L-am batut pe primul dupa ceva chinuieli cu druidul, pe al 2-lea tot cu druidul (din prima!) si acum fac pe mine la ultimul cu hunterul![]()
L-am batut pe primul dupa ceva chinuieli cu druidul, pe al 2-lea tot cu druidul (din prima!) si acum fac pe mine la ultimul cu hunterul![]()
Am reusit pana la urma sa bat si ultimul boss pe heroic cu deckul de mai jos. Am omorat repede Haunted Creeperii ca sa aiba boardul doar cu minioni cu 1 dmg si apoi am alternat intre minionii cu heal, cei cu charge si arme. Grommash nici macar nu mi-a picat cand l-am batut.
Asta e tactica pe care am gasit-o si eu, sa-i umpli boardul cu paianjeni din-aia. Dar ma enerveaza ca ori nu imi vin carti ca lumea repede ca sa-i umplu masa, ori joaca tot felul de porcarii pe care trebuie sa le elimin repede.
Eu nu-l pot bate pe primul... Al doilea l-am făcut imediat cu un Warlock Murloc Deck, iar la al treilea am încercat cu Warrior, Priest și Mage dar fără șansă. Apoi am construit un Hunter cu minioni doar de 1-2 mana și restul numai spells și secrets - nici nu a mișcat!
Nu am deck de Paladin sau Druid, altă alternativă există pentru primul boss pe heroic?:
Nici eu nu aveam deck de Druid, dar am facut unul de budget si l-am batut pe primul cu el, nu-ti trebuie cine stie ce. Doar taunt-uri peste taunt-uri.
L-am batut in sfarsit pe al 3-lea cu asta: Adurin's F2P Maexxna Normal/Heroic Rushy Healadin - Hearthstone Decks
A doua aripa apare in noaptea asta la 1 (ora Romaniei).
---------- Post added 29-07-2014 at 19:13 ----------
Live pe Asia: Twitch
Eu o sa cumpar tot cu cash, n-am timp sa fac 700 gold pe saptamana si n-am rezistat sa strang inainte de naxx.![]()
By flavi_us in forum Stories & Other News
By Razorel in forum Licitatii
By MonkY in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
By erik95 in forum Console News
Bookmarks