^^ adevarat Rasko, oricum daca va bate gandul sa deveniti Rouge, pierderile sunt mult prea mari daca nu supravietuiti.
^^ adevarat Rasko, oricum daca va bate gandul sa deveniti Rouge, pierderile sunt mult prea mari daca nu supravietuiti.
Pentru cine a avut precomanda la Altex sa-si verifice mail-ul:
Acum merge downloadat DLC-ul firefighter. Nu e cine stie ce si probabil era mai de ajutor la inceputul jocului, dar e mai bine decat nimicStimate client,
Din cauza unei erori apărute în sistemul de procesare a pre-comenzilor The Division, unii clienți au primit coduri DLC NY Firefighter Pack nefuncționale.
Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate și vă punem la dispoziție un nou cod DLC:
Cred ca a mai fost postat, dar cum nu m-a interesat jocul la început nu prea am vizitat topicul ăsta. Mi-a plăcut, e un fel de prequel, cum a avut si AC2
Intreb pentru un prieten, se poate juca Division pe PS4 si fara PS Plus doar cu o conexiune de internet?
Nu se poate. Din cate stiu eu (poate gresesc) toate jocurile pe PS4 care au MP au nevoie de PS+.
Da doar solo, dar se poate si asa macar? Dark Zone e marea parte a jocului sau? Nu am apucat sa joc prea mult inca.
Parerea mea este daca o sa joace numai solo nu se merita, ca tot jocul se bazeaza mai mult pe co-op mai ales end game-ul (dark zone, raid si challenge modes). Daca vrea sa joace numa story si nu il intereseaza grind-ul din joc atunci go for it.
clar jocul este legat foarte mult de multiplayer, un astfel de joc nu se merita sa il cumperi daca joci solo, plus ca devine foarte greu
Cand stai la extraction point cu un alt grup ) https://www.facebook.com/ign/videos/...type=2&theater
Ce nu stiu multi,este ca jocul fara echipa deci implicit multiplayer ,ps+, nu face 2 bani. Adevarata distractie este atunci cand pleci cu cativa amici in DZ( neaparat cu casti si microfon-coordonare maxima)...care by the way ,pe masura ce ajungi mai adanc in inima ei, arata ca un warzone/nuclear war/apocalypse. Goana dupa "hi end gear"(galben),inamicii incredibil de buni( AI intelligent+greu de ucis-numai ELITE),senzatia psihologica de fobie atunci cand dai de alti agenti....ca s-ar putea sau NU sa te atace...cele mai lungi 90 de secunde cand chemi elicopterul, Frustrarea si nervii cand mori de 20/30 ori cand faci o misiune in "challenging mode "....si nu in cele din urma satisfactia de reusita atunci cand ai obtinut la baza echipament mai bun.
The division pentru mine inseamna jocul cu season pas neaparat in format digital.....multe nopti albe cu sticle de cola si energizante. Il joc mai cu pofta decat in prima zi. Cheers !!!
Mi se intampla doar mie sau si voi aveti frame drops? Se intampla destul de des in special cand privesc prin luneta si cand sunt explozii sa sacadeze imaginea. Merge ma greoi in misiuni decat patruland pe strazi. Oricum este un joc superb, de nota 10.
Pe ce platforma joci ? Eu primesc foarte rar, pe Xbox One, dar cand sunt in misiuni cu foarte multi AI si multe explozii. Si asta pentru 1 secunda.
Btw, urata nota i-a dat IGN...review aici.
Si mi se pare ca unele din minusurile punctate se regasesc in toate jocurile de gen, dar acolo nu au fost punctate ca minusuri.
Joc pe ps4. Am prieteni care imi spun ca ei nu au lag sau frame drops si persoane care patesc si ei la fel ca mine. Poate imi raspundeti voi cei care jucati pe Ps4...
Bookmarks