Nope lafelSi ce "pofta" de joc mi-ai facut cu streamul
Cum ti sa parut sfarsitul ? Aiurit cum spun majoritatea ?
Din reviews am vazut ca este cam 5h ... mai bine un joc horror scurt ca dupa isi pierde farmecul si nu te mai sperie nimica.
...finalul a fost interesant dar ma asteptam la un BOOM mai marefinalul mi-a parut cam "repezit".
Jocul are ~ 6 ore bune.
---------- Post added 15-09-2013 at 02:34 ----------
...no...nu stiu ce sa zic atunci decat sa te uiti le forum (steam) sa vezi poate mai au si altii problema asta...
---------- Post added 15-09-2013 at 02:37 ----------
Aici e inregistrarea de pe stream (~ o ora + finalul) pt. cine e curios
Doar ce l-am terminat si eu , intradevar ai avut dreptate cu sfarsitul repezit , nu ma asteptam la asa ceva.Overall e un joc solid , nici nu zici ca este indie![]()
Am jucat si eu putin pe PC si m-am c***t pe mine de frica. Atmosfera e super, ideea cu camera e interesanta si tot timpul imi e frica sa nu apara cineva sau ceva dupa colt
Care l-ati incercat pe PS4? Am jucat vreo 30 de minute si atmosfera e terifianta, n-am mai intalnit de foarte mult timp asa ceva.
Am jucat si eu circa juma de ora, o data chiar a reusit sa ma faca sa tresar bine de tot.
Lasa-ma ca aseara am varsat cafeaua in p... mea. Eram si semi-relaxat dupa doua beri...chiar nu ma asteptam la asa ceva.
Problema a fost ca am terminat repede bateria si orbecaiam in bezna![]()
da ffocus , bateriile sunt un tel in jocul asta , si eu am jucat ceva, sunt prin "sewer"
"monstrii" sunt destul de prosti per total
Fix pampers, l-am termiant si eu ieri. M-am speriat, de fapt am tresarit de 2-a ori in joc si cam atata. Gameplay zero, te plimbi sa strangi baterii si cauti cateva chei, mai alergi sa te ascunzi prin dulapuri si cam atata.
Mie m-i sa parut fara prea multe explicatii privind povestea, sau poate l-am jucat eu prea grabit si de aia impresia.
Si s-a terminat..Dupa parerea mea finalul este cel putin..nesatisfacator..
dar parca lasa totusi loc de continuare
Hahaaaa!
- Outlast: Whistleblower DLC Coming this April to PC & PS4
Hello Gamers,
The whole team here at Red Barrels is pleased to reveal that our first DLC, Outlast: Whistleblower, will be released this April for PC and PS4!
Whistleblower will let you play as Waylon Park, a software engineer under contract with Murkoff and the man who emailed journalists around the world - including Miles - at the beginning of Outlast. Spending a couple of weeks at Mount Massive, during which he was unable to even talk to his wife and son in Boulder thanks to strict security protocols, Weylon developed a deep-seated distrust of the profit-motivated scientists and doctors leading dangerous and irresponsible experiments on their patients. Identifying with those poor souls fueled Weylon's anger, and set the stage for his unmasking of Mount Massive's rotten core.
Although Whistleblower tells the story that led to Outlast, it will actually stretch past the events of the first game to show the final chapter in Mount Massive Asylum's story.
See you in the asylum - The RB team.![]()
Bookmarks