Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Recomandare TV pentru Gaming, Ps 3, PS 4, filme full hd si televiziune digitala.

1. #1 SP
    Member cimaron's Avatar

Recomandare TV pentru Gaming, Ps 3, PS 4, filme full hd si televiziune digitala.

Salut comunitatea console-games!
    As vrea sa cumpar un televizor pentru Gaming pe toate consolele mai ales pe Ps3 si Ps 4. O diagonala peste 100 cm
    O sa il mai folosesc pentru filme Full HD si pentru mai multe canale de televiziune Hd. As vrea si ceva pareri Plasama , LED sau LCD.
    Buget maxim 3000.
    Astept pareri si sugesti

2. #2 SP
    Senior Member RaverX's Avatar

3. #3 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Nu o sa intru in prea multe detalii ... dar pot sa-ti dau un mic " ajutor " in a te indruma catre un site unde au produse ( unele sunt si refurbished --> dar ai 2 ani garantie ) mai ieftine Superocazii - Plasma & LCD ieftine si mai sunt si alte site-uri de genul ... sau alti " baieti " care au televizoare mai ieftine pe piata ... asta in caz ca nu vrei sa-ti iei direct dintr-un magazin normal ( unde o sa ai alt pret ) ...

Eu personal am un lcd de 66 full hd ( e ok pt ce am nevoie ) ... dar o plasma de 120 s-ar putea sa faca minuni

4. #4 SP
    Member cimaron's Avatar
    Ok. Astept pareri sugestii pt ca chiar nu știu ce tv sa achiziționez. Plasma sau Led?

5. #5 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    daca ar fi sa-ti recomand ti-as zice ca mai buna e o Plasma

6. #6 SP
    Member cimaron's Avatar
    Dc plasama si nu led?

7. #7 SP
    Input Lag mai mic, calitatea imaginii in jocuri mult mai buna, dimensiuni mai mari pentru un pret mai mic.
    Dar asta e parerea mea dupa ce am testat flagship-ul Samsung F8000 (LED) si Plasma Panasonic VT60.
    In final am pastrat Panasonic-ul ca mi-a placut de 10x mai mult.
    Si dupa ce am tot google-it despre Plasma/LED cand eram indecis ce sa-mi iau am vazut ca tot Plasma din review-uri iese mai buna.
    Eventual mergi intr-un show-room mare si testeaza pe diferite modele si vezi care-ti place mai mult: din cate stiu avstore (www.avstore.ro) sunt foarte buni pe domeniu.

8. #8 SP
    Member cimaron's Avatar
    Stii cumva care e durata de viață pt plasama? Si care e durata de viață la led? Care ma tine mai mult?

9. #9 SP
    LED-ul, clar. Desi teoretic durata de viata la o plasma e de cativa ani buni.

10. #10 SP
    Member cimaron's Avatar
    De asta nu stiu ce sa iau. Daca e vreo plasma sa stiu ca ma tine 5-7 ani plasma ar fi alegerea mea dar nu sunt asa durabile. Creed asta nu știu sigur. Acum am un lcd samsung full hd nu stiu exaxt modelul diagonala de 90 il am din 2009 era varfu de gama de atunci si acum se vede lacrima.

11. #11 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    O plasma are durata de half-life (pana când ii scade contrastul sub jumatate) de vreo 100 000 ore. La 8 ore de funcționare pe zi, asta înseamnă aproape 35 de ani...

LED-urile cred ca sunt și ele specificate tot în jurul acelei valori, deci... Oricare din ele o sa te tina mulți ani, cel puțin teoretic.

12. #12 SP
    Member cimaron's Avatar
    Daca e asa creed ca e ok. AS vrea sa pastrez acest tv mai mult timp

13. #13 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Man citeste tot de la linku dat de @Raver, si parerea mea ar fi sa nu-ti iei plasma. TV-urile led sunt tot lcd-uri, doar ca sunt iluminate cu led, asta e diferenta. Citeste mai multe la linkul acela.

14. #14 SP
    Member cimaron's Avatar
    Am studiat pana acum si tot nu m-am decis. Pana la urma led sau plasma?

15. #15 SP
    Un TV foarte bun din cate stiu eu e modelul ST60 de la Panasonic.
    TV Panasonic TX-P42ST60E la AVstore.ro
    Partile negative: Depaseste cu 100RON bugetul tau si din specificatii vad ca are un input-lag destul de mare.
    Eventual du-te la un showroom cu PS3-ul si incearca-l (pune TV-ul pe Game-Mode inainte sa faci asta). Suna aiurea dar decat sa iei ceva mediocru..

Un articol despre calitatea imaginii vs. input lag:
    http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...portant-is-it/

16. #16 SP
    Member enemigo's Avatar
    Hello hello

Urmeaza sa fac upgrade la TV, si mi-ar prinde bine si alte pareri. Stiu ca e greu de recomandat online, si cel mai bine e sa testezi calitatea imaginii live, dar sa vedem ce iese.

Bugetul e de maxim 2500 RON, iar diagonala vreau sa fie macar de 100.

Am ajuns la 2 contenderi: un Samsung Televizor LED Smart Full HD 3D, 101 cm, SAMSUNG UE40H6400 | ALTEX si un Panasonic Televizor LED Smart Full HD 3D, 106 cm, PANASONIC TX-42AS650E | ALTEX .

Acum am un Philips, iar de altul nu sunt deloc curios. Softul mi se pare prost si laggy, iar calitatea imaginii lasa de dorit.

Din ce m-am uitat pe google, televizoarele Samsung par sa primeze, urmate de Panasonic.

Voi ce experiente aveti, daca aveti, cu marcile de mai sus?

Eu tind spre Samsung, dar acei 1200 MHZ de la Panasonic suna bine.

17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un amic si-a luat acest tv împreună cu un PS4, mi-a plăcut foarte mult cum se vede, l-am montat împreună si pot sa spun ca arata superb. Vezi poate il prinzi la vreo promotie, a fost 2000 de lei acum vreo 2 saptamani
    http://www.domo.ro/Televizoare_&_Hom...650V#yoReviews

PS mi-a plăcut ca poti sa înregistrezi pe un hdd extern emisiunile preferate dar mai ales lui, e însurat

PPS dintre cele doua postate de tine as alege Panasonic, l-am văzut live intr-un magazin Altex, e frumos si se vede frumos

18. #18 SP
    Member enemigo's Avatar
    Nu pare rau deloc, mai astept o zi, doua, sa vad ce sfaturi mai apar. Multam' fain.

19. #19 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu o sa mai primești recomandări legate de LG îți spun cu siguranță
    Eu zic sa le probezi cu ochii tai, noi asa am făcut, dar cu ochii noștri. Bafta!

20. #20 SP
    Member Hansel31's Avatar
    eu recomand Samsung pentru gaming! am si Sony si nu se compara cu Samsung! vezi sa aibe Gaming mode tv-ul care il cumperi, un refresh rate bun de asemenea este genial.. dar sa nu compari 1000 rfr de la Samsung cu Toshiba/panasonic... ca nu e la fel iti zic sigur.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast