul principal cu medical/ security wings) mi-am craftat doua arme albastre si o armura.
Bookmarks