Barile alea negre erau pentru diversitate rasiala. N-ati observat ca nu era niciun afro-american in joc? Ce naiba, chiar trebuie sa vi le zic pe toate?
Barile alea negre erau pentru diversitate rasiala. N-ati observat ca nu era niciun afro-american in joc? Ce naiba, chiar trebuie sa vi le zic pe toate?
via chris avellone.Pretty! Chilling. Pretty chilling. Cities are gorgeous. I like dogs. And vertibirds. Locales look @$!@$ dope.
Downgrade, no downgrade, macar au scapat de piss filter.
Also, 1080p, 60FPS, trust me.![]()
Iara incep astia cu discutii despre rezolutii (ca-mi vine sa-i ^&#@%*&#@%). Mai bine ati da thanks la ceasu' meu![]()
Pentru cei care isi doresc inca un joc cu black bars, mai ales intr-un joc de la Bethesda, nu am decat atat sa va spun: Sorry, not gonna happen!Nu stiu cine ce a vazut din trailer, dat cu exceptia cainelui fara par, am avut un feeling de "OMG, The Witcher in varianta post-apocaliptica!". Sincer nu cred ca il va depasi grafic, dar nici nu trebuie. Fallout is for "le conneseurs" (sorry, n-am habar de limba franceza). Acum sa vedem poate la E3 primim mai multe detalii. Eu sper la un "fall 2015"...
Da, desi mi-ar placea sa aud ca se lanseaza dupa E3 sau anul asta, cel mai probabil o sa vedem o lansare in toamna 2016.
off: faceti va rog poza pusa de ronann1 mai sus cover (thumbnail) pentru thread, asa cum este si la witcher
---------- Post added 03-06-2015 at 22:03 ----------
si BTW locatia din trailer este boston
Bunker Hill, State House, Statue of Paul Revere, Fenway.
done.
o sa pun si un nou first post cu detaliile jocului pe care sa il actualizez pe masura ce aflam lucruri noi.
Edit: done
Si eu cred ca se va lansa anul acesta, din doua motive:
1. Bethesda nu prea anunta jocuri azi si le lanseaza peste ani;
2. Pentru 2016, acest joc ar putea fi deja cam prafuit, tinand cont de felul cum arata.
Din cate am observat din trailer si mie mi se pare un Fallout 3 imbunatatit. Nu ma deranjeaza asta, Fallout 3 mi-a placut enorm. Sper doar sa nu aibe bug-urile si freez-urile din Fallout 3, ca va fi grav atunci.
Bookmarks