Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 65 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1284

Thread: The Division

  1. #941 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Si de joc da 😅

    Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

  2. #942 SP
    Banned Pirvu_mb's Avatar
    Poti juca si fara ps+
    Faci doar misiunile single player
    Cu + ai parte de coop, DZ


    Trimis de pe LG - G3

  3. #943 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    70% din joc sta in multiplayer, fara ps+ n-are rost.

  4. #944 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am ps plus , nui problema , credeam ca e ca destiny cu coduri bla bla.

    Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

  5. #945 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am bagat si eu cateva zeci de ore in el, mi l-am luat ca si-au luat si prietenii si am zis sa ii dau o sansa. Am ajuns aproape de level 30, cateva zeci de ore de play, jocul e bun si isi merita investitia. As fi vrut doar ca armele sa fie mai importante, sa le dea o identitate mai aparte, la urma urmei joci pentru loot si pentru a avansa, dar banuiesc ca la level-ul meu inca ma lovesc de albastrele si verzi si nu e cazul. Dupa level 26 a inceput sa-mi cada si drop-uri superioare, ceea ce e ok, am mai achizitionat de la vendori una alta. In echipa e fun, chiar si la matchmaking. Dark Zone-ul insa din ce am vazut in review-ul lui Datto (
    ), lasa da dorit si nici nu ma atrage la gunplay-ul actual cat si la experienta PVP. In PVE am ramas si eu blocat pe scari astupate cu mobilier si am cazut in curti cu gard inalt din care nu mai putem iesi. A trebuit sa ma omor singur cu grenada si alte abilitati sa-mi dau respawn, fast travel la coechipieri era dezactivat in combat mode. Aiurea uneori.

  6. #946 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O metoda incredibila de farming purples:



    Dureaza cam 30 de secunde/runda si garantat cad 2 iteme mov de fiecare data. Bagati mare inainte sa nerfuiasca astia.

  7. #947 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Haha, am farmat tot weekendul de m-am plictisit la "Burger" King. Mi-a dat si o arma exotica Caduche sau cum naiba ii zice, nu e cine stie ce oricum. Mie mi-a ajuns deja cat am jucat Division, am facut cam tot ce era de facut in el, toate misiunile pe challange mode, am adunat ceva exotice desi nu mai vad rostul in a aduna mai multe fiindca am terminat contentul cel mai greu din joc. La Dark Zone nu prea m-am omorat, nici level 30 nu am apucat sa fac, dar asta pt ca e foarte booring sa alerg de colo colo dupa inamici sa-i omor pt niste movuri si 2 amarate de phoenix coins. Trebuie ceva obiective, bounty's eu stiu in DZ-ul ala, e mult prea booring grinde-ul de level pana la 50...nu am rabdare de asa ceva. E ca si cum as alerga de nebun in "patrol" in Destiny sa omor mobi non stop fara nici un obiectiv numai sa cresc in level, ca sa ce!?...
    O sa mai intru sa fac ceva dailies si cand mai baga ceva content nou, deocamdata mi-a cam ajuns. It was fun while it lasted, nu e un joc rau insa slab in end game content

  8. #948 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie nu îmi merge metoda

  9. #949 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De ce? Nu apare grupul de NPC?

  10. #950 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nope, probabil a fost vreo misiune secundară? Dacă da, am făcut-o și cred ca nu mai am nicio șansă

  11. #951 SP
    Member Buyk's Avatar
    Nu iti merge pentru ca i-ai omorat candva pe toti si nu se respawneaza, dar poti rezolva elegant prin alta metoda, dai join pe cineva care inca ii are, iar cand sunteti amandoi in safe house, cel pe care ai dat join paraseste instanta iar tu ramai pe serverul lui ( x session ). Spor la farmat, arma care pica la el e geniala are perkul "coolheaded" la fiecare headshot hit iti incarca skilurile cu 5%, la unu galben se incarca iar stiky grenade spre exemplu .

