Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 50 of 50

Thread: Cati bani veti cheltui pe next-gen?

1. #41 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Fanboy too much?
    Da, sunt fanboy Dead Rising Cand il veti avea voi pe PS4 mai stam de vorba pana atunci PS4 (si jocurile actuale) pt. mine NU prezinta interes

2. #42 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    PS4 (si jocurile actuale) pt. mine NU prezinta interes
    Nici macar http://www.consolegames.ro/forum/f11...76183-resogun/? Parca erai fan al acestui gen de jocuri.

3. #43 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nici macar cred ca Super Stardust HD; Super Stardust Delta si acum Resogun sunt singurele exceptii (si altele care arata/se comporta ca ele). Nu inteleg nimic din ele...tot trag aiurea in toate directiile...niciodata nu mi-au palcut (de aia nici n-am participat la discutii pe forum). Eu sincer le-as incadra intr-o sub categorie shoot 'em up pt. ca lumea le confunda. Un mic exemplu: e ca si cum as incadra Assassin's Creed in categoria fighting games.

Resogun (si celelalte) arata bine, frumos colorate, sound track electrizant dar neah, nu-s de mine DAR daca era anuntat (sau se va anunta) un nou titlu DoDonpachi, Mushihime-sama, Akai Katana, Espgaluda, Ketsui, etc., pe PS4, pai nici nu mai stau pe ganduri ...

Si nici nu vreau sa deschid subiectul on rail shooters ca sinura platforma (inafara de arcade) pe care acel gen merge IMPECABIL e PS. (dovada ca in momentul in care a fost anuntat The House of The Dead 4 pe PS3 mi-am si luat PS3) dupa care au mai urmat cateva titluri importante <3 deci alegere buna.

*p.s.

Chiar si in acest moment inca ma mai intreb cum de X360-ul a primit atata atentie din partea developerilor shoot 'em up cand inainte SONY era main platform (excludem arcade). Ciudat foarte ciudat

4. #44 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    O groaza de bani:
    PS4: 400€
    DS4 controller (extra): 60€
    PSN plus: 60€
    Assassin's Creed: Black Flag:60€
    Killzone: ShadowFall: 50€ sau cat o sa coste pe psn.
    nu mai scriu cat e total ca nu are rost.

5. #45 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    PS 4 + kz + tansport din uk ( aprox 2500 ron )

6. #46 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Anu' asta nimic. Spre norocul meu, am rabdare sa vad cum se comporta terminalele, nu am chef sa dau o caruta de bani si apoi sa stau sa umblu cu consola pe la garantie in caz ca nu au invatat nimic din trecut, plus ca nu sunt inca atras de line-up cand vine vorba de jocuri de lansare. Primavara-vara 2014, cand frenezia s-a dus de mult si comparatiile sunt pertinente.

7. #47 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Simt nevoia sa rectific ce o sa cumpar,deoarece Watch Dogs a fost anulat,si am primit promotia BOGO (Buy One Get One) avand pre-order pentru Killzone : SF.

- PS4 Launch Edition - $440 cu taxa
    - Killzone : SF - $65 (deja a ajuns in NY)
    - Knack - $0
    - Assassin's Creed IV - $67

Total = ~$572

8. #48 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Eu anul asta nu voi mai cheltui nimic avand in vedere ca nu vom avea nici o consola nextgen in tara. In ultimele zile ma cucerise Forza 5 si vroiam un Xbone de afara dar aleg sa fiu precaut si sa pot beneficia de o garantie, asa ca astept sa gasesc pe la noi.

9. #49 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Imi doresc mult de tot PS4, sper sa pun mana pe el cat mai repede. Nu prea am incredere in Altex & Co., indiferent pe ce sfinti se jura ca in luna decembrie o sa il aiba pe rafturi. Dar il vreau anul asta, chiar si daca il iau de afara.

Asadar, undeva pe la 1800-2000 RON consola, iar de-acolo-ncolo...sky is the limit. Cat mai multe titluri bune.

10. #50 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    pe NeoGaf sunt straini ... la noi nu prea e interesant thereadul asta. Una e cand iti propui sa cheltui juma de salariu pe entertainment si alta e cant iti propui sa nu mananci 2 luni pt el.

Eu ma gandesc sa il cumpar cand va mai scade la pret sau astia nu vor mai face jocuri pe PS3. Sa dai acum atatia banii sa joci acelasi jocuri ca pe PS3 sau PC sunt bani aruncati degeaba. Nu e nimic pana la anul sa merite investitia...poate doar Killzone.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3