Yup, confirm ca a venit si pe iPad... Downloading now![]()
Si gata, le-au si picat serverele... Oricum, frumos pana acum. Primul meci l-am terminat in 2 minute... dar la al doilea erou (o gagica) mi-am cam furat-o... dupa care a picat Blizzard![]()
Bagati ranked, lasati Naxx ca toti joaca. Am picat in ranked cu jucatori mai mici cu 3-4 rank-uri decat mine![]()
Pai ce ranked sa bagam cand nici nu se conecteaza la Blizzard... cel putin pe iPad. Nu pot juca nimic. Well, era de asteptat...
Pt cei carora le merge. Ca acum si mie mi-a picat. Niste inapti, astia de la Blizz, la fel s-a intamplat si cu lansarea jocului si tot asa si cu Diablo. Nu se invata minte...
Mda, eu ma dau batut pt. noaptea asta. Am reusit sa intru, am batut si al treilea erou (pt. 2 si 3 am folosit murlocks mania) si fix cand sa-mi dea bonusul pt. lupta, m-a deconectat. Nu are rost... mai pierd si cine stie ce bonusuri/carti tot incercand...
Tocmai ce am terminat primul wing, a fost usurel... mai ales ca ultimul boss era tampitel si imi intorcea in mana o carte care imi dadea mereu +2/2 si taunt. In felul asta am ajuns sa am o carte cu 12/10 si el tot incerca sa-mi intoarca fix cartea aia haha.
Challenge-urile sunt mai greute, primesti un deck special cu care trebuie sa te descurci. Urmeaza Heroic Mode![]()
Sa vedeti hero power-ul Mexxanei pe Heroic : 0 Mana "Return 2 enemy minions to your opponent's hand"![]()
Mie mi-au placut la nebunie challenge-urile alea, cu pachete facute de ei. O sa incerc acum si pe heroic, aseară avea lag si mi-era lene. Mai e lag si acum?
Nu mai e lag, dar pe mine al doilea heroic m-a rupt. Dupa heroic mai e ceva? Nu de alta, dar mi s-a parut cam rapid totul... dar sa nu fiu rautacios, vine saptamanal cate ceva![]()
Nu mai e nimic dupa heroic. Sunt cam scurte intr-adevar, dar vorba ta, vin saptamanal...
---------- Post added 23-07-2014 at 14:45 ----------
Ce naiba ati folosit pentru Heroic? Nici de primul boss nu pot sa trec![]()
Eu primul l-am facut cu warlock + murlocks
Ba nu, mint... cu ala i-am batut pe standard. Pe heroic l-am batut pe primul cu druid.
Pentru cine e interesat de ladder, deckul asta e foarte puternic. (16-4 momentan) Folositi-l pana nu-i apare counter-ul.![]()
Bookmarks