Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Sfat achizitie: PC vs PS3

1. #21 SP
    Member Caponescu's Avatar

2. #22 SP
    Junior Member namehere44's Avatar
    Good ol' Marston. Sa nu uitam de GTA V.

3. #23 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Stiti ce ati uitat sa-i spuneti noului nostru coleg ... asta in caz ca nu are deja ... ca inafara de achizitia unei " console " mai are de cumparat un TV ... ca sa stea intins bine de tot pe canapea si sa rupa lumea jocurilor ...

Sfatul meu ... daca poti sa mai astepti pana apar consolele noi ... mai asteapta ... eu cred ca se vor ieftinii cele " vechi " ( ce-i drept a fost recent la Flanco o oferta cu noul PS3 ultraslim la 500 ron )

Daca esti fan shootereala ... exista acum un kit cu pusca si tot tacamul pt PS3 ...

Dar daca ai de cumparat TV + consola ... s-ar putea sa iesi la aceeasi bani cu un PC performant

Sunt posesor de ps3 ... nu stiu cum este cu X-box-ul ... este evident ce-ti recomand ( chiar daca in trend am observat ca pe la " baieti " jocuri SH de X-box sunt un pic mai ieftine --> sau poate doar mi s-a parut mie )

4. #24 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    namehere44, eu cred ca ar fi o miscare foarte inteligenta sa treci la consola mai ales acum ca stiu si ce configuratie ai. Dual-Core acela + HD7770 fac o treaba buna pe rezolutie mica cu grafica pe la medium/maxim. Pe tine nu te ajuta nici RAM-ul, dar deja intram in detalii. Ma gandesc ca un buget foarte mare nu ai avea pentru un upgrade la PC deci o consola ar fi perfecta pentru tine. Cum ziceau si colegii de mai sus, ai ce juca.

5. #25 SP
    Member sollo's Avatar
    clar consola, fie ea PS3,4,5,6 sau xbox

eu am trecut de 3-4 luni, si a meritat fiecare banut 1400 lei + SS+ 500gb + 4 jocuri

6. #26 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pft, de ce sa-ti iei PS3 acum cand e pe moarte si vine next gen-ul? Personal am si X360 si PS3 si PC decent, mai mult ca sigur o sa-mi cumpar si Xbox One cand va aparea, dar PC-ul este cel pe care ma joc cel mai des. Consolele le am doar pentru exclusivitati. De ce sa joc un joc care este multiplatform pe consola 720p fara AA si cu framerate amarat cand pot juca acelasi joc pe PC 1440p cu detalii maxime?

7. #27 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    RIP PS3
    Vad ca se tot anunta moartea PS3-ul.
    Eu abia am facut precomanda de FIFA14 pentru PS3. Cred ca m-am cam grabit sa comand un joc pentru o consola moarta. Oare voi mai avea cu cine sa joc online?

8. #28 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    ptr ca PS3-ul nu trebuie sa-l upgradezi o data la 1 an jumatate ptr a putea duce detalii maxime..si ptr ca pe PS3 te joci de la o distanta de cel putin 2m fata de TV..iar pe PC de la cel mult jumatate de metru...diferentele devin minore...iar legat de framerate..mai bine un framerate de 30 stabil decat frame de 60 si caderi pana la 40(foarte enervante)

da..si ptr PS Plus..200 ron pe an ptr atatea jocuri..ce mai..e deja asistenta sociala..

si ti-ai dat singur raspunsul..exclusivitatile..degeaba ai super PC cand jocuri precum Heavy Rain,Last of Us,God of war sau uncharted sunt doar pe ps3...

9. #29 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Daca ai si framerate stabil de 30fps. La jocurile exclusive nu e problema, dar la alea multiplatform cel putin pe ps3 nu e stabil la destule jocuri. "frame de 60 si caderi pana la 40.." doar daca e jocul portat prost. In legatura cu fifa nu e problema pe console o sa mai iasa pana la fifa 18 poate pe ps3, o sa fie ca de obicei printre ultimele jocuri pe o consola, daca nu cumva ultimul cum se intampla cu fifa 14 pe ps2 fiind ultimul joc pentru consola.

10. #30 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by namehere44 View Post
    Buna tuturor, eu sunt Alexis, si chiar nu stiu daca acest topic este potrivit acestui forum. (Ma scuzati, e primul meu post ) In orice caz, as dori sa stiu daca merita sa imi dau PC-ul pe o consola. Si daca da, pe ce consola anume?

Treaba e ca eu mai am un laptop, si pentru un CS:GO sau un Black Ops 2 merge laptop-ul. Deci cele 2-3 jocuri pe care as dori sa le joc pe PC merg pe laptop, deci n-as avea probleme. Eu vreau sa ma mut la consola avand in vedere ca deja tot gaming-ul se transfera pe consola. Toate jocurile apar intai pe consola, toate DLC-urile apar intai pe consola, etc. Ma gandesc ca e mai rezonabil asa. Voi ce-mi recomandati?

