Pe mine deja ma relaxeaza
e faina toata harta, sa te tot plimbi asa pe ea cu monstrul de masina , daca nu era repetitiv era joc de 9-10 , asa o sa-i ofer 8-9.
Pe mine deja ma relaxeaza
e faina toata harta, sa te tot plimbi asa pe ea cu monstrul de masina , daca nu era repetitiv era joc de 9-10 , asa o sa-i ofer 8-9.
Am terminat si eu jocul aseara ( povestea + jumatate din side quets ) , am niste sentimente neutre fata de el![]()
Pentru fiecare lucru bun care il face , face un altul rau. De exemplu Chumbucket e un caracter destul de likeable in schimb Max are o personalitate de cartof.
Nu este un joc prost dar nici unul foarte bun , sper ca intrun sequel sa il mai perfetioneze.
Si niste muzica in background parca dadea mai bine , recomand niste rock classic in background in free roam.
Eu ii dau 7/10.
Da am intalnit eu si frame drops si loading stuck .Mai ales in pink eye teritory aveam foarte multe frame drops pff...Si cand faceam archangels death run am ramas blocat in loading times de 7-8 ori...
ok. ma speriasem, am crezut ca e de la consola mea.
jocul e plin de bug-uri
poate e facut de Ubisoft in secret![]()
Eu am vreo 50 de ore jucate, în afara de doua momente cu frame drop si o data când am căzut sub nivel n-am întâlnit lucruri deranjante.
eu am gasit de toate
de la loading crash la bad guys care au disparut cu tot cu masini in timp ce ma bateam cu ei.
viata de tester, ce pot sa zic![]()
Crash nu am avut , doar blocat in loading , dar am avut si eu sa dispara masina inamicilor + un convoy a fost distrus din senin si am fost notificat sa merg sa culeg hood ornament lol
Intrebare pe la voi cei care ati jucat jocul pe PS4. Ati avut probleme de navigare in meniul Griffa unde iti repartizezi token-urile? Ati intimpinat zone in joc unde Max zici ca are sireturile legate intre ele de abia paseste si nu inainteaza?
Ori controleru meu nu e cu toate ori jocu asta trebuia patch-uit.
In meniul Griffa a fost ca mi-a venit a sparge controlerul.
N-am avut nici unul din issueurile de care spui. La Griffa am facut toate upgradeurile, deci am petrecut ceva timp in meniul acela.. si legat de pasit greu/sireturi legate, nu tin minte vreun bug de genu.
Daca nu ma insel, Max paseste greu in zonele cu ulei/petrol. Eu nu prea am intalnit probleme de-a lungul celor 75h jucate.
Voi cum ati reusit sa va acomodati cu controlu ? Mi se pare oribil sa apas pe L2 +pentru a trage cu shotgun-u. Nu mai zic de L2 pentru sarit sau R1 pentru roll.
Si controlu masinii e dubios la inceput, fiind masina "cheala", sau asa ramane si trebuie sa ma acomodez cu el ?
Te acomodezi ca o sa faci cam aceleași lucruri mereu![]()
Și la mașină e asa cum zici, doar la început e suspect apoi o faci mai puternica și te obișnuiești. Mie unul mi-a plăcut jocul, în ciuda proastelor opinii.
Razvan, give it time. E foarte fun jocul, in ciuda reviewurilor. E un fel de Expendables, joc de "baieti".![]()
Am terminat story-ul aseara, un joc foare bun, adevarat am intalnit unele bugurii dar se pare ca este "la moda" cu jocurile astea noi. Deci recomand cu caldura![]()
Eu inca n-am reusit sa-l termin. De fapt, cred ca nici 50% din harta n-am explorat. E destul de frustrant controlul si mai ales daca schimbi jocurile, e fff greoaie acomodarea. Iar daca-l joc doar pe el, devine plictisitor si repetitiv.
Dar jucat in doze mici, e fun si interesant.
Bookmarks