Propunere pentru imbunatatirea sistemului de vanzare jocuri pe forum
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Aici trebuie un sistem serios, unde sa-si poata introduce userul singur toate cele. Sa poata sa se sorteze pe categorii gen second hand, noi, cu cod folosit, cod nefolosit, cu starea produsului (zgariat, nezgariat), cu poze, cu sortari dupa pret, cu optiune de filtrare dupa localitate, cu filtrare dupa modalitatea de livrare, cu afisare de rating pe sistemul iTrader, cu scoatere automata a userilor care sunt banati, cu linkuri la threadul de vanzare sau cumparare. La fel cum trebuie impartit intre vanzare si cumparare, unde sunt criterii diferite. De exemplu la cumparare trebuie introdusa o marja de pret. Trebuie facut un sistem prin care ceilalti sa poata face oferte, sa existe o optiune de a combina mai multe produse, s.a.m.d.
Heheee, nu e simplu deloc. Am intrebat azi un programator de la firma (dar care lucreaza in asp deci nu ar putea ajuta) cam cat ar costa asa ceva, si mi-a raspuns cu o intrebare: 'Auzi, dar tu ce vrei sa faci acolo? Un sistem mai tare decat pe okazii.ro?'. A zis ca probabil discutam de preturi de la 10.000 EURO in sus.
Eu cred ca te gandesti la ceva prea complicat.
Ideea practic implica doar o centralizare a datelor de pe forum, nu stiu unde ai vazut tu atatea feature-uri.
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Bookmarks