P.S.: M-as duce pe PS3 avand in vedere ca e mai usor de folosit si nu trebuie sa platesti pentru a juca online.

Multumesc!
    PS3 SS 500 GB. Multiplayer-ul gratis si exclusivitatile de 5 stele cred ca sunt de ajuns ca sa te convinga sa-l cumperi

11. #31 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Pft, de ce sa-ti iei PS3 acum cand e pe moarte si vine next gen-ul? Personal am si X360 si PS3 si PC decent, mai mult ca sigur o sa-mi cumpar si Xbox One cand va aparea, dar PC-ul este cel pe care ma joc cel mai des. Consolele le am doar pentru exclusivitati. De ce sa joc un joc care este multiplatform pe consola 720p fara AA si cu framerate amarat cand pot juca acelasi joc pe PC 1440p cu detalii maxime?
    Fii sincer si spune-ne daca pe PC joci jocuri cumparate?

---------- Post added 07-08-2013 at 09:49 ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    RIP PS3
    Vad ca se tot anunta moartea PS3-ul.
    Eu abia am facut precomanda de FIFA14 pentru PS3. Cred ca m-am cam grabit sa comand un joc pentru o consola moarta. Oare voi mai avea cu cine sa joc online?
    Cred ca odata cu lansarea FIFA 14 pe PS4 s-ar putea sa scada numarul de useri online la FIFA 14 PS3.

---------- Post added 07-08-2013 at 09:51 ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ptr ca PS3-ul nu trebuie sa-l upgradezi o data la 1 an jumatate ptr a putea duce detalii maxime..si ptr ca pe PS3 te joci de la o distanta de cel putin 2m fata de TV..iar pe PC de la cel mult jumatate de metru...diferentele devin minore...iar legat de framerate..mai bine un framerate de 30 stabil decat frame de 60 si caderi pana la 40(foarte enervante)
    Te poti juca si de pe PC de la cel putin 2m.

12. #32 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Fii sincer si spune-ne daca pe PC joci jocuri cumparate?
    De cand am propria mea sursa de venit, da, cumpar toate jocurile pe care vreau sa le joc.

Asta e contul meu de Steam: Steam Community :: Hazaer

Oricum, argumentul tau este irelevant, se vede ca esti fanboy si indiferent de ce ar spune altcineva, nu-ti poti schimba parerea.

13. #33 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @Hazer: De cand FIFA sacadeaza pe PC (de la FIFA 11 incoace), indiferent de ce placa video ai, mai bine joc pe PS3 decat pe PC. Am ales consola deoarece pe PC unele jocuri merg sacadat, indiferent de ce placa video ai si atunci esti fortat sa-ti iei alta placa video si dupa aceea observi ca nu e bun procesorul si trebuie altul si asa mai departe. Deci, nu sunt fanboy consola, dar prefer sa am un dispozitiv pe care sa nu-l upgradez de la an la an ca sa pot juca nu stiu ce jocuri.

Tu zici de moartea PS3-ului, pai ia vezi cat a tinut PS2-ul dupa aparitia PS3-ului.
    Intr-adevar, moartea PS3-ului va incepe din momentul in care niciun joc pe PS3 nu va mai avea componenta de multiplayer online.

14. #34 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Eu nu sunt de acord cu acest termen de "moarte". Adica cum? Nu mai sunt playeri online si imi bubuie consola? Nu. Pentru mine PS2-ul e inca forta,de PS3 nici nu mai zic. Pe PS2 inca nu am terminat toate jocurile pe care mi le-am propus. Daca tot o sa moara PS3 o sa profit sa cumpar o caruta de jocuri la pret de nimic. Nu mi-am luat PS3 multi ani pentru ca "aveam calculator performant". De unde, anul asta a trebuit sa bag quad core si 7850 HD pe el ca sa "traiasca". Am si eu destul de multe jocuri pe Steam dar nu ma incanta cu nimic, mai frumos e cand ma holbez la colectia mea de jocuri PS3 din biblioteca si stau sa ma gandesc "hai, ce ma joc". Daca ai LCD/LED e pacat sa nu iti iei o consola si sa profiti de avantajele pe care ti le aduce.

15. #35 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cred ca am dat-o in diverse. Omul nu cred ca se afla in situatia lui Hazer de a avea ambele console si PC high-end. Asa ca nu are la alegere sa joace "amarat" de 720p vs 1440p. Asadar, jocurile multiplatform sunt perfect jucabile pe consola, ceea ce nu se poate spune despre exclusivitati in cazul PC-ului pentru ca ele nu exista.

16. #36 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @x2z: exista si exclusivitati pe PC. De exemplu: Star Wars: The Old Republic

17. #37 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ok, reveniti la subiect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2