  12. #952 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sunt mai multi mobi dinaia cu nume individual pe harta, trebuie doar sa-i gasesti. Acest farming se poate face la oricare din ei, atata timp cat nu le omori toata gasca si mai lasi cativa in viata sa se poata respowna

  13. #953 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu mai stau să caut alte zone, asta era cea mai apropiată de un safe house, nimeni din grupul meu nu mai poate farma

  14. #954 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un transfer pe un server unde inca mai merge sa fac asta? Pe al meu nu mai e . Pe PC


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #955 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Well, cum am o perioada mega ocupata, nu am reusit sa il cumpar si astfel l-am jucat la cineva pe un Xbox One. Fara sa sariti la gatul meu, eu nu sunt dat pe spate. Am jucat pana am ajuns la level 11. Jocul arata foarte bine si se misca foarte bine. Ma asteptam la ceva probleme, mai ales pe Xbox, dar am fost placut surprins de cum se comporta. Bug-uri game breaking nu am intalnit si per total consider ca e o lansare chiar ok, mai ales pentru Ubisoft care are lansari dezastru (Watch Dogs, AC, etc).

    Mie mi se pare un fel de Destiny 3rd person. Eu nu am jucat Destiny foarte mult, doar pana pe la level 23-24 si m-am oprit. Au fost vreo 20+ ore in care m-am distrat si simtit bine, iar asta regasesc si in The Division. Jocul e fun, dar scopul mi se pare inexistent. Desigur, uitandu-ma pe topicul cu Destiny vad ca lumea inca joaca si face grind, lucru pe care eu nu l-am facut si nu il voi face niciodata, indiferent de joc. Nu e genul meu, iar din cate observ din experienta mea + cea ati spus voi aici, The Division e un joc similar.

    Daca mai pun la socoteala si faptul ca jocul complet e 100EUR, deja nu mai e cel mai bun deal. Ma tem ca va deveni precum Destiny si din punctul asta de vedere, care fara ultimele DLCuri nu merita jucat, fiind mereu limitat din cauza asta. Ubisoft face acelasi lucru cu The Division si practic te obliga la Season Pass sau Gold Edition sau cum ii mai zic ei, doar in felul asta o sa te poti bucura de The Division pe o perioada mai indelungata. Merita? Pentru mine nu, dar sunt convins ca cei care obisnuiesc sa joace astfel de jocuri in multiplayer sunt obisnuiti.

    Am facut multe paralele cu Destiny, dar doar pentru ca ideea din spatele jocului mi se pare extrem de similara. Gameplay-ul mai putin, mi se pare destul de bine pus la punct pentru un joc de genul asta si m-am acomodat instant cu stilul de joc. Ce nu imi place e AI-ul cam prostut, care nu fuge mereu de grenade, care se pune in cover incat sa il poti nimeri usor si alte chestii de genul. Dificultatea mai mare in unele zone nu mi se pare echilibrata, AI-ul nu e mai destept, pur si simplu primeste mai putin damage decat normal sau te nauceste prin numarul mare.

    Per total mie imi place, dar nu regret ca sunt mega ocupat in perioada asta incat sa il joc. Sunt convins ca la pret full jocul nu merita, cel putin nu pentru mine. Este insa un pas inainte pentru Ubisoft care consider ca a reusit o lansare buna si e un IP extrem de interesant si pe care il voi cumpara la un moment dat, nou si nu SH, incat sa ajunga bani la Ubi si sa incurajez acest IP nou. Promit!

  16. #956 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un transfer pe un server unde inca mai merge sa fac asta? Pe al meu nu mai e . Pe PC


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Și eu pe PS4, dau o bere

  17. #957 SP
    Member Buyk's Avatar
    Mai sunt bossi pe harta ca m-am pus sa ii caut dar nu se merita pentru ca nu sunt deloc aproape de safe house, dai join pe cineva care e acolo e singura metoda si cea mai rapida. Farmati cat mai puteti ca marti se zvoneste de un update.

  18. #958 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

  19. #959 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu inca nu l-am instalat , desi il am de sambata

    cred ca termin azi farcry cu tot cu platina si pe urma cred ca il pornesc, daca e destiny.. nu prea sunt incantat, asta e.

  20. #960 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce compara toata lumea asta, cu Destiny. Eu n-am putut sa joc Destiny mai mult de 15 minute. Nu ma atrage universul, FPS-ul sau SF-u din el si nu simteam nimic cand trageam cu laserele alea.

    Din punctul meu de vedere, e mult peste Destiny. Acum totul tine de gusturi. Daca tot il ai, baga mare, dar nu pleca de la premiza ca e la fel ca Destiny.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 65 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Division intarzie pana in 2015 By MonkY in forum Console News
    Replies: 18 Last Post: 22-06-2014, 08:18
  2. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:34
  3. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:23
  4. Replies: 0 Last Post: 11-06-2013, 02:26

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts