Lista de achievements pentru cei interesati: Mad Max Achievements List | XboxAchievements.com
Lista de achievements pentru cei interesati: Mad Max Achievements List | XboxAchievements.com
The Magnum Opus vehicle from Avalanche Studios soon-to-be-released open world Mad Max game has been re-created in real life, with the development team onhand to experience their game's centrepiece in physical form.
To mark the game's launch a week from today, Avalanche has issued a short documentary focusing on Lead Artist Daniel Persson, the original designer of the Magnum Opus, and Odd Ahlgren, Director of Narrative Content, as they experience the vehicles coming to life.
The PlayStation 4 and Xbox One versions of Avalanche Studios’ upcoming Mad Max will run at 1080p resolution, senior producer John Fuller confirmed to GamingBolt.
Fuller also went into detail about the limits of the map in Mad Max, or lack thereof.
“There are no finite limits to the map… in other words, there is no ‘one side’,” Fuller said. “You can continue driving into The Big Nothing until you get bored or killed.
Mi se pare dubios ca inca nu avem reviews pentru joc, desi pentru MGS5 care apare tot pe 1 avem tone...
Poate nu le dau voie producatorii sa le scoata pana atunci, ca sa nu afecteze precomenzile.
Dan, sa stii ca nu uit. Daca are medie mai mare de 65 pe metacritic, astept poze cu inainte si dupa ce te razi in cap![]()
Review embargo asa tarziu pus (am inteles ca luni 4PM PT) nu este un semn bun...sper sa ma insel.
Primul review:
Mad Max (Review) - ReadersGambit
Încă unul
Mad Max Review (PS4)
Desi initial eram destul de pumped up, cred ca voi spune totusi pas. In schimb, Metal Gear Solid V pare promitator.
Daca are media 7 e perfect. Si daca are 4 vreau sa il joc. Pare un Shadow of Mordor cu mașini și pumni. Abia aștept sa ma dau cu Magnum Opus si sa rup oase prin deșert.
In schimb, MGS poate sa aibe si 15 ca nu-mi place deloc
Deja a aparut pe olx. Este o copie de review. Am vazut ca tipul vinde mereu jocuri cu cateva zile inainte de lansare.
PS: Nu il cunosc si nici nu intentionez sa-i fac reclama. M-am gandit ca poate cineva doreste jocul mai devreme, mai ales ca pretul este unul ok.
Cand am zis ca pretul este ok, m-am gandit ca poti lua jocul cu 3 zile inainte de lansare. Plus ca unii considera un promo copy piesa de colectie. Intr-adevar, dupa data de 4 nici eu nu as da nici 120 lei pe un promo copy...
De ajuns cu offtopicul, iata 7 lucruri pe care trebuie sa le facem:
Bookmarks