Da, ai dreptate controlul este ciudat. Eu am jucat 5 zile la rand cu mici intreruperi de rocket league si gta online.
Da, ai dreptate controlul este ciudat. Eu am jucat 5 zile la rand cu mici intreruperi de rocket league si gta online.
Il joci pe PS4? Ce nu-ti faci un custom mapping la butoane daca te deranjeaza controlul? L-am jucat mai de mult si cred ca mi-am schimbat si eu cate ceva pe acolo.
Button remapping pentru mine a fost o supriza si aditie excelenta din partea Sony. Folosesc functia la mai toate shooterele ca ma enerveaza in draci sa fac aim and shot cu L2 si R2, le schimb pe L1 si R1.
Da, pe PS4. Sincer, stiu ca exista functia, dar nu stiu cum se face si daca se poate face doar pentru un anumit joc. O sa ma interesez de asta, cand ma voi reapuca de el![]()
Nu poti sa faci doar pt un anumit joc dar poti sa-i dai enable/disable foarte simplu, apesi butonul PS si ai optiune in meniul acela. Rempaing-ul se face f usor din settings-accessibility-button assignment.
Eu l-am abandonat momentan din cauza lipsei salvarii manuale si a loadingului lung ca dracu. Toate astea duc la lipsa motivatiei de a juca. Ma bucur ca l-am luat la reducere si nu pret full. Desi e joc fain ca si atmosfera si story...
Da, am si platinat pe ambele platforme.
Daca se poate salva manual atunci la vara cred ca o sa il reiau din nou. Ma deranja faptul ca am jucat 30 de minute - 1 ora, si dupa ce am murit tot progresul era dus.
Progresu se salveaza el singur, eu unu nu am avut treaba cu jocul pe PS4. Muream sau ieseam din el fara sa salvez, rpgoresu tot timpu era salvat.
Am intampinat o problema in Pink Eye's Territory (zona Wailing Wind).Nu pot deschide containerul cu harponul.Am story terminat, level 6 harpon, am incercat si cu alta masina.
Bookmarks