Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 65 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1284

Thread: The Division

1. #961 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sunt level 14, daca asteptati sa ajung in zona aia cu bossu vostru, va bag eu ))

2. #962 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg de ce compara toata lumea asta, cu Destiny. Eu n-am putut sa joc Destiny mai mult de 15 minute. Nu ma atrage universul, FPS-ul sau SF-u din el si nu simteam nimic cand trageam cu laserele alea.

Din punctul meu de vedere, e mult peste Destiny. Acum totul tine de gusturi. Daca tot il ai, baga mare, dar nu pleca de la premiza ca e la fel ca Destiny.
    Faptul ca nu te-a atras pe tine Destiny nu are nicio legatura cu faptul ca exista niste similitudini intre aceste jocuri. Ca sa semene ca si core game, nu trebuie sa vedem acelasi univers, environment si NPC-uri. Pe altii ii atrag laserele si gargaunii, pe altii abubache cu bate si bandane la gura. Tot bureti sunt, doar ca s-au schimbat putin.

3. #963 SP
    La core e clar ca sunt multe similaritati intre asta si Destiny, s-au vazut inca din beta. Poate tocmai pentru ca nu ai jucat Destiny mai mult de 15 minute nu iti dai seama de ele, dar dupa ce bagi sute de ore incepi sa vezi pattern-uri peste tot, de la mecanici la elemente de HUD precum radarul care e aproape identic. Acum nu stiu sa spun care e mai bun, pe mine m-a atras Destiny mai mult la inceput, vedem cate ore bag si in asta, desi ma indoiesc ca vor fi la fel de multe din ce spun unii pe-aici.

4. #964 SP
    Member Buyk's Avatar
    Urasc comparatiile intre jocuri in general, Division e un joc, Destiny este altul, opiniile vor fi mereu impartite pentru ca gusturile nu se discuta, dar prin prisma faptului ca cei de la Ubisoft au afirmat ca ei vor face cu Division ce s-a gresit in Destiny e normal ca de aici au aparut aceste comparatii inutile. Si-au cam dat singuri cu bata in c***e cum s-ar zice, dar sa vedem pe viitor ce va fi daca nu aduc content si modificari in scurt timp o sa se aleaga praful de el.

5. #965 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Vor aduce content , asta e sigur , cel mai tarziu pe la mijlocu lu aprilie , se lucreaza la asa ceva in draci . Cererea e mare.

6. #966 SP
    Nu intelegi, comparatiile se fac in mod obiectiv, nu in functie de gusturi ci in functie de ce elemente comune au. Elementele alea sunt comune fie ca iti plac fie ca nu. Ca mie sau lui x ne place mai mult unul din jocuri e altceva, cand spun "mai bun" ma refer la care imi place mie mai mult, nu ca ala ar fi neaparat superior celuilalt.

7. #967 SP
    Member bdevil's Avatar

8. #968 SP
    Named NPCs will no longer respawn after being killed in the Open World. This will prevent situations where players were able to kill a same named NPC over and over again.
    Gata distractia.

9. #969 SP
    Member bdevil's Avatar
    Yep. Baietii se misca repede, ceea ce e de apreciat.

10. #970 SP
    Guys, cu ce mama naibii le dau armura jos mai repede alora cu galben? Sunt ai naibii de enervanti, dau in ei ca surdu-n clopot...

11. #971 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sunt anumite mods cu armor damage si sunt proprietati pe items cu dmg vs elite.

12. #972 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Sau cu un marksman rifle sau te bagi in ei cu Vectorul. Eu de obicei ii topesc 60-80% din armura cu sticky bomb.

13. #973 SP
    Banned asperas's Avatar
    Ce imi place cand omul meu da doar din cap aprobator atunci cand se discuta cu el, e mut si e si headbanger pe deasupra! Desi am luat gold ed inca nu am introdus acel cod si de avansat mai mult de level 10 chiar nu am putut..e gol si fara de suflet momentan iar ubi astia daca nu aduc real content atunci jocul acesta se va stinge..pacat totusi ca se anunta promitator.

14. #974 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Blueprints galbene sunt doar drops de la bossi sau se si pot cumpara de undeva?

15. #975 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    De la bossi pot sa-ti cada direct iteme(gear sau arme) nu blueprints. Blueprints-urile le gasesti de cumparat cu phoenix coins de la 2 magazine, unul din home base la etaj cum urci pe scari la stanga, si un magazin dintr-un safehouse in dark zone 06 sus in nordul hartii, dar tb sa ai DZ rank 50 pt asta al 2-lea.

16. #976 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Acum mi-a venit si mie, o sa va dau add imediat, deseara poate jucam putin. Ceva sfaturi pentru un start-up corespunzator ?
    //Am crezut ca merge sa dau add de pe pc-ul de la servici, dar nu prea gasesc cum. Deci, o sa dau doar dupa masa cand o sa ajung acasa.

17. #977 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Update is available on PS4, 3.153GB

18. #978 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    takala da-mi add , eu sunt level 3 , daca vrei sa crestem impreuna

19. #979 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe Xbox One are 2.7GB update-u...

20. #980 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 65 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast